light box
امتیاز 2.58 تحلیل بازار قهوه">

نوع فایل : PDF
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 61
تعداد کلمات : 9000
مجله : HSTOR
انتشار : 1852
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تحلیل بازار قهوه

 چکیده

 قهوه به عنوان پایه اصلی رژیم غذایی مدرن تبدیل شده است و در طول تاریخ کاربرد های زیادی داشته. در مورد سرگذشت قهوه و نحوه ی فراگیر شدن آن در دنیا روایت های مختلفی وجود دارد. برای بسیاری از مردم, بیرون رفتن از خانه بدون نوشیدن یک فنجان قهوه, روال زندگی روزانه ی آنها را مختل می کند. اما در مورد تاریخچه قهوه باید بگوییم که قهوه تاریخچه بسیار جالبی دارد. به تعبیری می توان گفت: فرآیند کشف این دانه بسیار جالب و شنیدنی است. فسانه ها چنین می گویند که در کشور اتیوپی در قرن پنجم صاحب یک گله ی بز به نام کالدی هنگامی که دید بزهای او بعد از خوردن برخی از انواع توت های یک درخت هیجان زده می شوند. اثرات انرژی بخش و نیرومند قهوه را کشف کرد. کالدی این موضوع را با راهبان محلی در میان گذاشت. یکی از راهب ها ایده ی خشک کردن و جوشاندن توت ها را برای تهیه ی یک نوشیدنی مطرح کرد. آن ها توت ها را به درون آتش پرتاب کردند و پس از مدتی آن ها را در آب داغ ریختند. به این ترتیب اولین فنجان قهوه جهان نیز ساخته شد. راهبان دریافتند این نوشیدنی آن ها را ساعت ها بیدار نگه می دارد. در آن زمان این نوشیدنی تنها به مردان اختصاص داده میشد. گروهی معتقدند که قهوه برای اولین بار توسط شیخی به نام عمر کشف شد. عمر در زمان تبعید از مخا (یمن امروزی) در صحرایی نزدیک اوصاب زندگی می کرد. در یکی از روزها پس از تحمل گرسنگی بسیار مجبور به خوردن توت هایی بود که در انواع درخت ها روئیده بود. اما آن ها بسیار تلخ بودند. او آن ها را کباب کرد اما این کار فقط پوست آن هارا سخت کرد. در نهایت او تصمیم گرفت توت های کباب شده را بجوشاند(تحلیل بازار قهوه).

Title: History of coffee

Abstract

Coffee has become the mainstay of the modern diet and has had many uses throughout history. There are different stories about the history of coffee and how it spread in the world. For many people, leaving home without a cup of coffee disrupts their daily routine. But about the history of coffee, we have to say that coffee has a very interesting history. In other words, the process of discovering this seed is very interesting and audible. Legend has it that in fifth-century Ethiopia, a goat owner named Caldi got excited when he saw his goats eating some berries from a tree. Discovered the energizing and powerful effects of coffee. Caldi discussed the matter with local monks. One of the monks came up with the idea of ​​drying and boiling berries to make a drink. They threw the berries into the fire and after a while they poured them into hot water. In this way, the world's first cup of coffee was made. The monks found that the drink kept them awake for hours. At that time, this drink was reserved for men only. Some believe that coffee was first discovered by a sheikh named Omar. Omar lived in a desert near Osab at the time of his exile from Makha (modern-day Yemen). One day, after enduring a lot of hunger, he had to eat berries that had grown on all kinds of trees. But they were very bitter. He grilled them, but that only hardened their skin. Finally he decided to boil the grilled berries.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
الگوریتم بهینه سازی شعله پروانه: یک الگوی ابتکاری مبتنی بر طبیعت
خـریـد محـصـول
بهینه سازی شاهین هریس: الگوریتم و برنامه‌ها
خـریـد محـصـول
رابطه بین دیجیتالی شدن اقتصاد و ضریب تولید “دانش”
خـریـد محـصـول
تجزیه تحلیل خصوصیات دینامیکی تانک‌ها و مخزن‌های فولادی حلقوی بدون تکیه گاه
خـریـد محـصـول
نقشه برداری قبل از جراحی مغز در زمان فلج مغزی با استفاده همزمان از EEG و MRI
خـریـد محـصـول
تلفیق گیاهان دارویی و گیاهان آشپزی در سیستم‌های اگروفارستری برای حوزه مناطق کاراییب
خـریـد محـصـول
اقتصاد مقاومتی و یکپارچگی منطقه‌ای ایران
خـریـد محـصـول
مطالعه استفاده از سرمایه انسانی در توسعه اقتصادی با تأکید بر نقش‌های بهداشت، نابرابری
خـریـد محـصـول
تحلیل تأثیر مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی روی ایجاد مزایای رقابتی در سازمان‌ها
خـریـد محـصـول
یکپارچه سازی حسابداری و مقایسه پذیری حسابداری
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا