light box
امتیاز 2.75 انتقال ابزاری به پاولفی دربی اشتهایی عصبی: بررسی مقدماتی پاسخ دهی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 20
تعداد کلمات : 6600
مجله : European Journal of Neuroscience
انتشار : 2009
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی:انتقال ابزاری به پاولفی دربی اشتهایی عصبی: بررسی مقدماتی پاسخدهی ابزاری ویادگیری شرطی به محرک های غذاهای کم وپرکالری

 چکیده

بی اشتهایی عصبی یا کم خوری مداوم علی رغم پیامدهای منفی شدید و دوره مزمن بیماری شخصی می شود. مدل های نظری جدید پیشنهاد می دهند که ناهنجاری ها در پردازش پاداش و برجستگی انگیزه محرک های مطبق ب اختلال مانند موارد مشاهده شده در رفتار اعتیاد  با گسترش و ادامه بی اشتهایی عصبی ارتباط دارند.هدف این مطالعه تحقیق و بررسی فرایند اکتساب پاسخ هیا شرطی مربوط به غذا و اثر محرک های غذا کالری بالا  –  کالری میانگین بر پاسخدهی ابزرای برای ابزار متفاوت است .الگوی انتقال به ابزاری یا و پرسشنامه های آسیب شناسی روانی (EDE-Q,EOI2) برای بیماران مبتلا به بی اشتهایی عصبی (n=33) و گروه کنترل سالم (n=41) تجویز شدند. نتایج نشان دادند بیماران مبتلا به این بیماری عیوبی در کسب آگاهی از اتفاقات آزمایش داشتند. پاسخدهی ابزاری به پاداش های غذای با کالری پایین و بالا در بیماران مبتلا به بی اشتهایی عصبی تحت تاثیر محرک های طبق این پاداش ها بود، تفاوت های گروهی مشاهده نشد. پاسخدهی ابزاری به غذای کم کالری در بی اشتهایی عصبی برای غذای کم کالری با افزایش شدت آسیب شناسی روانی بر اختلال تغذیه بیانگر کاهش وزن است. مطالعات آینده به طور تضمینی آگاهی ما را از عیوب مربوط به یادگیری مربوط به پاداش و تکثیر و گسترش یافته ها با  توجه به اثر محرک های شرطی بر پاسخدهی ابزاری تضمین می کنند. یافته های ما پیشنهاد می دهند مداخلات درمانی شناختی ممکن است چالش عقاید نادرست مربوط به کاهش وزن را برطرف کنند(انتقال ابزاری به پاولفی دربی اشتهایی).

Title: Pavlovian‐to‐instrumental transfer in Anorexia Nervosa: A pilot study on conditioned learning and instrumental responding to low‐ and high‐calorie food stimuli

abstract

Anorexia Nervosa is characterized by persistent restraint eating despite severe negative consequences and often a chronic course of the disease. Recent theoretical models suggest that abnormalities in reward processing and incentive salience of disorder‐compatible stimuli as observed in addictive behaviours contribute to the development and maintenance of Anorexia Nervosa. The aim of the present study was to investigate the process of the acquisition of food‐related conditioned responses and the influence of conditioned low‐calorie and high‐calorie food stimuli on instrumental responding for different foods. A Pavlovian‐to‐instrumental transfer paradigm and questionnaires on eating disorder psychopathology (EDE‐Q, EDI‐2) were administered to patients with Anorexia Nervosa (n = 39) and healthy controls (n = 41). Results indicated that patients with Anorexia Nervosa showed deficits of the acquisition of knowledge of the experimental contingencies. Nevertheless, in patients with Anorexia Nervosa and healthy controls instrumental responding for low‐ and high‐ calorie food rewards was affected by stimuli conditioned to these rewards; no group differences were observed. Importantly, in Anorexia Nervosa, instrumental responding for low‐calorie food increased with increasing severity of eating disorder psychopathology suggesting weight‐loss directed behaviour. Future studies are warranted to enhance our understanding of deficits of reward‐associated learning and to replicate and extend findings with regard to the impact of conditioned stimuli on instrumental responding. At present, our findings suggest that cognitive treatment interventions might be warranted that challenge dysfunctional beliefs about weight loss.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
مقاله ی مروری در خصوص فرایند زیست شناختی احیا و اصلاح خاک در مهندسی عمران
خـریـد محـصـول
بودجه بندی سرمایه ای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی
خـریـد محـصـول
مقایسه کاربرد سنتی خانه‌های حیاط دار در دو شهر
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
خـریـد محـصـول
استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا