بهینه سازی شرایط کشت برای تخمیر L-lysine توسط

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 22

تعداد کلمات : 3300

مجله : Journal of Biological Sciences

انتشار : 2002

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
16 آوریل 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1315 بازدید
12,000 تومان

عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی شرایط کشت برای تخمیر L-lysine توسط glutamicum Corynebacterium

 چکیده

هدف این مطالعه بهبود تولید L-lysine توسط glutamicum Corynebacterium بود برای این منظور شرایط کشت برای تخمیر L-lysine توسط باکتری ها بهینه سازی شد. در این خصوص نقش پارامتر های فیزیکی و غذایی مختلف بررسی گردید. محیط کشت در فلاسک ارلن مایر ۵۰۰ میلی لیتری در یک انکوباتور دوار با دور ۲۰۰ دور بر دقیقه انکوبات شد. شرایط مناسب تنها زمانی  حاصل شد که ۵۰ میلی لیتر محیط برای تخمیر در دمای ۳۰ درجه، اسیدیته ی ۷٫۵ و اندازه ی  ماده ی تغذیه ای ۱۰ درصد حاصل گردید.محیط انتخاب شده در ۱۰۰ میلی لیتر اب مقطر دارای ۱۰ گرم گلوکز ۲٫۵ گرم امونیوم سولفات ۲ گرم کلسیم کربنات ۰٫۵ گرم اسید باکتوکازامینو،۲۰ میکروگرم تیامین هیدروکلرید،۵ میکرو گرم دی بیوتین.۰٫۱ گرم پتاسیم دهیدروژن فسفات ۰٫۰۵ گرم منیزیم سولفات هپتاهیدرات،۰٫۲ میلی گرم هپتا هیدرات گوگرد اهن و ۰٫۲ میلی گرم تترا هیدرات کلرید منگنز بود.شرایط کشت بهینه منجر به افزایش مقدار L-lysine گردید.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE:Optimization of Culture Conditions for L-Lysine Fermentation by Corynebacterium glutamicum

 

The objective of this study was to improve the L-lysine production by Corynebacterium glutamicum. For this purpose culture conditions for the lysine fermentation by the bacteria were optimized. In this regard the role of various physical and nutritional parameters was examined. The culture was incubated in a 500 ml Erlenmeyer flask in a rotatory shaking incubator at 200 rpm. The appropriate conditions were obtained only when 50 ml medium was charged for fermentation at 30 oC, pH 7.5 and at 10% inoculum size. The finally selected medium per 100 ml distilled water formulated was 10 g glucose, 2.5 g ammonium sulfate, 2.0 g calcium carbonate, 0.5 g bactocasamino acid, 20 μg thiamine hydrochlorid, 5 μg D-biotin, 0.1 g potassium dihydrogen phosphate, 0.05 g magnesium sulfate heptahydrate, 0.2 mg ferrous sulfate heptahydrate and 0.2 mg manganese chloride tetrahydrate. The optimized culture conditions resulted into elevated amount of L-lysine.

 

    دیدگاهتان را بنویسید