light box
امتیاز 2.58 تاثیر قرنطینه کوید۱۹ بر روی کنترل متابولیک در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 9
تعداد کلمات : 3400
مجله : Primary Care Diabetes
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تاثیر قرنطینه  کوید۱۹ بر روی کنترل متابولیک در  افراد  مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد سالم

 چکیده

 اهداف: تأثیر قرنطینه طولانی مدت COVID-19 بر کنترل متابولیک در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم دقیقاً مشخص نشده است. هدف ما ارزیابی تغییر در وزن بدن و کنترل متابولیک در افراد سالم دیابتی و غیر دیابتی نوع ۲ در طول مدت قرنطینه طولانی است.

روش‌ها: افراد دیابتی (۸۵ نفر) و افراد غیر دیابتی هم سن و جنس (۵۵ نفر) در این مطالعه آینده نگر قرار گرفتند. شاخص توده بدن و پارامترهای متابولیکی بین قبل و ۶ ماه قرنطینه مقایسه شد(تاثیر قرنطینه کوید۱۹ برروی کنترل متابولیک). تغییرات در مقادیر قبل و بعد از قرنطینه ارزیابی شد.

 یافته‌ها: سن (۵۳٫۵ ± ۸۱/۵۴ در مقابل ۸۸/۴ ± ۶۱/۵۴ سال)، جنسیت (زن، ۶۸/۲ درصد در مقابل ۴/۵۶ درصد) و BMI 48/6 44/33 در مقابل ۳/۵۷ ۳۱ ۳۱/۶۳ کیلوگرم بر مترمربع) BMI بین گروهها مشابه بود (۰۵/۰> p) ) قبل و بعد از قرنطینه شدن، BMI هم در گروه‌های غیر دیابتی (۰٫۹۵ ۴ ۰٫۵۴ کیلوگرم) و هم در گروه دیابتی (۴۸/۵ ± ۹۱/۱ کیلوگرم) افزایش یافت (۰۵/۰> p). افزایش HbA1c در بیماران دیابتی بیشتر از گروههای غیر دیابتی بود (۳۵/۱ ± ۷۱/۰ در مقابل ۱۹/۰ ± ۰۲/۰٪، ۰۰۲/۰ = p). گلوکز، LDL-C و TG در بیماران دیابتی افزایش یافت (۶۹/۷۴٫ ۳۹/۶۹، ۳۳/۳۴ ± ۶۰/۷ و ۵۴/۱۳ ± ۲۱/۵۸ میلی گرم در دسی لیتر، ۰۵/۰> p) در حالی که غیر قابل کنترل در گروه غیر دیابتی کاهش یافت (۴۱/۴ ​​± ۵۱/۰،، ۵۲/۳ ۲ − به ترتیب ۱۴٫۵۳ و ۴۷٫۶ − ۴۱٫۷۷ mg میلی گرم در دسی لیتر پس از تنظیم BMI، افزایش قند خون (۰٫۰۲۱ = p)، سطح HbA1c 0.018 = p) و TG 0.041 = p در دیابت بیشتر از غیر دیابتی بود مدت زمان دیابت پیش بینی مستقلی برای تغییر در HbA1c بود (OR: 1.2، ۹۵٪ CI = 1.1-1.8، p = 0.032).

نتیجه گیری: افزایش وزن بدن در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم مشاهده شد. این اولین مطالعه است که نشان می‌دهد قرنطینه طولانی مدت بیماری همه گیر COVID-19 باعث بدتر شدن تنظیم گلوکز و افزایش سطح TG در دیابت، مستقل از افزایش وزن می‌شود(تاثیر قرنطینه کوید۱۹ برروی کنترل متابولیک).

Title: Impact of lockdown COVID-19 on metabolic control in type 2 diabetes mellitus and healthy people

Abstract

 Aims: The impact of prolonged COVID-19 lockdown on metabolic control in type 2 diabetes patients and healthy individuals has not exactly been known. We aimed to evaluate the change in body weight and metabolic control in type 2 diabetic and non-diabetic healthy subjects during the prolonged lockdown period.
Methods: Diabetic (n = 85), and age-and sex-matched non-diabetic subjects (n = 55) were included in this prospective study. Body mass index and metabolic parameters were compared between before and 6th months of lockdown. Changes in values were evaluated using the difference before and after lockdown.
Results: Age (54.81 ± 10.53 vs. 52.61 ± 4.88 years), gender (female, 68.2% vs. 56.4%) and, BMI (33.44 ± 6.48 vs. 31.63 ± 3.57 kg/m2) were similar between groups (p > 0.05). Before and after lockdown, BMI increased both in non-diabetic (0.54 ± 0.95 kg) and diabetic groups (1.91 ± 5.48 kg) (p > 0.05). Increase in HbA1c was more in diabetic than in non-diabetic groups (0.71 ± 1.35 vs. 0.02 ± 0.19%, p = 0.002). Glucose, LDL-C, and TG increased in diabetic (39.69 ± 74.69, 7.60 ± 34.33, and 58.21 ± 133.54 mg/dl, p < 0.05) whereas non significantly decreased in non-diabetic group (−0.51 ± 4.40, −3.52 ± 14.53, and −6.47 ± 41.77 mg/dl, respectively. After adjusting BMI, increase in blood glucose (p = 0.021), HbA1c (p = 0.018), and TG (p = 0.041) levels were more in diabetic than non-diabetic group. Duration of diabetes was an independent predictor of the change in HbA1c (OR: 1.2, 95% CI = 1.1–1.8, p = 0.032).
Conclusions: Body weight gain was observed in type 2 diabetic patients and healthy subjects. This is the first study to show that prolonged lockdown COVID-19 pandemic worsened glucose regulation and increased TG level in diabetes mellitus independent of weight gain.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
تأثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر وفاداری مشتری: نقش میانجی اعتبار شرکت
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های سیستم مدیریت کیفیت بر عملکرد دانشگاه های خصوصی در کنیا
خـریـد محـصـول
ایمنی و ایمنی زایی(ایمنوژنیسیته) یک واکسن ویروسی کروناویروس
خـریـد محـصـول
سازگاری با پزشکی از راه دور در دوران COVID-19
خـریـد محـصـول
اتکای CJEU به حقوق بین الملل در تفسیر توافق نامه های اقتصادی
خـریـد محـصـول
شوک سپتیک در کودکان: تشخیص سریع و احیای اولیه (ساعت اول)
خـریـد محـصـول
رضایت(یاد گیرندگان) فراگیران از عملکرد وب سایت
خـریـد محـصـول
زمین(خشکی) و دریا: حل و فصل مناقشات مربوط به خشکی(زمین) تحت کنوانسیون حقوق
خـریـد محـصـول
تأثیر تحریم های اقتصادی بر سرمایه گذاری خصوصی در ایران
خـریـد محـصـول
نقش شوراهای مشورتی منطقه ای در سیاست مشترک شیلات اروپا
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا