light box
امتیاز 2.58 اسیدهای آمینه در پلاسمای خون در دوران پس از زایمان در گاوهای شیری">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21
تعداد کلمات : 8000
مجله : American Dairy Science Association
انتشار : 2016
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اسیدهای آمینه در پلاسمای خون در دوران پس از زایمان در گاوهای شیری با شاخص عملکرد متفاوت در کبد

 چکیده

شاخص عملکرد کبد (LFI) تغییرات غلظت آلبومین ، کلسترول و بیلی روبین را بین ۳ تا ۲۸ روز پس از زایمان اندازه گیری می کند. این شاخص ترکیب ، بر اساس متغیرهایی با ارتباط مستقیم با سنتز پروتئین پلاسما مخصوص کبد (آلبومین) ، سنتز لیپوپروتئین هپاتیک/روده (کلسترول) و پاکسازی محصولات تجزیه کاتابولیسم هم (بیلی روبین) ، ابزاری برای ارزیابی تظاهرات بیماری کبدی هر دو متابولیسم انرژی و پروتئین تحت تأثیر چالش های مختلف فیزیولوژیکی در این دوره قرار می گیرند ، اما به طور سیستماتیک مورد آزمایش قرار نگرفته اند. مطالعه حاضر برای نشان دادن AA در گاوهایی با LFI بالا یا پایین در طول دوره حاملگی انجام شد و این را به نتایج تولید مربوط می کند. هجده گاو مولتیپار از ۲۱ تا ۲۸ روز بعد از زایمان استفاده شد و به صورت گذشته نگر به گروه LFI بالا یا پایین تقسیم شد. نمونه های خون در −۲۱ ، −۱۴ ، −۷ ، ۱ ، ۳ ، ۷ ، ۱۰ ، ۱۴ ، ۱۷ ، ۲۱ و ۲۸ روز نسبت به زایش به دست آمد و نشانگرهای زیستی و AA در پلاسما اندازه گیری شد. گروه بندی بر اساس LFI منجر به ۸ گاو با LFI بالا (HLFI) و ۱۰ گاو با LFI پایین (LLFI) شد. اگرچه پاسخ موقتی در مصرف ماده خشک (DMI ، ۱۶٫۳ کیلوگرم در روز) و نمره وضعیت بدن (۲٫۵۶) تفاوت نداشت ، اما گاوهای با میزان LFI پایین در مقایسه با LFI پایین تولید کلی شیر بیشتری (۳۷٫۹ در مقابل ۳۲٫۹ کیلوگرم در روز) داشتند. اگرچه عملکرد شیر اصلاح شده با انرژی متفاوت نیست (۴۲٫۶ در مقابل ۳۸٫۷ کیلوگرم در روز). همانطور که انتظار می رفت ، گاوهای گروه بندی شده به عنوان LLFI کلسترول و آلبومین کمتری داشتند اما بیلی روبین بیشتری پس از زایمان در مقایسه با حیوانات HLFI داشتند. با وجود پاسخ های زمانی مشابه در DMI بین گروه ها ، غلظت کل AA در HLFI ، به ویژه پس از زایمان بیشتر بود. اگرچه غلظت کل AA ضروری (EAA) و AA شاخه زنجیره ای با وضعیت LFI تفاوت نداشت ، گاوها در HLFI غلظت بیشتری از Thr و Ile پس از زایمان داشتند. تقریباً همه غلظت های AA پلاسما روند کلی نادر را در ۱ روز پس از زایمان دنبال کردند و به دنبال آن به تدریج به سطح قبل از زایمان قبل از ۲۸ روز افزایش یافت. گلیسین تنها AA بود که افزایش تدریجی غلظت را از طریق انتقال نشان می داد و حداکثر آن در ۷ روز بعد از زایمان و به دنبال آن کاهش تدریجی بود. ما هیچ تاثیری از وضعیت LFI بر روی Lys پلاسما تشخیص ندادیم ، که به طور قابل توجهی از d21 روز به زایمان کاهش یافت و به دنبال آن مقدار D قبل از زایمان تا ۷ روز افزایش یافت. در مقابل ، غلظت Met و His بطور معنی داری بین −۲۱ تا ۱۰ روز کاهش یافت. و تا ۲۸ روز به مقادیر پیش از زایمان نرسید. کاهش قابل توجه غلظت Gln پس از زایمان بدون در نظر گرفتن LFI ممکن است عملکرد ایمنی را در این دوره به خطر بیاندازد. به طور کلی ، نتایج نشان دهنده وجود ارتباط بین التهاب ، عملکرد کبد پس از زایمان و غلظت پلاسمای AA ، صرف نظر از تفاوت زمانی در DMI است. گاوهایی با شاخص های عملکرد بهتر کبد شیر بیشتری تولید می کردند و غلظت بیشتری از کل AA و برخی از EAA مانند Thr و Ile را حفظ می کردند. این که آیا این AA نقش مستقیم در تولید شیر بیشتر ایفا می کند یا خیر ، هنوز مشخص نیست(اسیدهای آمینه در پلاسمای خون).

Title: Circulating amino acids in blood plasma during the peripartal period in dairy cows with different liver functionality index

Abstract

The liver functionality index (LFI) measures the changes of albumin, cholesterol, and bilirubin concentrations between 3 and 28 d postpartum. This composite index, based on variables with direct relevance to liver-specific plasma protein synthesis (albumin), hepatic/intestinal lipoprotein synthesis (cholesterol), and clearance of breakdown products of heme catabolism (bilirubin), provides a tool for evaluating manifestations of hepatic disease. Both energy and protein metabolism are likely to be affected by various physiological challenges in this period but have not been tested systematically. The present study was conducted to profile AA in cows with high or low LFI during the peripartal period and relate this to production outcomes. Eighteen multiparous cows were used from −21 through 28 d around parturition and divided retrospectively into the high orlow LFI group. Blood samples were obtained on −21, −14, −7, 1, 3, 7, 10, 14, 17, 21, and 28 d relative to calving, and biomarkers and AA in plasma were measured. Grouping based on LFI resulted in 8 cows with high LFI (HLFI) and 10 cows with low LFI (LLFI). Although the temporal response in dry matter intake (DMI, 16.3 kg/d) and body condition score (2.56) did not differ, cows with high compared with low LFI had greater overall milk production (37.9 vs. 32.9 kg/d) although energy-corrected milk yield did not differ (42.6 vs. 38.7 kg/d). As expected, cows grouped as LLFI had lower cholesterol and albumin but greater bilirubin after calving compared with HLFI animals. Despite similar temporal responses in DMI between groups, concentrations of total AA were greater in HLFI, particularly after calving. Although concentrations of total essential AA (EAA) and branched-chain AA did not differ with LFI status, cows in HLFI had greater concentrations of Thr and Ile postpartum. Nearly all plasma AA con centrations followed the general trend of a nadir at 1 d after calving followed by a gradual increase to prepartal levels before 28 d. Glycine was the only AA exhibiting a gradual increase in concentration through the transition, with a maximum at 7 d postpartum followed by a gradual decrease.We detected no effect of LFI status on plasma Lys, which decreased markedly from −21 d to calving, followed by an increase to prepartal values by d 7. In contrast, concentrations of Met and His decreased markedly between −21 and 10 d and did not reach prepartal values by 28 d. The marked decrease in Gln concentration after calving regardless of LFI might compromise immune function during this period. Overall, the results indicate the existence of an association among inflammation, liver function postpartum, and AA plasma concentrations, irrespective of temporal differences in DMI. Cows with better indices of liver function produced more milk and maintained greater concentrations of total AA and some EAA such as Thr and Ile. Whether these AA played a direct role in the greater milk production remains to be determined.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کاربردهای فناوری بلاک چین در ارزیابی سیستماتیک بازاریابی شرکت های فناوری بازاریابی
خـریـد محـصـول
تأثیر تصمیم گیری استراتژیک بر عملکرد سازمانی
خـریـد محـصـول
تولید مثل در دوران شیردهی گاوهای شیری: ادغام جنبه های تغذیه ای کنترل
خـریـد محـصـول
مدیریت سرمایه در گردش و سن مدیرعامل
خـریـد محـصـول
تأثیر حاکمیت شرکتی و ارتباطات سیاسی بر عدم تقارن اطلاعات
خـریـد محـصـول
ساختار سرمایه و عملکرد شرکت: شواهدی از آلمان تحت پذیرش IFRS
خـریـد محـصـول
قوانین مالی ناکارآمد؟ تأثیر استانداردهای حسابداری بخش عمومی بر بودجه، کارایی و پاسخگویی
خـریـد محـصـول
طراحی پنجره دفاتر با تهویه طبیعی در اقلیم مدیترانه از نظر عملکرد CO2 و آسایش حرارتی
خـریـد محـصـول
رضایت از زندگی، بهزیستی ذهنی و مهارت های عملکردی در سالمندان
خـریـد محـصـول
تأثیر بانکداری الکترونیک بر سودآوری بانک های تجاری در نیجریه (۲۰۱۱-۲۰۱۸)
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا