light box
امتیاز 2.65 مطالعه آزمایشی انتقال حرارت در یک سینک حرارتی (گرما گیر)">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 15
تعداد کلمات : 2700
مجله : Heat Transfer Research
انتشار : 2012
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مطالعه آزمایشی انتقال حرارت در یک سینک حرارتی (گرما گیر) از طریق نانوسیالات الومینای نانوسیال

  چکیده

 در ا ین مقاله، ویژگی‌های انتقال حرارت سینک حرارتی مینیاتوری خنک شده با نانوسیالات آب- آلومینیوم اکسید به طور ازمایشی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس سینک‌های حرارتی صفحه‌ای، که یک سینک حرارتی پره دار صفحه‌ای است متشکل از پین‌های ستونی و سینک جرارتی ریز صفحه بین بال صفحه‌ای می‌باشد. سینک حرارتی از آلومینیوم تولید شده و با صفحات پوششی پلکسی گلاس عایق شده و متشکل از کانال‌های مستطیلی با طول ۴۲ میلی متر است. کسر حجمی ذرات نانو سیال آلومینیوم اکسید- آب متغیر از ۰/۵ تا ۲ درصد است. ترکیبات بدون یک عامل پراکنده ساز تولید شدند. تست‌ها ضمن ایجاد جریان حرارتی ۱۸۰ W/cm2 به انتهای سینک حرارتی انجام شدند. نتایج ازمایشی نشان داد که انتشار نانوذرات آلومینیوم اکسید در آب به طور معنی داری موجب افزایش ضریب انتقال گرمایی می‌شود، در حالی که مقاومت حرارتی سینک حرارتی کاهش یافت. سینک حرارتی ریز باله صفحه‌ای یک افزایش را در ضریب انتقال گرمایی تا بیش از ۲۰ درصد در مقایسه با سینک حرارتی معمولی نشان داد

Title: Experimental investigation of heat transfer in a novel heat sink by means of Alumina nanofluids

Abstract

In this paper, heat transfer characteristics of a miniature heat sink cooled by Al2O3–water nanofluids were investigated experimentally. Based on plate fin heat sinks, a new type of plate pinfinnned heat sink is developed which is composed of a plate fin heat sink and columnar pins between the plate fins. The heat sink was fabricated from aluminum and insulated by plexiglass cover plates and consisted of five pin-finned rectangular channels with a length of 42 mm. The volume fraction of the Al2O3–water nanofluid particles was in the range from 0.5 to 2%. Mixtures were prepared without a dispersion agent. Tests were performed while supplying a 180 W/cm2 heat flux to the bottom of heat sink. Experimental results showed that dispersion of Al2O3 nanoparticles in water increased significantly the overall heat transfer coefficient, while the thermal resistance of heat sink decreased. Also, the plate pin-finned heat sink showed an increase in the heat transfer coefficient up to 20% in comparison with the conventional plate fin heat sink.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
خـریـد محـصـول
استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
خـریـد محـصـول
تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
خـریـد محـصـول
مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
خـریـد محـصـول
تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا