مهار گونه اکسیژن فعال و اکسید نیتریک و جلوگیری از اکسایش

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 25

تعداد کلمات : 6000

مجله : Phytomedicine

انتشار : 2005

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
4 نوامبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1756 بازدید
24,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مهار گونه اکسیژن فعال و اکسید نیتریک و جلوگیری از اکسایش لیپید توسط عصاره گل قاصدک (Taraxacum officinale)  

چکیده

در گیاه گل قاصدک (Taraxacum officinale) فلاونویید ها و مشتقات اسید کوماریک تشخیص داده شده‌اند. خصوصیات آنتی اکسیدان های با زنجیره‌ی طولانی فاز تأخیر و کاهش میزان انتشار، در اکسایش امولسیون اسید لینولئیک از طریق افزایش عصاره گل قاصدک (DFE) شناسایی شده است. عصاره‌ی گل قاصدک باعث مهار رادیکال هیدروکسیل و سوپر اکسید می‌گردد، اگرچه رادیکال هیدروکسیل به وسیله‌ی هر دو فرایند مهار اختصاصی و غیر اختصاصی رادیکال هیدروکسیل، مهار می‌گردد. کارکرد پاک کنندگی رادیکال DPPH و تأثیر هم افزایی با آلفا- توکوفرول به کارکرد کاهش محتوی اسید فنولیک عصاره گل قاصدک نسبت داده شده است. از سلول‌های ماکروفاژ RAW264.7 موش تحریک شده با لیپوساکارید باکتریال تولید اکسید نیتریک وابسته به غلظت و معنی دار (P<0.05) با افزایش عصاره گل قاصدک نیز گزارش شده است. علاوه بر این، اکسایش بین سلولی ناشی از رادیکال پروکسیل سلول‌های RAW264.7 به طور قابل توجهی (P<0.05) از طریق افزایش عصاره گل قاصدک در انواع غلظت‌ها، مهار گردید. نتایج نشان می‌دهد که عصاره گل قاصدک قابلیت انتی اکسیدانی در مدل‌های بیولوژیکی و شیمیایی می‌باشد. علاوه بر این اثر بخشی عصاره گل قاصدک در مهار گونه‌های فعال اکسیژن و اکسید نیتریک به مقدار فنولیک مؤثر است(اکسید نیتریک و جلوگیری از اکسایش).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Dandelion (Taraxacum officinale) flower extract suppresses both reactive oxygen species and nitric oxide and prevents lipid oxidation in vitro

Abstract

Flavonoids and coumaric acid derivatives were identified from dandelion flower (Taraxacum officinale). Characteristics of chain-breaking antioxidants, such as extended lag phase and reduced propagation rate, were observed in oxidation of linoleic acid emulsion with the addition of dandelion flower extract (DFE). DFE suppressed both superoxide and hydroxyl radical, while the latter was further distinguished by both site-specific and non-specific hydroxyl radical inhibition. DPPH-radical-scavenging activity and a synergistic effect with a-tocopherol were attributed to the reducing activity derived from phenolic content of DFE. A significant (po0:05) and concentrationdependent, reduced nitric oxide production from bacterial-lipopolysaccharide-stimulated mouse macrophage RAW264.7 cells was observed with the addition of DFE. Moreover, peroxyl-radical-induced intracellular oxidation of RAW264.7 cells was inhibited significantly (po0:05) by the addition of DFE over a range of concentrations. These results showed that the DFE possessed marked antioxidant activity in both biological and chemical models. Furthermore, the efficacy of DFE in inhibiting both reactive oxygen species and nitric oxide were attributed to its phenolic content

    دیدگاهتان را بنویسید