light box
امتیاز 2.58 آیین نامه کمیسیون به شماره ۱۸۸۱/۲۰۰۶ ۱۹ دسامبر ۲۰۰۶ در خصوص تنظیم سطوح حداکثر">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19
تعداد کلمات : 4500
مجله : Official Journal of the European Union
انتشار : 2006
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : متوسط
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه کمیسیون به شماره ۱۸۸۱/۲۰۰۶ ۱۹ دسامبر ۲۰۰۶ در خصوص تنظیم سطوح حداکثر برای الاینده های خاص در مواد غذایی

چکیده

 (۱) آیین نامه کمیسیون به شماره ۴۶۶/۲۰۰۱ ۸ مارس ۲۰۰۱ در خصوص تعیین سطوح ماکزیمم الاینده های خاص در مواد غذایی چندین بار اصلاح شده است. لازم است بار دیگر حداکثر سطوح آلوده کننده‌های خاصی را تغییر دهیم تا اطلاعات و تحولات جدید در کدکس الیمناتروس را در نظر بگیریم. در همان زمان، متن باید، در صورت لزوم، روشن شود. بنابراین مقررات (EC) No 466/2001 باید جایگزین شود.

 (۲) برای حفاظت از سلامت عمومی ضروری است که آلاینده‌ها را در سطوح قابل قبولی از نظر سمیت پذیری نگه دارید.

(۳) با توجه به تفاوت‌های بین قوانین کشورهای عضو و ریسک ناشی از تحریف رقابت، برای بعضی از آلاینده‌ها، اقدامات جامعه به منظور اطمینان از اتحاد بازار در حالی که بر اساس اصل تناسب است، ضروری است.

(۴) حداکثر سطوح باید در سطح سختی قرار گیرد که  با پیروی از اقدامات خوب کشاورزی، شیلات و تولید و با توجه به ریسک مربوط به مصرف مواد غذایی منطبق است. در مورد آلاینده‌هایی که به عنوان سرطان زاي ژنوتوکسي به شمار می‌آیند يا در مواردي که در حال حاضر قرار گرفتن در معرض جمعيت يا گروه‌های آسيب پذير در جمعيت تقریباً يا غير قابل تحمل است، بايد حداکثر سطح (ALARA) را داشته باشند. چنین رویکردهایی حاکی از آن است که اپراتورهای تجارتی مواد غذایی به منظور حفاظت از سلامت عمومی اقدامات لازم را برای جلوگیری و کاهش آلودگی به کار می‌گیرند. علاوه بر این، برای محافظت از سلامتی نوزادان و کودکان جوان که یک گروه آسیب پذیر است، مناسب‌ترین سطح ممکن را تعیین می‌کند که از طریق انتخاب دقیق مواد اولیه مورد استفاده برای تولید مواد غذایی برای نوزادان و کودکان خردسال قابل دستیابی است. این انتخاب سختگیرانه از مواد اولیه مناسب برای تولید برخی مواد غذایی خاص مانند سبوس برای مصرف مستقیم انسان است(تنظیم سطوح حداکثر).

Title: COMMISSION REGULATION (EC) No 1881/2006of 19 December 2006setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs

Abstract

 (1) Commission Regulation (EC) No 466/2001 of 8 March 2001 setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs (2) has been amended substantially many times. It is necessary to amend again maximum levels for certain contaminants to take into account new information and developments in Codex Alimentarius. At the same time, the text should, where appropriate, be clarified. Regulation (EC) No 466/2001 should therefore be replaced.
(2) It is essential, in order to protect public health, to keep contaminants at levels which are toxicologically acceptable.
(3) In view of disparities between the laws of Member States and the consequent risk of distortion of competition, for some contaminants Community measures are necessary in order to ensure market unity while abiding by the principle of proportionality.

(4) Maximum levels should be set at a strict level which isreasonably achievable by following good agricultural, fishery and manufacturing practices and taking intoaccount the risk related to the consumption of the food. In the case of contaminants which are considered to be genotoxic carcinogens or in cases where current exposure of the population or of vulnerable groups inthe population is close to or exceeds the tolerable intake,maximum levels should be set at a level which is as lowas reasonably achievable (ALARA). Such approaches ensure that food business operators apply measures to prevent and reduce the contamination as far as possible in order to protect public health. It is furthermore appropriate for the health protection of infants and young children, a vulnerable group, to establish the lowest maximum levels, which are achievable through a strict selection of the raw materials used for the manufacturing of foods for infants and young children. This strict selection of the raw materials is also appropriate forthe production of some specific foodstuffs such as bran for direct human consumption.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
استفاده از تحلیل اکسرژی و انرژی به منظور شبیه سازی عددی
خـریـد محـصـول
احیای میکروارگانیسم‌های روده بزرگ بعد از تجویز آنتی بیوتیک
خـریـد محـصـول
میزان آسیب و ضربه مغزی ناشی از اسب سواری
خـریـد محـصـول
کیفیت تصمیم گیری استراتژیک در سازمان‌های دولتی: چشم انداز پردازش اطلاعات
خـریـد محـصـول
مطالعه همبستگی‌های بین خویشتن، اجتماع و سمبل‌ها
خـریـد محـصـول
راهبرد هدایت تقاضای CCN به عنوان الگوی راهزنی چند دست با تاخیر
خـریـد محـصـول
تنظیم دستمزد و قیمت: شواهد جدید از شرکت های اروگوئه
خـریـد محـصـول
تأثیر سیاست پولی ایالات متحده بر نرخ های ارز کنترل شده و نظام های ارزی میخکوب
خـریـد محـصـول
تأثیر پشتیبانی مدیریت ارشد شرکت بر عملکرد پروژه در شرکت های دولتی منتخب در کنیا
خـریـد محـصـول
ارزیابی چالش های پیش روی صنعت گردشگری و هتلداری در زیمبابوه
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا