light box
امتیاز 2.58 ارزیابی ومرور جامع ریسک ها و مزایای مصرف قهوه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 26
تعداد کلمات : 11200
مجله : ComprehensiveReviewsinFoodScienceandFoodSafety
انتشار : 2016
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی ومرور جامع ریسک ها و مزایای مصرف قهوه

 چکیده

 یافته‌ها در مورد فواید سلامتی و تأثیرات احتمالی مضر مصرف قهوه متناقض بوده است. با این حال، اجماع عمومی علمی این است که نوشیدن متوسط ​​و منظم قهوه توسط افراد سالم مفید است. نتایج و کلیات توسط عوامل مختلفی از جمله تفاوت در سن، جنس، وضعیت سلامتی، نوع قهوه، اندازه سرو و منبع قهوه پیچیده است. قهوه ممکن است فواید و خطرات بالقوه سلامتی داشته باشد، اما با تحقیق در حال حاضر نمی‌توان علیت را تعیین کرد زیرا این موارد عمدتاً بر اساس داده‌های مشاهده‌ای است. این بررسی با هدف ارائه یک مروری جامع از خطرات و مزایای مصرف قهوه بر نتایج بهداشتی انجام شده است. جستجوی سیستماتیک (اصطلاحات جستجو: “قهوه” یا “قهوه adj3” [مصرف * یا مصرف * یا نوشیدن *]) ادبیات (از ۱۹۷۰؛ انسان؛ به انگلیسی) با استفاده از پایگاه داده‌های الکترونیکی “OVID”، “CINAHL” و “وب دانش” ۱۲۴۰۵ نتیجه را ارائه داد. موارد تکراری برداشته شد، مطالعات غربالگری شد (بر اساس معیارهای ورود / خروج)، و از سایر مطالعات واجد شرایط (تعداد = ۱۲۷۷ نفر) برای جمع آوری لیست جامعی از مزایای بالقوه سلامتی و خطرات مصرف قهوه استفاده شد که گروه بندی شده و در مورد آنها بحث شده است با توجه به بیماریها / شرایط عمده (مرگ و میر، بیماری‌های قلبی عروقی، سران و اختلالات متابولیکی / کبدی / عصبی)، گره‌های خطرناک / آسیب پذیر و ترکیبات خاص قهوه. این ارزیابی کیفی نشان داده است که فواید سلامتی (یا اثرات پوچ) به وضوح بیشتر از خطرات ناشی از مصرف متوسط ​​قهوه در مصرف کنندگان بزرگسال برای اکثر نتایج بهداشتی در نظر گرفته شده است. نتایج حاصل از این تحقیقات ممکن است به ارزیابی کمی و کیفی تعیین کننده خطر و سود مصرف قهوه کمک کند(ریسک ها و مزایای مصرف قهوه).

Title: A Comprehensive Overview of the Risks and Benefits of Coffee Consumption

Abstract

 Findings on both the health benefits and the potentially harmful effects of coffee consumption have been contradictory. However, the general scientific consensus is that moderate, regular coffee drinking by healthy individuals is either essentially benign or mildly beneficial. Results and generalizations are complicated by a number of factors, including differences in age, gender, health status, type of coffee preparation, serving size, and source of coffee. Coffee may have potential health benefits and risks, but causality cannot be established for either with the research currently available as these are largely based on observational data. This review aimed to provide a comprehensive overview of the risks and benefits of coffee consumption on health outcomes. A systematic search (search terms: “coffee” OR “coffee adj3” [consum* or intake* or drink*]) of the literature (from 1970; humans; in English) using the electronic databases “OVID,” “CINAHL,” and “Web of Knowledge” returned 12405 results. Duplicates were removed, studies were screened (based on inclusion/exclusion criteria), and the remaining eligible studies (n = 1277) were used to collate an exhaustive list of the potential health benefits and risks of coffee consumption, which were grouped and are discussed with regard to major diseases/conditions (mortality, cardiovascular disease, cancer, and metabolic/liver/neurological disorders), atrisk/vulnerable groups, and specific coffee constituents. This qualitative assessment has shown that the health benefits (or null effects) clearly outweigh the risks of moderate coffee consumption in adult consumers for the majority of health outcomes considered. Results from this research may aid further qualitative and quantitative deterministic risk–benefit assessments of coffee consumption.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
المپیای اواسط قرن بیستم: گزارشی در زمینه تاریخ محلی و معماری مدرن، ۱۹۴۵-۱۹۷۵
خـریـد محـصـول
مقاله مربوط به یاتاقان
خـریـد محـصـول
مروری بر کمپرسورها
خـریـد محـصـول
اثر میانجی استرس شغلی بر تأثیر فشار زمان ، تضاد خانواده- کار
خـریـد محـصـول
مزایای عاطفه مثبت:آیا خوشبختی و خوشحالی منجر به موفقیت می شود؟
خـریـد محـصـول
بی عدالتی استعماری: آیا حقوق بین الملل مقصر است و جبران کننده؟
خـریـد محـصـول
“اقدامات حفاظتی به منظور تصرف” در دادگاه کیفری بین المللی
خـریـد محـصـول
تأثیر تفسیر آنلاین در حقوق کیفری بین المللی: پیگیری بیهوده ایده آل سقراطی؟
خـریـد محـصـول
توسعه حقوق بین الملل برای تنظیم و کنترل بهتر اثرات متنوع قرارداد های آتش بس
خـریـد محـصـول
نان رفولمان: (اصل عدم اخراج پناهندگان) و صلاحیت برون سرزمینی: حاکمیت دولت
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا