light box
امتیاز 2.58 دستگاه گوارش فیزیولوژی و متابولیسم غذایی بز">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 50
تعداد کلمات : 19000
مجله : Digestive Physiology
انتشار : 2015
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:دستگاه گوارش فیزیولوژی و متابولیسم غذایی  بز

چکیده

دستگاه گوارش (GI) با دستگاه حیوانات خانگی متفاوت است و این تفاوت به اولویت برای استفاده از رژیم غذایی مرتبط است. موجودات به سه گروه بر اساس نوع رژیم غذایی خود دسته بندی می شوند. گیاهخواران حیواناتی هستند که یک سیستم گوارش سازگار با غذا خوردن و هضم مواد گیاهی فیبری دارند. گوشتخواران حیواناتی با دستگاه گوارش اقتباس شده برای هضم گوشت هستند. و انسان ها افرادی که دستگاه گوارش اقتباس شده برای مصرف مخلوطی از گیاهان و حیوانات را دارا می باشند.

بز بالغ به عنوان یک نشخوارکننده،  می تواند مواد گیاهی فیبری را مصرف و هضم کند و در نتیجه به عنوان یک گیاهخوار شناخته می شود. دیگر نشخوارکنندگان شامل گاو، گوسفند، آهو، گوزن، و بسیاری دیگر از گونه نشخوارکنندگان وحشی می باشند . این ها همه تک سم از راسته نشخوارکنندگان و دسته پستاندار جفت سم (به معنی تعداد انگشتان پا) هستند. در میان روش خوردن پستانداران سم دار ، تعداد نشخوارکنندگان آن زیاد است، همچنین گسترده و متنوع می باشند. در حدود ۲۵۰ نوع شناخته شده است، ۶۸ نوع هنوز هم وجود دارد، که ۴ نوع (گاو، گوسفند، بز، گاومیش کوهان دار امریکایی و…) گونه اهلی گسترده آن ها می باشند (لیک، ۱۹۹۳b). از موفقیت های زیست محیطی این گروه می توان به تخمیر پیش گوارشی اشاره کرد. نتایج این فرایند تخمیر میکروبی در کاتابولیسم دیواره سلول های گیاهی فیبری (از جمله سلولز) برای اسیدهای غنی از انرژی تخمیر، انتشار مواد مغذی محصور در داخل سلول های گیاهی، و سنتز پروتئین میکروبی مواد مغذی برای بازیافت در شکمبه مانند پروتیئن های غیر حقیقی (اوره) و فسفر است. علاوه بر این، فرآیند تخمیر بازده ویتامین K و ویتامین B کمپلکس ارائه می دهد ،  پیش سازهای کافی  (کبالت برای B12؛ گوگرد برای تیامین و بیوتین) برای سنتز وجود دارد(دستگاه گوارش فیزیولوژی و متابولیسم غذایی).

Title: Digestive Physiology and Nutrient Metabolism

Abstract

The gastrointestinal (GI) tract of domestic animals differs, and this difference is related to their preference for and use of dietary components. Animals are classifi ed into three groups based on their diet type. Herbivores are animals that have a digestive system adapted to eat and digest fibrous plant materials; carnivores are animals with a digestive system adapted to digest meat and meat components; and omnivores are those with a digestive system adapted to consume a mixture of plant and animal matter. As a ruminant, the adult goat can consume and digest fibrous plant materials and therefore is classifi ed as an herbivore. Other ruminants include cattle, sheep, deer, elk, and many other wild ruminant species. These all are  even - toed ungulates from the suborder Ruminantia of the mammal order Artiodactyla (meaning an even number of toes). Among the ungulates, ruminants are the most numerous, widespread, and diverse grass - eating mammals. Of about 250 known genera, 68 still exist, of which 4 (cattle, sheep, goat, and bison) are widely domesticated agricultural species (Leek, 1993b ). The ecological success of this group can be attributed to predigestive fermentation. This microbial fermentation process results in catabolism of fibrous plant cell walls (including cellulose) into energy - rich fermentation acids, release of nutrients enclosed within plant cells, and synthesis of microbial protein from nutrients recycled to the rumen such as nonprotein nitrogen (urea) and phosphorus. In addition, the fermentation process yields vitamin K and B complex vitamins provided there are adequate precursors (cobalt for B12; sulfur for thiamin and biotin) for synthesis.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
برآورد بحران نقدینگی ناشی از Covid-19: سیاست و شواهد جهانی
خـریـد محـصـول
گزارش ارزش و عملکرد شرکت
خـریـد محـصـول
اضطراب و افسردگی در والدین کودکانی که با آترزی مری متولد شده اند
خـریـد محـصـول
چگونه ارتباطات سیاسی شرکت بر گزارش دهی مالی اثر دارد؟ مرور منابع
خـریـد محـصـول
تحقیق در مورد استانداردهای بین المللی حسابرسی: مرور منابع و فرصت ها برای تحقیقات آینده
خـریـد محـصـول
پاسخ آنتی بادی به SARS-CoV-2 در افراد مبتلا به HIV
خـریـد محـصـول
آنوسمی و نوروپاتی مجرای بویایی در بیماران COVID-19
خـریـد محـصـول
مدیریت عملی بیماری دیورتیکول روده بزرگ در شرایط سرکوب سیستم ایمنی
خـریـد محـصـول
تنهایی، انزوای اجتماعی و تفاوت آنها: یک مطالعه تشخیصی در اختلال افسردگی مداوم
خـریـد محـصـول
افت فشار و ماندگی با جریان گاز-مایع در لوله عمودی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا