light box
امتیاز 2.58 کشت مخلوط شبدر برسیم با غلات برای بهبود عملکرد و کیفیت علوفه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 18
تعداد کلمات : 8800
مجله : Annals of Agricultural Sciences
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:کشت مخلوط شبدر برسیم با غلات برای بهبود عملکرد و کیفیت علوفه در شرایط آبیاری حوضه مدیترانه

چکیده

کشت مخلوط حبوبات علوفه‌ای سالانه و گراس ها یک استراتژی رایج برای حمایت از عرضه پایدار علوفه در سیستم‌های کشاورزی کم نهاده، به ویژه در حوضه مدیترانه است. در یک مطالعه میدانی دو ساله، که در شمال مصر انجام شد، بهره‌وری و ارزش غذایی چهار علوفه شبدر برسیم، تریتیکاله و جو دوسر که به‌عنوان تک‌کشت و همچنین مخلوط‌های دوتایی حبوبات و علف زاربا نرخ‌های اختلاط متغیر کشت می‌شوند، مورد بررسی قرار گرفت. طرح اسپلیت پلات در سه تکرار. نرخ‌های اختلاط آزمایش شده عبارت بودند از: ۱ درصد گراس+۱۰۰ درصد شبدر برسیم،۲٫۲۵ درصد گراس+۷۵ درصد شبدر،۳٫۵۰ گراس+۵۰ درصد شبدر برسیم، ۷۵ درصد گرایس+ ۲۵ درصد برسیم و ۱۰۰ درصد گراس+۰ درصد برسیم. مخلوط شبدر برسیم با تریتیکاله بالاترین عملکرد تازه برش سوم را تولید کرد، در حالی که مخلوط‌های BC با جو دوسر در برش ۱ و ۲ برتری داشتند. محتوای پروتئین خام (CP) در کشت‌های تک کشت شبدر برسیم و مخلوط شبدر-تریتیکاله (۷۵٪: ۲۵٪) بالاترین میزان بود. گراس‌ها، به طور کلی، تجمع ماده خشک و اجزای کربوهیدرات را در مخلوط‌های علوفه‌ای بهبود بخشیدند و تریتیکاله نسبت به جو دوسر برتری داشت. به طور معنی داری بالاترین ماده آلی قابل هضم (DOM) یک ویژگی پایه BC خالص، و مخلوط با ۷۵٪ شبدر برسیم بود. قابل توجه است که گراس های آزمایش شده پس از بریدن برای سومین بار دوباره رشد نکردند. بنابراین، برش چهارم فقط از شبدر برسیم تشکیل شده است. تغییرات در DOM بیشتر به تغییرات در محتوای CP وابسته بود. نتایج نشان داد که مخلوط BC با تریتیکاله با سرعت ترکیب ۷۵%:۲۵% عملکرد علوفه بالایی با کیفیت بهبود یافته نسبت به سایر مخلوط‌ها ایجاد کرد.

Title: Mixture cropping of berseem clover with cereals to improve forage yield and quality under irrigated conditions of the Mediterranean basin

Abstract

 Mixture cropping of annual forage legumes and grasses is a common strategy to support sustainable forage supply in low input agricultural systems, especially in the Mediterranean basin. In a two-year field study, conducted in Northern Egypt, productivity and nutritive value of four cuts of berseem clover, triticale, and oat, cultivated as monocultures as well as legume-grass binary mixtures, with variable mixing rates, were investigated using a split plot design in three replicates. The tested mixing rates were: 1. 0% Grass (G) + 100% Berseem clover (BC), 2. 25% G + 75% BC, 3. 50% G + 50% BC, 4. 75% G + 25% BC, and 5. 100% G + 0% BC. Berseem clover mixtures with triticale produced the highest significant 3rd cut fresh yield, while BC mixtures with oat were superior at the 1st and 2nd cut's fresh yield. Crude protein (CP) content was highest in BC monocultures and clover-triticale mixture (75%:25%). Grasses, in general, improved the dry matter accumulation and carbohydrate components in the forage mixtures, with triticale being superior to oat. The significantly highest digestible organic matter (DOM) was a character of the pure BC stands, and mixtures with 75% BC. Noticeably, the tested grasses did not regrow after being cut for the third time; thus, the fourth cut was composed only of BC. Variations in DOM were most dependent on variations in CP content. Results revealed that mixtures of BC with triticale at 75%:25% mixing rate produced high forage yield with improved quality than the other mixtures.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
مرزهای جدید در مدیریت سرطان رکتوم اولیه و پیشرفته
خـریـد محـصـول
ریسک میوکاردیت و پریکاردیت در بزرگسالان جوان به دنبال واکسیناسیون mRNA COVID-19
خـریـد محـصـول
بروز میوکاردیت و پریکاردیت در بیماران واکسینه نشده پس از کووید-۱۹
خـریـد محـصـول
الگوریتم ازدحام آفتاب پرست کارآمد برای مسئله توزیع بار اقتصادی
خـریـد محـصـول
فرآیند بازآفرینی شهری: مورد یک مجتمع مسکونی در حومه رم، ایتالیا
خـریـد محـصـول
رابطه پویا بین شاخص سهام و قیمت دارایی: تجزیه و تحلیل بلندمدت
خـریـد محـصـول
تشخیص بیماری پوسیدگی طوقه در گندم در شرایط محیطی کنترل شده
خـریـد محـصـول
بکارگیری بهینه سازی برای حمایت از مدیریت تطبیقی آب رودخانه ها
خـریـد محـصـول
ارزیابی تأثیر آموزش زیست محیطی بر رفتار سازگار با محیط زیست
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا