light box
امتیاز 2.65 آیین نامه (EC) شماره ۸۵۳/۲۰۰۴ پارلمان و شورای اروپا">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 31
تعداد کلمات : 8500
مجله : Official Journal of the European Union
انتشار : 2004
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه (EC) شماره ۸۵۳/۲۰۰۴ پارلمان و شورای اروپا: تصویب قوانین و مقررات بهداشتی خاص برای بهداشت مواد غذایی

چکیده

 ماده ۱

  • این آیین نامه مقررات خاص را برای بهداشت فراورده‌های دامی برای فعالین حوزه تجارت مواد غذایی تصویب می‌کند. آن‌ها باید قابل کاربرد به محصولات فراوری شده و نشده با مشنا دامی باشند.
  • در صورتی که عکس این قضیه اثبات نشده باشد، این آیین نامه نباید قابل کابرد به محصولات غذایی حاوی فراورده‌های دامی فراوری شده یا خام باشد. با این حال فراورده‌های دامی فراوری شده برای تهیه این غذاها بایستی بر طبق ملزومات آیین نامه حاصل شوند.
  • این آیین نامه نسبت به موارد زیر قابل کاربرد است
  • تولید اولیه برای مصرف داخلی کشورها
  • تهیه، جا به جایی و ذخیره غذا برای مصرف داخلی

– عرضه مستقیم توسط تولید کننده مقادیر کم کالاهای اولیه به مصرف کننده نهایی و یا مؤسسات خرده فروشی محلی که به طور مستقیم مصرف کننده نهایی را تأمین می‌کنند؛

– عرضه مستقیم توسط تولید کننده از مقادیر کم گوشت از مرغ و تخم مرغ که در مزرعه به مصرف کننده نهایی یا مؤسسات محلی خرده فروشی که به طور مستقیم این گوشت را به مصرف کننده نهایی به عنوان گوشت تازه کشت می‌کنند کشت می‌شود(آیین نامه پارلمان و شورای اروپا)؛

– شکارچیانی که مقدار کمی از حیوانات‌های وحشی را به طور مستقیم به مصرف کننده نهایی یا مؤسسات محلی خرده فروشی که به طور مستقیم مصرف کننده نهایی را عرضه می‌کنند،.

Title: REGULATION (EC) No 853/2004 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for on the hygiene of foodstuffs

Abstract

 1. This Regulation lays down specific rules on the hygiene of food of animal origin for food business operators. These rules supplement those laid down by Regulation (EC) No /2004 *. They shall apply to unprocessed and processed products of animal origin.
2. Unless expressly indicated to the contrary, this Regulation shall not apply to food containing both products of plant origin and processed products of animal origin. However, processed products of animal origin used to prepare such food shall be obtained and handled in accordance with the requirements of this Regulation.
3. This Regulation shall not apply in relation to:
(a) primary production for private domestic use;
(b) the domestic preparation, handling or storage of food for private domestic consumption;

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    ارزیابی فهرست یا چک لیست استانداردهای مبتنی بر سرشماری
    خـریـد محـصـول
    شیمی تجزیه در تحقیقات باستان شناسی
    خـریـد محـصـول
    استراتژی عقاب و تکامل افتراقی برای بهینه سازی سراسری محدود و نامحدود
    خـریـد محـصـول
    بهینه سازی جست و جوی فیل همراه با شبکه ی عصبی عمیق برای تحلیل داده های ریزآرایه
    خـریـد محـصـول
    الگوریتم بهینه سازی ملخ دودویی جدید برای مسئله‌ی انتخاب ویژگی
    خـریـد محـصـول
    اندازه ی جمعیت در بهینه سازی ازدحام ذرات
    خـریـد محـصـول
    کاربرد الگوریتم بهینه ساز گرگ خاکستری الهام گرفته از طبیعت در ژئودزی
    خـریـد محـصـول
    اثرات فرآیند بودجه ریزی بر عملکرد مالی دولت ایالت کوال در کنیا
    خـریـد محـصـول
    پاسخ بلند مدت ساختمان به زلزله‌ها در منطقه خلیج سانفرانسیسکو
    خـریـد محـصـول
    ارزیابی اثرات قرنطینه کل کلان شهرها در گسترش COVID-19 در فضای عمومی و خانوارها
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
    برو بالا