light box
امتیاز 2.58 ظرفیت حذف رادیکال های آزاد و غربالگری HPLC-DAD ترکیبات فنولی از خمیر و بذر میوه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 25
تعداد کلمات : 6500
مجله : Journal of Agriculture and Food Research
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:ظرفیت حذف رادیکال های آزاد و غربالگری HPLC-DAD ترکیبات فنولی از خمیر و بذر میوه Syzygium claviflorum (جمبو)

چکیده

 اخیراً تقاضا برای آنتی اکسیدان های طبیعی در تولید مواد غذایی به دلیل سمیت احتمالی آنتی اکسیدان های مصنوعی به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این زمینه، این کار تحقیقاتی به منظور ارزیابی پتانسیل بذر (دانه با هسته) و پالپ (قسمت خوراکی: خمیر با پوست) Syzygium claviflorum به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی انجام شد. ظرفیت مهار رادیکال آزاد عصاره S. claviflorum توسط رادیکال آزاد ۲,۲′- azino-bis (3-ethylbenzothiazolin)-6-sulfonic acid ABTS) و ۱-۱-Diphenyl-2-picrylhydrazyl DPPH ارزیابی شد. تست پاکسازی در سنجش مهار رادیکال‌های آزاد DPPH و ABTS، عصاره دانه به طور قابل‌توجهی (۰۵/۰p<) خاصیت مهار رادیکال آزاد و خواص آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به عصاره پالپ نشان داد. ظرفیت حذف رادیکال‌های آزاد عصاره S. claviflorum از دانه با آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی مانند اسید اسکوربیک و هیدروکسی تولوئن بوتیله (BHT) قابل مقایسه بود. در سنجش ABTS، عصاره بذر S. claviflorum (IC50 = 0.02 ± ۳٫۸۰ میکروگرم بر میلی‌لیتر) ظرفیت حذف رادیکال‌های آزاد بالاتری را نسبت به اسید آسکوربیک (IC50 = 0.06 ± ۱۰٫۲۳ میکروگرم در میلی‌لیتر) و BHT با IC50 ± ۱۰۲ نشان داد. در تجزیه و تحلیل ترکیبات زیست فعال، عصاره دانه دارای مقدار بیشتری تانن کل (۴٫۱۸ ± ۳۰۲٫۲ میلی گرم TAE در گرم – ۱ عصاره خشک)، فنولیک (۲۰۶٫۶۱ ± ۳٫۷۸ میلی گرم GAE g-1 عصاره خشک) و فلاونوئیدها (۱٫۳۷ ± ۱٫۳۷) بود. ۰٫۲۳ میلی گرم QE گرم عصاره خشک) در مقایسه با عصاره پالپ. علاوه بر این، ۹ ترکیب فنلی در بذر و پالپ S. claviflorum توسط HPLC-DAD شناسایی شد. در بین ترکیبات فنلی شناسایی شده، محتویات اپی کاتچین، هیدرات کاتچین و اسید گالیک غالب‌ترین ترکیبات فنلی در عصاره دانه و پالپ بودند. ترکیبات بیواکتیو و فنولیک با ظرفیت آنتی اکسیدانی به عنوان اندازه گیری با سنجش DPPH، ABTS ارتباط زیادی داشتند. بنابراین، می‌توان به طور خلاصه بیان کرد که دانه S. claviflorum منبع غنی از ترکیبات فنلی با خواص ضداکسیدانی و مهار رادیکال‌های آزاد عالی است و پتانسیل بسیار زیادی برای جایگزینی آنتی اکسیدان های مصنوعی در نگهداری مواد غذایی دارد(خمیر و بذر میوه).

Title: Free radical-scavenging capacity and HPLC-DAD screening of phenolic compounds from pulp and seed of Syzygium claviflorum fruit

Abstract

 Recently, the demand for natural antioxidants in food manufacturing has increased significantly because of the possible toxicity of synthetic antioxidants. In this context, this research work was performed to evaluate the potentiality of seed (seed with kernel) and pulp (edible portion: pulp with peel) of Syzygium claviflorum to serve as natural antioxidants. The free radical scavenging capacity of S. claviflorum extracts was evaluated by 2,2′- azino-bis (3-ethylbenzothiazolin)-6-sulfonic acid (ABTS), and 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) free radical scavenging assays. In DPPH and ABTS free radical scavenging assays seed extract demonstrated significantly (p < 0.05) higher free radical scavenging and antioxidant properties compared to pulp extract. Free radicalscavenging capacity of S. claviflorum extract from seed was comparable with natural and artificial antioxidants like ascorbic acid and butylated hydroxytoluene (BHT). In ABTS assays, seed extract of S. claviflorum (IC50 = 3.80 ± 0.02 μg/ml) displayed higher free radical-scavenging capacity than the ascorbic acid (IC50 = 10.23 ± 0.06 μg/ml) and BHT with IC50 = 10.23 ± 0.06 μg/ml (a synthetic antioxidant widely used as an additive in food products). In bioactive compound analysis, seed extract was found to have higher amount of total tannin (302.2 ± 4.18 mg TAE g− 1 of dry extract), phenolics (206.61 ± 3.78 mg GAE g− 1 of dry extract), and flavonoids (1.37 ± 0.23 mg QE g− 1 of dry Extract) compared to pulp extract. In addition, nine phenolic compounds were identified in the seed and pulp of S. claviflorum by HPLC-DAD. Among the identified phenolic compounds, the contents of epicatechin, catechin hydrate, and gallic acid were the most dominant phenolic compounds in the seed and pulp extracts. Bioactive and phenolics compounds were highly correlated to antioxidant capacity as measure by the DPPH, ABTS assays. Therefore, it can be summarized that the seed of S. claviflorum is a rich source of phenolic compounds with excellent free radical-scavenging and replace the synthetic antioxidants in food preservation.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
مرزهای جدید در مدیریت سرطان رکتوم اولیه و پیشرفته
خـریـد محـصـول
ریسک میوکاردیت و پریکاردیت در بزرگسالان جوان به دنبال واکسیناسیون mRNA COVID-19
خـریـد محـصـول
بروز میوکاردیت و پریکاردیت در بیماران واکسینه نشده پس از کووید-۱۹
خـریـد محـصـول
الگوریتم ازدحام آفتاب پرست کارآمد برای مسئله توزیع بار اقتصادی
خـریـد محـصـول
فرآیند بازآفرینی شهری: مورد یک مجتمع مسکونی در حومه رم، ایتالیا
خـریـد محـصـول
رابطه پویا بین شاخص سهام و قیمت دارایی: تجزیه و تحلیل بلندمدت
خـریـد محـصـول
تشخیص بیماری پوسیدگی طوقه در گندم در شرایط محیطی کنترل شده
خـریـد محـصـول
بکارگیری بهینه سازی برای حمایت از مدیریت تطبیقی آب رودخانه ها
خـریـد محـصـول
ارزیابی تأثیر آموزش زیست محیطی بر رفتار سازگار با محیط زیست
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا