light box
امتیاز 2.58 تشریح اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر اختلاف دمای سنبلچه های فوقانی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19
تعداد کلمات : 7000
مجله : The Crop Journal
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تشریح اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر اختلاف دمای سنبلچه های فوقانی و تحتانی در خوشه(پانیکول) برنج

چکیده

  دمای یک اندام گیاهی یک شاخص یکپارچه برای ویژگی ها و وضعیت زیست محیطی فیزیولوژیکی آن است. با این حال، تلاش کمی برای تشریح اثر ترکیبی عوامل اکولوژیکی و فیزیولوژیکی بر دمای سطح یک اندام گیاهی مانند سنبلچه برنج انجام شده است. در این مطالعه، با استفاده از یک گیاه غیر فعال به عنوان مرجع، ما یک روش مقایسه جدید برای تشریح اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر دمای سنبلچه برنج ایجاد کردیم. سه رقم برنج ژاپونیکا با ویژگی های تاج پوشش به عنوان مواد آزمایش استفاده شد. دمای برگ پرچم، سنبلچه های فوقانی و تحتانی و ریتم روزانه آنها در مرحله پر شدن دانه به طور دقیق توسط دماسنج مادون قرمز دستی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تغییرات شرایط محیطی در یک خوشه نسبتاً جزئی بود و تأثیر محدودی بر اختلاف دما بین سنبلچه فوقانی و تحتانی داشت. از سوی دیگر، این ویژگی‌های فیزیولوژیکی ذاتی بود که به طور قابل‌توجهی بر تغییرات فضایی دمای سنبلچه در یک خوشه تأثیر گذاشت. تجزیه و تحلیل شیمیایی ساکارز و نشاسته در غلات و برگگ ها نشان داد که سنبلچه فوقانی از نظر فیزیولوژیکی در جذب فتوسنتزی و بیوسنتز نشاسته فعال تر است. جالب توجه است که قند موجود در برگگ ها الگوی تغییرات روزانه مشابه برگ منشا را نشان می دهد، اما متفاوت از دانه است، که تأیید می کند که برگگ ها اندام های منبع برای پر شدن دانه هستند. یافته‌های ما بینش قوی را در مورد بانی اکو فیزیولوژیکی دمای سنبلچه به دست می‌دهد، بنابراین برای استفاده از رویکردهای فیزیولوژیکی در اصلاح محصولات برای تاج‌پوش‌شهای خنک‌تر مفید است(اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر سنبلچه).

Title: Dissection of environmental and physiological effects on the temperature difference between superior and inferior spikelets within a rice panicle

Abstract

 Temperature of a plant organ constitutes an integrative index to its eco-physiological properties and status. However, little attempt has been made to dissect the combined effect of ecological and physiological factors on the surface temperature of a plant organ such as the rice spikelet. In this study, using a deactivated plant as reference, we developed a novel comparison method to dissect the environmental and physiological effects on temperature of rice spikelet. Three japonica rice cultivars with contrasting canopy features were used as testing materials. Temperatures of flag leaf, superior and inferior spikelets and their diurnal rhythm during grain filling stage were precisely measured by a hand-held infrared thermometer. The results showed that the variation of environmental conditions within a panicle was relatively minor, posing a limited influence on temperature difference between the superior and inferior spikelet. On the other hand, it was the intrinsic physiological properties that considerably affected the spatial variations of spikelet temperature within a panicle. Chemical analysis of sucrose and starch in grains and bracts indicated that the superior spikelet is more physiologically active at photosynthetic assimilation and starch biosynthesis. Interestingly, sugar in bracts exhibited a pattern of diurnal changes similar to the source leaf but different from the sink grain, confirming that bracts are source organs for grain filling. Our findings yield penetrating insight into the eco-physiological foundation of spikelet temperature, thus being helpful for the application of physiological approaches in crop breeding for cooler canopy.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
مرزهای جدید در مدیریت سرطان رکتوم اولیه و پیشرفته
خـریـد محـصـول
ریسک میوکاردیت و پریکاردیت در بزرگسالان جوان به دنبال واکسیناسیون mRNA COVID-19
خـریـد محـصـول
بروز میوکاردیت و پریکاردیت در بیماران واکسینه نشده پس از کووید-۱۹
خـریـد محـصـول
الگوریتم ازدحام آفتاب پرست کارآمد برای مسئله توزیع بار اقتصادی
خـریـد محـصـول
فرآیند بازآفرینی شهری: مورد یک مجتمع مسکونی در حومه رم، ایتالیا
خـریـد محـصـول
رابطه پویا بین شاخص سهام و قیمت دارایی: تجزیه و تحلیل بلندمدت
خـریـد محـصـول
تشخیص بیماری پوسیدگی طوقه در گندم در شرایط محیطی کنترل شده
خـریـد محـصـول
بکارگیری بهینه سازی برای حمایت از مدیریت تطبیقی آب رودخانه ها
خـریـد محـصـول
ارزیابی تأثیر آموزش زیست محیطی بر رفتار سازگار با محیط زیست
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا