light box
امتیاز 2.65 استفاده از افزودنی های خوراکی نانو در تغذیه دام">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 21
تعداد کلمات : 6000
مجله : International Journal of Livestock Research
انتشار : 2016
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:استفاده از افزودنی های خوراکی نانو در تغذیه دام

 چکیده

کلمه نانو از ریشه nanus به معنی قد کوتاه گرفته شده است. فناوری نانو مطالعه پدیده ها و دست ورزی مواد در مقیاس های نانو است که در آن خواص  مواد متفاوت از مقیاس های بزرگ تر است. دست ورزی و  اصلاح یک ماده در مقیاس نانو موجبات  بهبود عملکرد مولکول های غذایی را برای ذی نفع سازی بازدهی و تولید چارپایان را فراهم کرده است. نانوتکنولوژی پتانسیل بهبود ارزیابی غذایی را داشته و به عنوان   ابزاری جدید برای رساندن مواد غذایی به مناطق هدف عمل کرده و ابزاری برای تشریح متابولیسم و فیزیولوژی  عناصر مغذی است. اندازه ذرات مواد معدنی به عنوان افزودنی های غذایی در  شکل نانوذرات  از دیواره روده عمل کرده و وارد سلول های بدن سریع تر از مواد معمولی با اندازه بزرگ تر شده و به این ترتیب زیست فراهمی را بهبود می بخشد. هم چنین چالش های در خصوص ظهور عناصر غذایی نانو وجود دارد که شامل تغییر در متابولیسم، سمیت و اثرات زیست محیطی مواد نانومقیاس در مقایسه با مواد میکرو  می باشد و به این ترتیب پیامد های اچتماعی، اخلاقی و حقوقی فناوری نانو بایستی در نظر گرفته شود. از این روی فناوری نانو   را می توان در تغذیه دام ها برای بهبود قابلیت دسترسی زیستی عناصر مغذی، عملکرد تولید و نیز وضعیت ایمنی در دام ها استفاده کرد(افزودنی خوراکی نانو در تغذیه دام).

TITLE: Use of Nano Feed Additives in Livestock Feeding Pankaj Kumar Singh

Abstract

The word nano is derived from the Latin nanus, meaning dwarf. Nanotechnology is the study of phenomena and the manipulation of materials at the nano scales, where the properties differ from those at a larger scale. Manipulation of matter at the nanolevel opens up possibilities for improving the functionality of feed molecules to the benefit of productivity of livestock. Nanotechnologies have the potential to improve nutritional assessment, to acts as novel vehicles for nutrient delivery, as well as serving as a tool to enable further elucidation of nutrient metabolism and physiology. The particle size of minerals as feed additives in nanoparticle form can pass through the intestinal wall and into body cells more quickly than ordinary minerals with larger particle size and thus improves bioavailability. There are challenges with the emergence of nanonutrients that include alter metabolism, toxicity and the environmental impact of nanoscale materials compared with microscale materials, therefore, economical,
social, ethical and legal implications of nanotechnology must also be considered. Thus, nanotechnology can be used in animal feeding to improve bioavailability of nutrients, production performance and immune status in livestock.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    دیدگاه و بینش های جدید مربوط به سندرم بیش تمرینی براساس مطالعه EROS
    خـریـد محـصـول
    مجموعه داده‌ها برای واکنش‌های هیجانی و عاطفی و تاب آوری خانواده
    خـریـد محـصـول
    تاثیر قرنطینه کوید۱۹ بر روی کنترل متابولیک در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم
    خـریـد محـصـول
    مدل مفهومی برای شیوع بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ در ووهان چین
    خـریـد محـصـول
    مقایسه فاکتور های ریسک مرتبط با مرگ و میر کوید۱-۹، SARS و MERS
    خـریـد محـصـول
    سندرم زجر تنفسی شدید کروناویروس ۲۰۱۹ در دومورد در ایتالیا
    خـریـد محـصـول
    تأثیر سرمایه اجتماعی و جهت گیری نگرش کارآفرینانه بر اهداف کارآفرینی
    خـریـد محـصـول
    عملکرد نوآوری و بازاریابی SME در یک اقتصاد نوظهور: اثر تعدیل کننده رهبری تحول گرا
    خـریـد محـصـول
    راهنمای آکادمی عصب شناسی اروپا در زمینه مدیریت سردرد ناشی از مصرف بیش از حد دارو
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

     
    برو بالا