light box
امتیاز 2.58 اکتشاف ساپونین های جدید از اندام های داخلی خیار دریایی(Holothuria lesson)">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 45
تعداد کلمات : 13000
مجله : marine drugs
انتشار : 2014
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اکتشاف ساپونین های جدید از اندام های داخلی خیار دریایی(Holothuria lesson)

چکیده

 خیارهای دریایی که گاهی اوقات به آنها جینسینگ دریایی نیز گفته می‌شود، ترکیبات زیادی با نقش‌های متنوع تولید می‌کنند و منابع بالقوه مواد فعال برای محصولات کشاورزی، مواد مغذی دریایی، دارویی و بهداشتی هستند. ما احشا یک خیار دریایی استرالیایی Holothuria lessoni را بررسی کردیم.، برای ترکیبات فعال زیستی جدید، با تأکید بر گلیکوزیدهای تری ترپن، ساپونین ها. احشا با ۷۰٪ اتانول استخراج شد و این عصاره با استفاده از فرآیند تفکیک جز به جزء مایع و مایع و کروماتوگرافی ستونی و به دنبال آن استخراج ایزوبوتانول خالص شد. مخلوط غنی شده با ساپونین با ایزوبوتانول بیشتر توسط کروماتوگرافی مرکز با کارایی بالا (HPCPC) با خلوص و بازیابی بالا خالص شد. نمونه‌های قطبی خالص حاصل با استفاده از روش طیف سنجی جرمی / یونیزاسیون لیزر به کمک ماتریس (MALDI-MS) / MS و طیف سنجی جرمی یونیزاسیون الکترو اسپری (ESI-MS) / MS برای شناسایی ساپونین ها و مشخصه ساختارهای مولکولی آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در نتیجه، حداقل ۳۹ ساپونین جدید در احشای H. lessoni با تنوع ساختاری بالا شناسایی شد و ۳۶ مورد دیگر گلیكوزیدهای تری ترپن را گزارش كرد كه حاوی آگلیكون ها و قندهای مختلف بود. نمونه‌های احشایی تنوع و عملکرد بالاتر ترکیبات را نسبت به دیواره بدن مشاهده کرده‌اند. تنوع ساختاری بالا و تازگی ساپونین های H. lessoni با فعالیت‌های بالقوه عملکردی فرصتی عالی برای بهره برداری از کاربردهای آنها برای استفاده‌های صنعتی، کشاورزی و دارویی است(اندام های داخلی خیار دریایی).

 

Title:  Discovery of Novel Saponins from the Viscera of the Sea Cucumber Holothuria lessoni

Abstract

Sea cucumbers, sometimes referred to as marine ginseng, produce numerous compounds with diverse functions and are potential sources of active ingredients for agricultural, nutraceutical, pharmaceutical and cosmeceutical products. We examined the viscera of an Australian sea cucumber Holothuria lessoni Massin et al. 2009, for novel bioactive compounds, with an emphasis on the triterpene glycosides, saponins. The viscera were extracted with 70% ethanol, and this extract was purified by a liquid-liquid partition process and column chromatography, followed by isobutanol extraction. The isobutanol saponin-enriched mixture was further purified by high performance centrifugal partition chromatography (HPCPC) with high purity and recovery. The resultant purified polar samples were analyzed using matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry (MALDI-MS)/MS and electrospray ionization mass spectrometry (ESI-MS)/MS to identify saponins and characterize their molecular structures. As a result, at least 39 new saponins were identified in the viscera of H. lessoni with a high structural diversity, and another 36 reported triterpene glycosides, containing different aglycones and sugar moieties. Viscera samples have provided a higher diversity and yield of compounds than observed from the body wall. The high structural diversity and novelty of saponins from H. lessoni with potential functional activities presents a great opportunity to exploit their applications for industrial, agricultural and pharmaceutical use.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
مطالعه ی بازاریابی گردشگری
خـریـد محـصـول
انتقال ژن افقی از آگروباکتریوم به گیاهان
خـریـد محـصـول
بررسی تداخل بین پرده‌های مغناطیسی جراحی و پیس میکر ها یا ضربان ساز ها
خـریـد محـصـول
تشریح و آشکارسازی همه گیری کوید-۱۰(COVID-19)
خـریـد محـصـول
سلامت روان در کانادا: کوید-۱۹(COVID-19) و فراتر از آن
خـریـد محـصـول
کروناویروس(COVID-19) و اضطراب: ارزیابی اثرات روان شناختی بیماری های مسری
خـریـد محـصـول
آیا ترس از کروناویروس(COVID-19) باعث تحریک اضطراب و نگرانی شغلی آینده می شود؟
خـریـد محـصـول
چاقی و کروناویروس(COVID-19): دو روی یک سکه
خـریـد محـصـول
تأثیر کوید-۱۹(COVID-19) بر روی سلامت روان عمومی و اثر خنثی کننده حس انسجام
خـریـد محـصـول
اثرات کوید-۱۹(COVID-19 یاکروناویروس) بر روی اضطراب، افسردگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا