عنوان فارسی مقاله:آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷ مورخ ۲۸ مارس ۲۰۰۷ در خصوص تصویب روشهای نمونه گیری و تحلیل کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیوم، جیوه، قلع معدنی، ۳-MCPD و بنزوپیرن در مواد غذایی
چکیده
با توجه به آیین نامه شماره ۸۸۲/۲۰۰۴، پارلمان اروپا و شورای اروپا مورخ ۲۹ آوریل ۲۰۰۴ در خصوص کنترل رسمی انجام شده برای اطمینان از صحت سنجی انطباق با قانون مواد غذایی و خوراک دام، قوانین سلامت انسان و دام به خصوص در ماده ۱۱(۴)
(۲) کمیسیون مقررات (EC) شماره ۱۸۸۱/۲۰۰۶ از ۱۹ دسامبر ۲۰۰۶ تنظیم حداکثر سطوح آلایندههای خاص در مواد غذایی (۳) حداکثر سطح برای سرب، کادمیم، جیوه، قلع معدنی، ۳ MCPD و بنزو (پ) مواد غذایی خاص
(۳) مقررات (EC) شماره ۸۸۲/۲۰۰۴ اصول کلی برای کنترل رسمی مواد غذایی را تنظیم میکند. با این حال، در موارد خاص، مقررات خاصی لازم است تا اطمینان حاصل شود که کنترلهای رسمی در هماهنگی در جامعه انجام میشود.
(۴) روش نمونه برداری و تجزیه و تحلیل مورد استفاده برای کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیم، جیوه، ۳-MCPD، قلع معدنی و بنزو (a) پریئن در مواد غذایی خاص در دستورالعمل کمیسیون ۲۰۰۱/۲۲ / EC از ۸ مارس ۲۰۰۱، روشهای نمونه گیری و روشهای تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیم، جیوه و ۳-MCPD در مواد غذایی (۴)، کمیسیون ۲۰۰۴/۱۶ / EC از ۱۲ فوریه ۲۰۰۴ وضع روشهای نمونه گیری و روشهای تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح قلع در مواد غذایی کنسرو شده (۵) و کمیسیون ۲۰۰۵/۱۰ / EC از ۴ فوریه ۲۰۰۵، تعیین روشهای نمونه گیری و روشهای تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح بنزوپیرن در مواد غذایی (۶) لازم است(آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.