light box
امتیاز 2.93 آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷ مورخ ۲۸ مارس ۲۰۰۷">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 18
تعداد کلمات : 3800
مجله : Official Journal of the European Union
انتشار : 2014
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷ مورخ ۲۸ مارس ۲۰۰۷ در خصوص تصویب روش‌های نمونه گیری و تحلیل کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیوم، جیوه، قلع معدنی، ۳-MCPD و بنزوپیرن در مواد غذایی

 چکیده  

 با توجه به آیین نامه شماره ۸۸۲/۲۰۰۴، پارلمان اروپا و شورای اروپا مورخ ۲۹ آوریل ۲۰۰۴ در خصوص کنترل رسمی انجام شده برای اطمینان از صحت سنجی انطباق با قانون مواد غذایی و خوراک دام، قوانین سلامت انسان و دام به خصوص در ماده ۱۱(۴)

(۲) کمیسیون مقررات (EC) شماره ۱۸۸۱/۲۰۰۶ از ۱۹ دسامبر ۲۰۰۶ تنظیم حداکثر سطوح آلاینده‌های خاص در مواد غذایی (۳) حداکثر سطح برای سرب، کادمیم، جیوه، قلع معدنی، ۳ MCPD و بنزو (پ) مواد غذایی خاص

(۳) مقررات (EC) شماره ۸۸۲/۲۰۰۴ اصول کلی برای کنترل رسمی مواد غذایی را تنظیم می‌کند. با این حال، در موارد خاص، مقررات خاصی لازم است تا اطمینان حاصل شود که کنترل‌های رسمی در هماهنگی در جامعه انجام می‌شود.

(۴) روش نمونه برداری و تجزیه و تحلیل مورد استفاده برای کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیم، جیوه، ۳-MCPD، قلع معدنی و بنزو (a) پریئن در مواد غذایی خاص در دستورالعمل کمیسیون ۲۰۰۱/۲۲ / EC از ۸ مارس ۲۰۰۱، روش‌های نمونه گیری و روش‌های تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیم، جیوه و ۳-MCPD در مواد غذایی (۴)، کمیسیون ۲۰۰۴/۱۶ / EC از ۱۲ فوریه ۲۰۰۴ وضع روش‌های نمونه گیری و روش‌های تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح قلع در مواد غذایی کنسرو شده (۵) و کمیسیون ۲۰۰۵/۱۰ / EC از ۴ فوریه ۲۰۰۵، تعیین روش‌های نمونه گیری و روش‌های تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح بنزوپیرن در مواد غذایی (۶) لازم است(آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷).

Title: COMMISSION REGULATION (EC) No 333/2007 of 28 March 2007 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of the levels of lead, cadmium, mercury, inorganic tin, 3-MCPD and benzo(a)pyrene in foodstuffs

Abstract

 (1) Council Regulation (EEC) No 315/93 of 8 February 1993 laying down Community procedures for contaminants in food (2) provides that maximum levels must be set for certain contaminants in foodstuffs in order to protect public health. (2) Commission Regulation (EC) No 1881/2006 of 19 December 2006 setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs (3) establishes maximum levels for lead, cadmium, mercury,inorganic tin, 3- MCPD and benzo(a)pyrene in certain foodstuffs. (3) Regulation (EC) No 882/2004 lays down general principles for the official control of foodstuffs. However, in certain cases more specific provisions are necessary to ensure that official controls are performed in a harmonised manner in the Community. (4) The methods of sampling and analysis to be used for the official control of levels of lead, cadmium, mercury, 3- MCPD, inorganic tin and benzo(a)pyrene in certain foodstuffs are established in Commission Directive 2001/22/EC of 8 March 2001 laying down the sampling methods and the methods of analysis for the official control of the levels of lead, cadmium, mercury and 3-MCPD in foodstuffs (4), Commission Directive 2004/16/EC of 12 February 2004 laying down the sampling methods and the methods of analysis for the official control of the levels of tin in canned foods (5) and Commission Directive 2005/10/EC of 4 February 2005 laying down the sampling methods and the methods of analysis for the official control of the levels of benzo(a)- pyrene in foodstuffs (6), respectively.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
برآورد بحران نقدینگی ناشی از Covid-19: سیاست و شواهد جهانی
خـریـد محـصـول
گزارش ارزش و عملکرد شرکت
خـریـد محـصـول
اضطراب و افسردگی در والدین کودکانی که با آترزی مری متولد شده اند
خـریـد محـصـول
چگونه ارتباطات سیاسی شرکت بر گزارش دهی مالی اثر دارد؟ مرور منابع
خـریـد محـصـول
تحقیق در مورد استانداردهای بین المللی حسابرسی: مرور منابع و فرصت ها برای تحقیقات آینده
خـریـد محـصـول
پاسخ آنتی بادی به SARS-CoV-2 در افراد مبتلا به HIV
خـریـد محـصـول
آنوسمی و نوروپاتی مجرای بویایی در بیماران COVID-19
خـریـد محـصـول
مدیریت عملی بیماری دیورتیکول روده بزرگ در شرایط سرکوب سیستم ایمنی
خـریـد محـصـول
تنهایی، انزوای اجتماعی و تفاوت آنها: یک مطالعه تشخیصی در اختلال افسردگی مداوم
خـریـد محـصـول
افت فشار و ماندگی با جریان گاز-مایع در لوله عمودی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا