light box
امتیاز 2.58 رفتار هضم، انتخاب رژیم غذایی، و مصرف خوراک ( بز )">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 40
تعداد کلمات : 12000
مجله : Digestive Physiology
انتشار : 2015
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:رفتار هضم، انتخاب رژیم غذایی، و مصرف خوراک ( بز )

چکیده

بز از این توانایی به منظور بهره بردن از منابع و همچنین اجزای علوفه استفاده می کند ، و می تواند محصولات حیوانی را از مراتع و یا محیط های نیمه خشک که برای گاو و گوسفند مناسب نیست فراهم کند. در نتیجه ، اغلبدر اقتصادهای کمتر توسعه یافته در جهان بز اهمیت عمده اقتصادی در – محیط های کمتر مورد علاقه دارد. تعامل جستجوگری بز با زیست توده گیاه شامل قطعات مربوط به حیوانات است، منابع گیاهی در دسترس برای آن ها، و تا چه حد که سیستم مدیریت دام اجازه فرآیندهای انتخاب رژیم غذایی و مصرف به ادامه را می دهد. هضم (خوردن) رفتار، انتخاب رژیم غذایی، مصرف علوفه و تولید فرآورده های دامی اجزای یک زنجیره از مکانیسم های ارتباط منابع گیاهی و محصولات حیوانی هستند.

رفتار غذا خوردن و انتخاب مواد غذایی

رایگان – اعم دام، از جمله بز، معمولا یک رژیم غذایی که در ترکیب گیاه شناسی و با کیفیت از به طور متوسط ​​از خوراک در دسترس متفاوت انتخاب کنید. با این حال، ترکیب رژیم غذایی زیست توده گیاه چرا متفاوت است و یا چرا برخی گیاهان انتخاب شدند و یا رد شده اند . واقعیت این است که بز اغلب یک رژیم غذایی عالی در گونه را می تواند با گوسفند یا گاو به انتخاب کند به ما در مورد اینکه چرا اجزای گیاهی بیشتر از زیست توده گیاه انتخاب نشده است اطلاعات می دهد. بنابراین، احتیاط در تفسیر داده های انتخاب رژیم غذایی مورد نیاز است(انتخاب رژیم غذایی، و مصرف خوراک).

Title: Ingestive Behavior, Diet Selection, and Feed Intake

Abstract

 Goats have the ability to use browse as well as the herbaceous components of the forage resource, and can provide animal products from rangeland or semiarid environments that would not suit sheep and cattle. Goats thus assume major economic importance in less - favored environments, often in the world ’ s less developed economies. The interaction of foraging goats with the plant biomass involves components relating to the animals themselves, the plant resource available to them, and the extent to which the system of livestock management permits the processes of diet selection and intake to proceed. Ingestive (eating) behavior, diet selection, forage intake, and animal production are components of a continuum of mechanisms linking plant resource and animal product.
EATING BEHAVIOR AND DIET SELECTION
Free - ranging livestock, including the goat, usually select a diet that differs in botanical composition and in quality from the average of the available feed. However, the demonstration that the diet composition differs from the plant biomass does nothing to elucidate why this is so or why certain plants were selected or rejected. The fact that goats often select a diet higher in browse species than would be selected by sheep or especially cattle tells us little about why more herbaceous components of the plant biomass were not selected. Therefore, caution is required in interpreting diet selection data.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
برآورد بحران نقدینگی ناشی از Covid-19: سیاست و شواهد جهانی
خـریـد محـصـول
گزارش ارزش و عملکرد شرکت
خـریـد محـصـول
اضطراب و افسردگی در والدین کودکانی که با آترزی مری متولد شده اند
خـریـد محـصـول
چگونه ارتباطات سیاسی شرکت بر گزارش دهی مالی اثر دارد؟ مرور منابع
خـریـد محـصـول
تحقیق در مورد استانداردهای بین المللی حسابرسی: مرور منابع و فرصت ها برای تحقیقات آینده
خـریـد محـصـول
پاسخ آنتی بادی به SARS-CoV-2 در افراد مبتلا به HIV
خـریـد محـصـول
آنوسمی و نوروپاتی مجرای بویایی در بیماران COVID-19
خـریـد محـصـول
مدیریت عملی بیماری دیورتیکول روده بزرگ در شرایط سرکوب سیستم ایمنی
خـریـد محـصـول
تنهایی، انزوای اجتماعی و تفاوت آنها: یک مطالعه تشخیصی در اختلال افسردگی مداوم
خـریـد محـصـول
افت فشار و ماندگی با جریان گاز-مایع در لوله عمودی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا