light box
امتیاز 2.65 مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فراوری غذای دریایی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 11
تعداد کلمات : 3900
مجله : Critical Reviews in Food Science and Nutrition
انتشار : 2012
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله: مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فراوری غذای دریایی

 چکیده

کیفیت حسی دارای یک تأثیر کلیدی بر ادراک و احساس مصرف کننده از یک محصول می‌باشد. از این روی برای صنعت فراوری مهم است که کیفیت حسی مطابق با انتظارات مصرف کننده باشد. ارزیابی‌های حسی، ابزار نهایی برای اندازه گیری و انعکاس و ارتباط کیفیت حسی می‌باشد با این حال به طور کلی در زنجیره متغیر از صید تا مصرف کننده پیاده سازی نمی‌شود(ارتباط کیفیت حسی درزنجیره غذای دریایی). اهمیت انعکاس تقاضاهای حسی و نتایج حاصل از ارزیابی‌ها در زنجیره فراوری غذایی دریایی توصیف شده و مدل کیفیت حسی غذای دریایی SSQM به عنوان ابزار برقراری ارتباط پیشنهاد می‌شود(ارتباط کیفیت حسی درزنجیره غذای دریایی).

TITLE: A Model for Communication of Sensory Quality in the Seafood Processing Chain

Abstract

Sensory quality has a key influence of consumer perception of a product. It is therefore of great importance for the processing industry that the sensory quality fulfils the expectations of the consumer. Sensory evaluations are the ultimate tool to measure and communicate sensory quality, but it is generally not fully implemented in the chain from catch to consumer. The importance of communicating sensory demands and results from evaluations in the seafood processing chain is described and a Seafood Sensory Quality Model (SSQM) is suggested as a communication tool.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    قیمت‌های مسکن و ریسک اعتبار: شواهدی از ایالات متحده
    خـریـد محـصـول
    نقش یادگیری مشارکتی در بهبود مهارت‌های ارتباطات کلامی دانشجویان یادگیرنده EFL
    خـریـد محـصـول
    شکستن مقاومت میزبان توسط نیای تکاملی مستقل ویروس رگبرگ زرد نکروتیک چغندر قند
    خـریـد محـصـول
    واکنش پروسکایت ها به عنوان مبدل‌های خودرو
    خـریـد محـصـول
    ویژگی‌های انتقال منفذی و انتشار مؤثر مونولیت سرامیکی برای مبدل کاتالیزوری خودرو
    خـریـد محـصـول
    مبدل ترافیکی و کاتالیستی- آلایندگی اتمسفری مربوطه در منطقه شهری ریو دوژانیرو
    خـریـد محـصـول
    مکانیسم بازیابی فلزات گروه پلاتینوم از مبدل‌های کاتالیستی در سیستم‌های استفاده شده در اگزوز
    خـریـد محـصـول
    مطالعه تفضیلی اکسایش کاتالییستی HCHO و co در کاتالیزور Mn0.75Co2.25O4
    خـریـد محـصـول
    رفتار سه سویه فازهای ترکیبی و جداگانه پلاتینوم، پالادیوم و رادیوم در ترکیب گازی کامل
    خـریـد محـصـول
    مطالعه در مقیاس بنچ گاز مصنوعی یک مبدل کاتالیزوری ۴ راهی: اکسایش کاتالیزوری
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا