light box
امتیاز 2.58 اثرات سودمند قهوه در تغذیه انسان">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 11
تعداد کلمات : 5200
مجله : Biology and Medicine
انتشار : 2015
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اثرات سودمند قهوه در  تغذیه انسان

 چکیده

 قهوه ترکیبی پیچیده از مواد شیمیایی مانند اسید کلروژنیک فنلیک، دیترپن ها و کافئین است که یک آلکالوئید طبیعی است که به مقدار زیاد در قهوه بیشتر از سایر محصولات غذایی یافت می‌شود. قهوه همچنین از بسیاری از ترکیبات دیگر مانند پتاسیم، نیاسین، منیزیم و مواد آنتی اکسیدانی مانند توکوفرول ها تشکیل شده است که ممکن است در فعالیت بیولوژیکی آن نقش داشته باشد. قهوه نوشیدنی است که بسته به روش تهیه نوشیدنی و نوع قهوه، می‌تواند غلظت‌های مختلف کافئین داشته باشد. میزان قهوه مصرفی سالانه هر نفر در ایالات متحده حدود ۴ کیلوگرم و در انگلستان حدود ۳ کیلوگرم است.

در چند سال گذشته چندین مطالعه نشان داده است که مصرف قهوه با تأثیر بر بسیاری از سیستم‌های بیولوژیکی می‌تواند فواید سلامتی داشته باشد. به عنوان مثال نشان داده شده است که افرادی که مرتباً قهوه می‌نوشند کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان روده بزرگ، سیروز کبدی و سنگ صفرا هستند. از آنجا که به نظر می‌رسد فواید قهوه برای سلامتی بیش از تأثیرات منفی است، می‌توان قهوه را به عنوان یک ماده غذایی فراسودمند در نظر گرفت(اثرات سودمند قهوه در تغذیه انسان).

Title: The Beneficial Effects of Coffee in Human Nutrition

Abstract

Coffee is a complex combination of chemicals such as phenolic chlorogenic acid, di terpenes and caffeine, which is a natural alkaloid that can be found in large amounts more in coffee than in any other dietary products. Coffee is also composed of many other constituents such as potassium, niacin, magnesium, and antioxidant substances, like tocopherols, that may play a role in its biological activity. Coffee is a beverage that can have different caffeine concentrations, depending on the methodology of beverage preparation and type of coffee. The annual amount of coffee consumed per person is about 4 kg in USA and about 3 kg in United Kingdom. In the last few years several studies have pointed out that the consumption of coffee can bring health benefits by influencing on many biological systems; for instance it has been shown that people who drink coffee regularly have lower risks of developing type 2 diabetes, colon cancer, liver cirrhosis and gallstones. Because the benefits of coffee on health seem to exceed the negative effects, coffee can be regarded as a functional food.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
تأثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر وفاداری مشتری: نقش میانجی اعتبار شرکت
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های سیستم مدیریت کیفیت بر عملکرد دانشگاه های خصوصی در کنیا
خـریـد محـصـول
ایمنی و ایمنی زایی(ایمنوژنیسیته) یک واکسن ویروسی کروناویروس
خـریـد محـصـول
سازگاری با پزشکی از راه دور در دوران COVID-19
خـریـد محـصـول
اتکای CJEU به حقوق بین الملل در تفسیر توافق نامه های اقتصادی
خـریـد محـصـول
شوک سپتیک در کودکان: تشخیص سریع و احیای اولیه (ساعت اول)
خـریـد محـصـول
رضایت(یاد گیرندگان) فراگیران از عملکرد وب سایت
خـریـد محـصـول
زمین(خشکی) و دریا: حل و فصل مناقشات مربوط به خشکی(زمین) تحت کنوانسیون حقوق
خـریـد محـصـول
تأثیر تحریم های اقتصادی بر سرمایه گذاری خصوصی در ایران
خـریـد محـصـول
نقش شوراهای مشورتی منطقه ای در سیاست مشترک شیلات اروپا
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا