عنوان فارسی مقاله:اندازه گیری بافت و ساختار و تجزیه تحلیل ارزیابی کیفیت تازگی فیله و ماهی: یک مقاله مروری
چکیده
اخیرا، ایمنی و کیفیت غذا به یک مسئله مهم در سرتاسر دنیا تبدیل شده است. ماهی یکی از ارزشمند ترین و فاسد شدنی ترین محصولات آبزی می باشد. ارزیابی تازگی ماهی و فیله ماهی در تحقیق و توسعه برای ارایه کیفیت بالا و تضمینی برای سلامت انسان و پذیرش توسط مصرف کننده و نیز برای تجارت جهانی از اهمیت بالایی برخوردار است. بافت و ساختار ماهیچه ماهی از صفات مهم تازگی ماهی هستند که بستگی به پارامتر های مختلفی نظیر سفتی، چسبندگی، اسفنجی بودن، قابلیت جویدن، انعطاف پذیری وانسجام و نیز کراس لینک( ارتباط) داخلی بافت های ارتباطی و جدایش الیاف دارد. هدف این مقاله مروری بر پیشرفت های اخیر در اندازه گیری و تجزیه تحلیل بافت و ساختار می باشد از جمله ارزیابی حسی و روش های ابزاری که برای نشان دادن و ارزیابی کیفیت تازگی ماهی استفاده می شود. عوامل موثر بر این اندازه گیری ها بررسی شده و همبستگی های بین بافت و ساختار بررسی می شوند. به علاوه، محدودیت ها و چالش های اندازه گیری بافت و ساختار ماهی توصیف شده و برخی نقطه نظرات در خصوص کار های فعلی و چشم انداز های اینده ارایه می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.