light box
امتیاز 2.65 قابلیت ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده: روندهای فعلی، طراحی سیستم و کاربردهای بالقوه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 22
تعداد کلمات : 6600
مجله : food science and food safety
انتشار : 2006
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:قابلیت ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده: روندهای فعلی، طراحی سیستم و کاربردهای بالقوه

 چکیده

 افزایش جهانی شدن عرضه غذای ما همراه با شیوع بیماری‌های نشای از غذا موجب افزایش نگرانی‌هایی در زمینه مسائل امنیت غذایی در سرتاسر دنیا شده است. در پاسخ به این نگرانی‌های روز افزون، هم توسط دولت و هم توسط مصرف کننده‌ها، بسیاری از کشورها، ردیابی غذا را به عنوان وسیله و روشی برای احیای اطمینان به عرضه غذا و محدود سازی آسیب‌ها و خسارت‌های ایجاد شده با فروش و توزیع محصولات غیر ایمن در نظر می‌گیرند/ رد یابی که امکان پایش محصولات غذایی را در سرتاسر مراحل تولید، توزیع و فروش در اختیار می‌گذارد می‌تواند اطلاعاتی را در خصوص ماهیت، مبدأ و کیفیت یک محصول فراهم کند و به این ترتیب مصرف کننده‌ها می‌توانند تصمیمات خرید آگاهانه‌تری را اتخاذ کنند ضمن این که مکانیسم‌هایی برای دست یابی به روش‌های پایش سریع و جامع وجود دارد. اجرا و پیاده سازی سیستم‌های ردیابی مستلزم بهبود تلفیق و ادغام عمودی بین نهاد ها و توسعه استانداردهایی برای جمع آوری و انتشار داده‌های رد یابی است. خوش بختانه، پیشرفت‌های سریع در فناوری اطلاعات امکان پیاده سازی سیستم‌های ردیابی را در صنعت می‌دهد. این مقاله به بررسی پیشرفت روند فعلی در زمینه قابلیت رد یابی در صنعت غذاهای دریایی ایالت متحده می‌پردازد. قانون فعلی چه داخلی و چه خارجی، و اثرات آن بر صنعت غذای دریایی کشف می‌شود و طراحی یک سیستم ردیابی بحث می‌شود(ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده).

TITLE:Seafood Traceability in the United States: Current Trends, System Design, and Potential Applications

Abstract

Increasing globalization of our food supply combined with recent outbreaks of foodborne disease has heightened concerns over food safety issues around the globe. In response to these growing concerns, both by government and consumers, many nations are looking at food traceability as a means to restore confidence in the food supply and limit damages incurred by the sale and distribution of unsafe products. Traceability, which allows for the tracking of food products through all steps of production, distribution, and sales, can provide information on the nature, origin, and quality of a product; allowing consumers to make more informed purchasing decisions while providing the mechanisms for quick and thorough product recall procedures. Implementing traceablity systems will require improved vertical intergration between entities and the development of standars for the collection and dissemination of traceability data. Fortunately, rapid advances in information technology have made it possible to implement traceability systems within the food industry. This review will explore the current trends toward tracebility in the U.S. seafood industry. Current legislation, both here and abroad, and its effects on the seafood industry will be explored, and the design of a traceability system will be discussed.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    بررسی فاکتور های مهم و حیاتی موفقیت در اتخاذ مدیریت دانش: یک مقاله مروری
    خـریـد محـصـول
    بررسی اهمیت و کاربرد فرهنگ سازمانی در در بهبود مدیریت کیفیت جامع در محیط دانشگاه
    خـریـد محـصـول
    توسعه مدل مدیریت سنجه شناسی و اندازه گیری از طریق تکنیک های تحلیل سلسله مراتبی
    خـریـد محـصـول
    بررسی خصوصیات ساختار سازمانی در ارتباط با استراتژی تلفیقی رقابتی
    خـریـد محـصـول
    نقد برابری و عدالت سلامت بازاریابی اجتماعی: مداخلات بر چه زمینه ای تأثیر می‌گذارند؟
    خـریـد محـصـول
    بررسی چارچوب ارزش های رقابتی در فرهنگ تولید و سازمانی
    خـریـد محـصـول
    ادغام و یکپارچه سازی خروجی های نامناسب و متغیر های کنترل ناپذیر در تحلیل پوششی داده ها
    خـریـد محـصـول
    ارزیابی روشهای شناسایی نقاط داغ برای جاده‌های شهری
    خـریـد محـصـول
    شناسایی نقاط سیاه مبتنی بر شدت آسیب: ارزیابی روش در شهرداری هجیرینگ
    خـریـد محـصـول
    ارزیابی و اعتبار آماری روشهای شناسایی نقاط سیاه
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا