light box
امتیاز 2.65 اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 13
تعداد کلمات : 3400
مجله : Journal of Dairy Science
انتشار : 1964
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده

 چکیده

 به منظور درک بهتر  خشک کردن شیر کامل با روش کف پوشی تحت خلاء پیوسته، مطالعه ای بر روی کف های  کنسانتره شیر انجام شد. یک دستگاه برای اندازه گیری دو پارامتر مستقل  قابلیت و پایداری تولید کف  توسعه یافت..  قابلیت تولید کف به صورت ارتفاع اولیه کف ها  فورا پس از تشکیل در ستون تعریف میشود و پایداری به صورت  سرعت رسوب و فرونشینی این کف ها تعریف شد.  تعیین  مقدار کف بر روی چندین بچ کنسانتره با ۴۴+۱٫۵% جامدات بین ۵۰ و ۹۵ F انجام شد. تغییرات در ویسکوزیته کنسانتره شیر ناشی از تغییرات دمایی و تفاوت های ذاتی بچ بوده و از ۷۰ تا ۸۰۰ سنتی پواز متغیر بود. پایداری کف همبستگی خوبی با ویسکوزیته کنسانتره تغلیظ شده داشت. قابلیت تولید کف هر بچ با دما همبستگی داشته و  مقدار حداقل ۷۰F بود. همبستگی پیچیده ویسکوزیته و دما، برای توصیف قابلیت تولید کف برای همه بچ ها استفاده شد. این آزمایشات موید اهمیت ویسکوزیته و دما به عنوان پارامتر های  شاهد در فرایند خشک کردن با روش کف پوشی خلا بوده و در عین حال نشان داد که ساختار کف نهایی در ابتدای عملیات خشک کردن تثبیت می شود(اثرات ویسکوزیته و دما بر شیر).

TITLE:Effects of Viscosity and Temperature on the Foaming Characteristics of Concentrated Whole Milk

Abstract

To better understand continuous vacuum foam-drying of whole milk, a study of milk concentrate foams was undertaken. An apparatus was developed for measuring two independent parameters, foaming ability and stability. Foaming ability was defined as the initial height of foams immediately after formation in a column and stability was defined as the rate of subsidence of these foams. Foam determinations were made on several concentrate batches of 44 ± 1.5% solids between 50 and 95 F. Variations in concentrate viscosity were caused by temperature changes and intrinsic batch differences and ranged from 70 to 800 centipoises. Foam stability was well correlated with concentrate viscosity. Foaming ability of each batch was correlated with temperature and minima were 70 F. A complex correlation of viscosity and temperature described foaming ability for all batches. These experiments confirmed the importance of viscosity and temperature as control parameters in the vacuum foam-drying process and also showed that final foam structure is established early in the drying operation.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    بررسی افزایش بازدهی و بهره وری سازمان با استفاده از تیم های خود مختار و رهبری چابک
    خـریـد محـصـول
    شبکه‌های اجتماعی و اجتناب از پرداخت مالیات (فرار مالیاتی): شواهدی از بهشت مالیاتی
    خـریـد محـصـول
    فرار و اجتناب از پرداخت مالیات شرکتی: آیا راه حل، شفافیت مالیاتی است؟
    خـریـد محـصـول
    همسو سازی راهبردهای زنجیره تأمین با عدم قطعیت‌های محصول
    خـریـد محـصـول
    بررسی فاکتورهای تاثیرگذار بر اجرای موفق تجارت الکترونیک
    خـریـد محـصـول
    مروری کامل بر علایم کروناویروس جدید در شرایط همه گیری جهانی COVID-19
    خـریـد محـصـول
    بررسی همبستگی و ارتباط بین خدمات دهی آنلاین و برخط، اعتماد و نیت و قصد خرید مشتریان
    خـریـد محـصـول
    تلفیق کننده های سرمایه فکری سازمانی
    خـریـد محـصـول
    تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها بر رفتار مشتری در بخش بانکداری لبنان
    خـریـد محـصـول
    ابعاد فرهنگی و سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری: مطالعه موردی فرافرهنگی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا