light box
امتیاز 3.60 ارزیابی محدودیت‌ها و فرصت‌های روند تولید برنج در فورگای اتیوپی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 10
تعداد کلمات : 3700
مجله : International Journal of Research Studies in Agricultural Sciences (IJRSAS)
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی محدودیت‌ها و فرصت‌های روند تولید برنج در فورگای اتیوپی.  مطالعه ی موردی مربوط به سیستم تولید برنج غرقاب

چکیده

این مطالعه با هدف ارزیابی محدودیت‌ها و فرصت‌های عمده سیستم تولید برنج غرقابی در منطقه فورگا – اتیوپی انجام شد. دو انجمن دهقانان   در منطقه فورگا به صورت هدفمند انتخاب شدند. در مجموع ۸۰ نفر از پاسخ دهندگان نمونه (کشاورزان تولیدکننده برنج) به روش تصادفی انتخاب شدند. در این مطالعه منابع اصلی و ثانویه داده‌ها ارزیابی شدند. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از روشهای آماری توصیفی و استنباطی استفاده شد. روند بازاریابی برنج از نظر میزان عرضه به بازار منطقه در هر دو انجمن دهقانان منتخب این ولسوالی طی ده سال گذشته رو به افزایش است. با این حال، در تولید برنج در منطقه مورد مطالعه و در سطح کشور چالش‌ها و محدودیت‌های زیادی وجود دارد. مکانیزاسیون کافی، عدم موفقیت بازار در ارقام بهبود یافته، مدیریت برداشت و مدیریت محصول پس از برداشت، روش‌های سنتی و سیستم آماده سازی زمین، در دسترس بودن تنش‌های زیست محیطی (آفات حشرات)، مدیریت علفهای هرز، عدم آگاهی از شیوه‌های زراعی بهبود یافته (به عنوان مثال میزان بذر) مشخص شد.   ذینفعان ذیربط دولتی و غیردولتی باید برای رفع این چالش‌ها و محدودیت‌ها مداخله کنند تا تولید و بهره وری برنج در منطقه مورد مطالعه و کشور به طور کلی تقویت شود.

Title: Assessment on Constraints and Opportunities of Rice Production Trends in Fogera - Ethiopia. The Case of Lowland Rice Production System

Abstract

This study was aiming at assessing on major constraints and opportunities of lowland rice production system in the district of Fogera-Ethiopia. Two peasant associations (Kebeles*) were selected under Fogera district purposively. A total of 80 sample respondents (rice producing farmers) were selected through random method. Both primary and secondary sources of data were assessed under this study. For the data analysis, both descriptive and inferential statistical methods were used. The trends of rice marketing in terms of amounts of supply to the district market has become increasing in both selected peasant associations in the district over the last ten years. However, there are several challenges and constraints in rice production in the study area and at the country level. Insufficient mechanization, market failure of improved varieties, harvest and post-harvest management, traditional means and system of land preparation, availability of biotic stresses (insect pests), weed management, lack of awareness on improved agronomic practices (e.g seed rate) were identified as some of major challenges and constraints of rice production in Fogera-Ethiopia. Concerned governmental and nongovernmental stakeholders must intervene to overcome these challenges and constraints so as to boost rice production and productivity in the study area and the country in general.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
همسو سازی راهبردهای زنجیره تأمین با عدم قطعیت‌های محصول
خـریـد محـصـول
بررسی فاکتورهای تاثیرگذار بر اجرای موفق تجارت الکترونیک
خـریـد محـصـول
مروری کامل بر علایم کروناویروس جدید در شرایط همه گیری جهانی COVID-19
خـریـد محـصـول
بررسی همبستگی و ارتباط بین خدمات دهی آنلاین و برخط، اعتماد و نیت و قصد خرید مشتریان
خـریـد محـصـول
تلفیق کننده های سرمایه فکری سازمانی
خـریـد محـصـول
تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها بر رفتار مشتری در بخش بانکداری لبنان
خـریـد محـصـول
ابعاد فرهنگی و سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری: مطالعه موردی فرافرهنگی
خـریـد محـصـول
طراحی به عنوان یادگیری- یا خلق دانش- مدل SECI
خـریـد محـصـول
بررسی فاکتور های موثر بر مدیریت منابع انسانی و فرآیند بهبود خدمات رسانی
خـریـد محـصـول
دانلود پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

برو بالا