light box
امتیاز 2.58 کیفیت امولسیون بر اساس روغن دانه هندوانه اصلاح شده و تثبیت شده با فیبر پرتقال">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17
تعداد کلمات : 5500
مجله : molecules
انتشار : 2022
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:کیفیت امولسیون بر اساس روغن دانه هندوانه اصلاح شده و تثبیت شده با فیبر پرتقال

چکیده

  هدف از این مطالعه ارزیابی سیستم های امولسیونی تهیه شده بر اساس چربی مخلوط در نسبت های مختلف (روغن هسته هندوانه و پیه گوسفند) تثبیت شده توسط فیبر پرتقال و صمغ زانتان بود. امولسیون ها تحت آزمایش پایداری توسط توربیسکان قرار گرفتند و از نظر میانگین اندازه قطرات، رنگ، ویسکوزیته، بافت، هیدراتاسیون پوست و خواص حسی ارزیابی شدند. ثابت‌ترین سیستم‌ها سیستم‌هایی بودند که حاوی پیه گوسفندی در فاز چربی بودند. برای این امولسیون ها کمترین افزایش در میانگین اندازه ذرات در طول ذخیره سازی مشاهده شد. این مطالعه همچنین اثر هم افزایی ضخیم کننده های مورد استفاده را تایید کرد. امولسیون های ارائه شده با وجود پارامترهای فیزیکوشیمیایی مطلوب، در ارزیابی حسی مورد پذیرش قرار نگرفتند(روغن دانه هندوانه و فیبر پرتقال).

Title: Quality of Emulsions Based on Modified Watermelon Seed Oil, Stabilized with Orange Fibres

Abstract

The aim of the study was to evaluate emulsion systems prepared on the basis of blended fat in different ratios (watermelon seed oil and mutton tallow) stabilised by orange fibres and xanthan gum. Emulsions were subjected to stability testing by Turbiscan and were assessed in terms of mean droplet size, colour, viscosity, texture, skin hydration and sensory properties. The most stable systems were found to be the ones containing a predominance of mutton tallow in a fat phase. For these emulsions the lowest increase in mean particle size during storage was observed. The study also confirmed the synergistic effect of the thickeners used. The presented emulsions despite favourable physicochemical parameters, did not gain acceptance in sensory evaluation.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
عملکرد زیست محیطی شرکت و ارزش شرکت – با استفاده از معیارهای انتشار آلودگی
خـریـد محـصـول
اندازه گیری کمی عدم قطعیت بارندگی و تبخیر و تعرق در مدل‌سازی بارش-رواناب
خـریـد محـصـول
فیزیولوژی تنش غرقابی در جو
خـریـد محـصـول
ارزش مصرف، نوآوری مصرف کننده و پذیرش محصول جدید: شواهد تجربی از ویتنام
خـریـد محـصـول
کیفیت پایین خواب و خواب آلودگی در روز در متخصصان بهداشت: شیوع و عوامل مرتبط
خـریـد محـصـول
پریکاردیت حاد پس از مداخله عروق کرونر از راه پوست: کیس ریپورت
خـریـد محـصـول
آگاهی موقعیتی: تکنیک ها، چالش ها و چشم اندازها
خـریـد محـصـول
چگونه از مشکلات رایج اجرای فناوری اطلاعات سلامت جلوگیری کنیم
خـریـد محـصـول
ارزیابی هوشیاری و توجه پایدار در بزرگسالان مبتلا به ADHD
خـریـد محـصـول
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا