light box
امتیاز 2.65 استفاده از افزودنی های خوراکی نانو در تغذیه دام">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 21
تعداد کلمات : 6000
مجله : International Journal of Livestock Research
انتشار : 2016
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:استفاده از افزودنی های خوراکی نانو در تغذیه دام

 چکیده

کلمه نانو از ریشه nanus به معنی قد کوتاه گرفته شده است. فناوری نانو مطالعه پدیده ها و دست ورزی مواد در مقیاس های نانو است که در آن خواص  مواد متفاوت از مقیاس های بزرگ تر است. دست ورزی و  اصلاح یک ماده در مقیاس نانو موجبات  بهبود عملکرد مولکول های غذایی را برای ذی نفع سازی بازدهی و تولید چارپایان را فراهم کرده است. نانوتکنولوژی پتانسیل بهبود ارزیابی غذایی را داشته و به عنوان   ابزاری جدید برای رساندن مواد غذایی به مناطق هدف عمل کرده و ابزاری برای تشریح متابولیسم و فیزیولوژی  عناصر مغذی است. اندازه ذرات مواد معدنی به عنوان افزودنی های غذایی در  شکل نانوذرات  از دیواره روده عمل کرده و وارد سلول های بدن سریع تر از مواد معمولی با اندازه بزرگ تر شده و به این ترتیب زیست فراهمی را بهبود می بخشد. هم چنین چالش های در خصوص ظهور عناصر غذایی نانو وجود دارد که شامل تغییر در متابولیسم، سمیت و اثرات زیست محیطی مواد نانومقیاس در مقایسه با مواد میکرو  می باشد و به این ترتیب پیامد های اچتماعی، اخلاقی و حقوقی فناوری نانو بایستی در نظر گرفته شود. از این روی فناوری نانو   را می توان در تغذیه دام ها برای بهبود قابلیت دسترسی زیستی عناصر مغذی، عملکرد تولید و نیز وضعیت ایمنی در دام ها استفاده کرد(افزودنی خوراکی نانو در تغذیه دام).

TITLE: Use of Nano Feed Additives in Livestock Feeding Pankaj Kumar Singh

Abstract

The word nano is derived from the Latin nanus, meaning dwarf. Nanotechnology is the study of phenomena and the manipulation of materials at the nano scales, where the properties differ from those at a larger scale. Manipulation of matter at the nanolevel opens up possibilities for improving the functionality of feed molecules to the benefit of productivity of livestock. Nanotechnologies have the potential to improve nutritional assessment, to acts as novel vehicles for nutrient delivery, as well as serving as a tool to enable further elucidation of nutrient metabolism and physiology. The particle size of minerals as feed additives in nanoparticle form can pass through the intestinal wall and into body cells more quickly than ordinary minerals with larger particle size and thus improves bioavailability. There are challenges with the emergence of nanonutrients that include alter metabolism, toxicity and the environmental impact of nanoscale materials compared with microscale materials, therefore, economical,
social, ethical and legal implications of nanotechnology must also be considered. Thus, nanotechnology can be used in animal feeding to improve bioavailability of nutrients, production performance and immune status in livestock.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    بررسی همبستگی و ارتباط بین خدمات دهی آنلاین و برخط، اعتماد و نیت و قصد خرید مشتریان
    خـریـد محـصـول
    تلفیق کننده های سرمایه فکری سازمانی
    خـریـد محـصـول
    تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها بر رفتار مشتری در بخش بانکداری لبنان
    خـریـد محـصـول
    ابعاد فرهنگی و سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری: مطالعه موردی فرافرهنگی
    خـریـد محـصـول
    طراحی به عنوان یادگیری- یا خلق دانش- مدل SECI
    خـریـد محـصـول
    بررسی فاکتور های موثر بر مدیریت منابع انسانی و فرآیند بهبود خدمات رسانی
    خـریـد محـصـول
    دانلود پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی
    خـریـد محـصـول
    اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی
    خـریـد محـصـول
    بررسی تاثیر کادمیوم بر روی جذب و انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی
    خـریـد محـصـول
    تضاد منافع بر سر ابعاد سودمند و نامطلوب (مضر) کهور(Prospis spp) در ایالات متحده
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا