آیین نامه (EC) شماره ۸۵۳/۲۰۰۴ پارلمان و شورای اروپا

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 31

تعداد کلمات : 8500

مجله : Official Journal of the European Union

انتشار : 2004

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
23 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1749 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه (EC) شماره ۸۵۳/۲۰۰۴ پارلمان و شورای اروپا: تصویب قوانین و مقررات بهداشتی خاص برای بهداشت مواد غذایی

چکیده

 ماده ۱

  • این آیین نامه مقررات خاص را برای بهداشت فراورده‌های دامی برای فعالین حوزه تجارت مواد غذایی تصویب می‌کند. آن‌ها باید قابل کاربرد به محصولات فراوری شده و نشده با مشنا دامی باشند.
  • در صورتی که عکس این قضیه اثبات نشده باشد، این آیین نامه نباید قابل کابرد به محصولات غذایی حاوی فراورده‌های دامی فراوری شده یا خام باشد. با این حال فراورده‌های دامی فراوری شده برای تهیه این غذاها بایستی بر طبق ملزومات آیین نامه حاصل شوند.
  • این آیین نامه نسبت به موارد زیر قابل کاربرد است
  • تولید اولیه برای مصرف داخلی کشورها
  • تهیه، جا به جایی و ذخیره غذا برای مصرف داخلی

– عرضه مستقیم توسط تولید کننده مقادیر کم کالاهای اولیه به مصرف کننده نهایی و یا مؤسسات خرده فروشی محلی که به طور مستقیم مصرف کننده نهایی را تأمین می‌کنند؛

– عرضه مستقیم توسط تولید کننده از مقادیر کم گوشت از مرغ و تخم مرغ که در مزرعه به مصرف کننده نهایی یا مؤسسات محلی خرده فروشی که به طور مستقیم این گوشت را به مصرف کننده نهایی به عنوان گوشت تازه کشت می‌کنند کشت می‌شود(آیین نامه پارلمان و شورای اروپا)؛

– شکارچیانی که مقدار کمی از حیوانات‌های وحشی را به طور مستقیم به مصرف کننده نهایی یا مؤسسات محلی خرده فروشی که به طور مستقیم مصرف کننده نهایی را عرضه می‌کنند،.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: REGULATION (EC) No 853/2004 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for on the hygiene of foodstuffs

Abstract

 1. This Regulation lays down specific rules on the hygiene of food of animal origin for food business operators. These rules supplement those laid down by Regulation (EC) No /2004 *. They shall apply to unprocessed and processed products of animal origin. 2. Unless expressly indicated to the contrary, this Regulation shall not apply to food containing both products of plant origin and processed products of animal origin. However, processed products of animal origin used to prepare such food shall be obtained and handled in accordance with the requirements of this Regulation. 3. This Regulation shall not apply in relation to: (a) primary production for private domestic use; (b) the domestic preparation, handling or storage of food for private domestic consumption;

 
    دیدگاهتان را بنویسید