light box
امتیاز 2.93 اندازه گیری بافت و ساختار و تجزیه تحلیل ارزیابی کیفیت تازگی فیله و ماهی: یک مقاله مروری">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 22
تعداد کلمات : 7000
مجله : ComprehensiveReviewsinFoodScienceandFoodSafety
انتشار : 2013
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اندازه گیری بافت و ساختار و تجزیه تحلیل ارزیابی کیفیت تازگی فیله و ماهی: یک مقاله مروری

 چکیده  

اخیرا، ایمنی و کیفیت غذا به یک مسئله مهم در سرتاسر دنیا تبدیل شده است. ماهی یکی از ارزشمند ترین و فاسد شدنی ترین محصولات آبزی می باشد. ارزیابی تازگی ماهی و فیله ماهی در تحقیق و توسعه برای ارایه کیفیت بالا و تضمینی برای سلامت انسان و پذیرش توسط مصرف کننده و نیز برای تجارت جهانی از اهمیت بالایی برخوردار است.  بافت و ساختار ماهیچه ماهی از صفات مهم تازگی ماهی هستند که بستگی به پارامتر های مختلفی نظیر  سفتی، چسبندگی، اسفنجی بودن، قابلیت جویدن، انعطاف پذیری وانسجام  و نیز کراس لینک( ارتباط) داخلی بافت  های  ارتباطی و  جدایش الیاف دارد. هدف این مقاله مروری بر پیشرفت های اخیر در اندازه گیری و تجزیه تحلیل بافت و ساختار می باشد از جمله ارزیابی حسی و روش های ابزاری که برای نشان دادن و ارزیابی کیفیت تازگی ماهی استفاده می شود. عوامل موثر بر این اندازه گیری ها بررسی شده و همبستگی های بین بافت و ساختار بررسی می شوند. به علاوه، محدودیت ها و چالش های اندازه گیری بافت و ساختار ماهی توصیف شده و برخی نقطه نظرات در خصوص کار های فعلی و  چشم انداز های اینده ارایه می شود.

Title: Texture and Structure Measurements and Analyses for Evaluation of Fish and Fillet Freshness Quality: A Review

Abstract

Recently, food safety and quality have become critical issues of great concern throughout the world. Fish is one of the most vulnerable and perishable aquatic products. The evaluation of fish and fillet freshness is therefore very significant in research and development for providing premium and supreme quality for human health and acceptance by consumers, as well as for international trade. The texture and structure of fish muscle are important freshness quality attributes that depend on several parameters such as hardness, cohesiveness, springiness, chewiness, resilience, and adhesiveness, as well as the internal cross-linking of connective tissue and the detachment of fibers. This review aims to present recent advances of texture and structure measurements and analyses, including sensory evaluation and instrumental methods, for indicating and evaluating fish freshness quality. Factors affecting these measurements are detailed and correlations between texture and structure are discussed. Moreover, the limitations and challenges of fish texture and structure measurements are described and some viewpoints about current work and future trends are also presented.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
المپیای اواسط قرن بیستم: گزارشی در زمینه تاریخ محلی و معماری مدرن، ۱۹۴۵-۱۹۷۵
خـریـد محـصـول
مقاله مربوط به یاتاقان
خـریـد محـصـول
مروری بر کمپرسورها
خـریـد محـصـول
اثر میانجی استرس شغلی بر تأثیر فشار زمان ، تضاد خانواده- کار
خـریـد محـصـول
مزایای عاطفه مثبت:آیا خوشبختی و خوشحالی منجر به موفقیت می شود؟
خـریـد محـصـول
بی عدالتی استعماری: آیا حقوق بین الملل مقصر است و جبران کننده؟
خـریـد محـصـول
“اقدامات حفاظتی به منظور تصرف” در دادگاه کیفری بین المللی
خـریـد محـصـول
تأثیر تفسیر آنلاین در حقوق کیفری بین المللی: پیگیری بیهوده ایده آل سقراطی؟
خـریـد محـصـول
توسعه حقوق بین الملل برای تنظیم و کنترل بهتر اثرات متنوع قرارداد های آتش بس
خـریـد محـصـول
نان رفولمان: (اصل عدم اخراج پناهندگان) و صلاحیت برون سرزمینی: حاکمیت دولت
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا