light box
امتیاز 3.09 روش‌های تشخیص افلاتوکسین ها در گونه‌های غذایی کشاورزی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 22
تعداد کلمات : 8300
مجله : Methods for Detection of Aflatoxins in Agricultural Food Crops
انتشار : 2014
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:روش‌های تشخیص افلاتوکسین ها در گونه‌های غذایی کشاورزی

 

چکیده

 افلاتوکسین ها متابولیت های ثانویه سرطان زای سمی هستند که غالباً توسط دو گونه قارچی تولید می‌شوند: اسپرژیلوس فلاووس و اسپرژیلوس پارازیتیکوس. این گونه‌های قارچی الاینده های مواد غذایی و نیز خوراک دام بوده و مسئول آلودگی افلاتوکسین این محصولات کشاورزی است. سمیت و قدرت افلاتوکسین ها موجب شده است تا آن‌ها به یک خطر سلامتی تبدیل شوند و عامل تلفات و مرگ و میر های ناشی از آلودگی‌های خوراک و غذاهای فراوری شده باشند. تعیین غلظت افلاتوکسین ها در مواد غذایی و خوراک دام‌ها بسیار مهم است. با این حال به دلیل غلظت پایین خود در مواد غذایی، روش‌های تحلیلی برای تشخیص و کمی سازی بایستی خاص، حساس و ساده باشد. روش‌های مختلف از جمله کراماتوگرافی لایه نازک، کراماتوگرافی مایع با عملکرد بالا، طیف سنجی جرمی، تست ایمنوسوربنت و ایمنوسنسور های الکتروشیمیایی برای تشخیص و اندازه گیری الفا توکسین ها در غذاها ارائه شده‌اند. هر یک از این روش‌ها مزایا و محدودیت‌هایی در تحلیل افلاتوکسین دارند. این مقاله به بررسی هر یک از روش‌های مورد استفاده برای تشخیص افلاتوکسین ها در مواد غذایی پرداخته و مزایا و محدودیت‌های هر یک از روش‌ها را نشان می‌دهد. در نهایت یک شیوه غلبه بر این موانع پیشنهاد می‌شود.

دانلود جدیدترین مقالات ترجمه شده مهندسی

Title: Methods for Detection of Aflatoxins in Agricultural Food Crops

Abstract: 

Aflatoxins are toxic carcinogenic secondary metabolites produced predominantly by two fungal species: Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus. These fungal species are contaminants of foodstuff as well as feeds and are responsible for aflatoxin contamination of these agro products. The toxicity and potency of aflatoxins make them the primary health hazard as well as responsible for losses associated with contaminations of processed foods and feeds. Determination of aflatoxins concentration in food stuff and feeds is thus very important. However, due to their low concentration in foods and feedstuff, analytical methods for detection and quantification of aflatoxins have to be specific, sensitive, and simple to carry out. Several methods including thin-layer chromatography (TLC), high-performance liquid chromatography (HPLC), mass spectroscopy, enzyme-linked immune-sorbent assay (ELISA), and electrochemical immunosensor, among others, have been described for detecting and quantifying aflatoxins in foods. Each of these methods has advantages and limitations in aflatoxins analysis. This review critically examines each of the methods used for detection of aflatoxins in foodstuff, highlighting the advantages and limitations of each method. Finally, a way forward for overcoming such obstacles is suggested

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
جنسیت در مطالعات ترجمه سمعی بصری
خـریـد محـصـول
زبان‌های اقلیت، برنامه ریزی زبان و ترجمه‌ی سمعی بصری
خـریـد محـصـول
کوید۱۹(COVID-19) و ترومبوآمبولی اندام اصلی: تظاهرات و علایم در سیستم های قلبی عروقی
خـریـد محـصـول
COVID-19 و سلامت روان در برزیل: علایم روانی و روانپزشکی در جمعیت عمومی
خـریـد محـصـول
تشخیص کوید-۱۹(COVID-19)- مرور اجمالی بر روش های فعلی
خـریـد محـصـول
کوید-۱۹(COVID-19) در محیط
خـریـد محـصـول
ترجمه سمعی بصری و موسیقی عامه پسند
خـریـد محـصـول
برهمکنش محاوره‌ای و گفتمان در ترجمه‌ی سمعی بصری: گفت و گوی فی البداهه
خـریـد محـصـول
میزان اطمینان از بیماری کرونا ویروس جدید (COVID-19) در ژاپن
خـریـد محـصـول
مدل سازی و پیش بینی ARIMA از شیوع COVID-19 با الگوی نامنظم
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا