سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا و روش‌های مربوط به امور ایمنی غذایی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 19

تعداد کلمات : 4700

مجله : Official Journal of the European Communities

انتشار : 2017

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
30 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1781 بازدید
22,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه (EC) شماره ۱۷۸/۲۰۰۲ پارلمان و شورای اروپا مورخ ۲۸ ژانویه ۲۰۰۲ تصویب کننده اصول عمومی و مقررات حقوق غذایی، تأسیس کننده سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا و روش‌های مربوط به امور ایمنی غذایی

چکیده

آب به طور مستقیمی غیر مستقیم نظیر سایر مواد غذایی مصرف می‌شود و به این ترتیب موجب مواجهه کلی مصرف کنندگان با مواد مصرف شده از جمله آلاینده‌های شیمیایی و میکروبیولوژی می‌شود. با این حال، از آنجا که کیفیت آب مورد استفاده برای مصارف انسان توسط دستور العمل شورای اروپا ۸۰/۷۷۸/EEC(5) و ۹۸/۸۳/EC کنترل می‌شود، کافی است تا آب را پس از نقطه انطباق مطرح شده در ماده ۶ دستور العمل ۹۸/۸۳/EC در نظر بگیریم.در چارچوب قانون مواد غذایی، در نظر گرفتن الزامات و مقررات مربوط به موادغذایی از جمله تولید آن و مصرف آن که در آن علوفه و مواد غذایی برای حیوانات تولید کننده مواد غذایی استفاده می‌شود مناسب است(سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا). این بدون هر گونه پیش قضاوت در مورد الزمات مشابه قابل کاربرد بوده و در آینده در قانون مواد غذایی قابل کاربرد به همه حیوانات از جمله حیوانات خانگی می‌باشد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: REGULATION (EC) No 178/2002 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 28 January2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food SafetyAuthorityand laying down procedures in matters of food safety

Abstract

 Water is ingested directly or indirectly like other foods, thereby contributing to the overall exposure of a consumer to ingested substances, including chemical and microbiological contaminants. However, as the quality of water intended for human consumption is already controlled by Council Directives 80/778/EEC (5) and 98/ 83/EC (6), it suffices to consider water after the point of compliance referred to in Article 6 of Directive 98/83/ EC. Within the context of food law it is appropriate to include requirements for feed, including its production and use where that feed is intended for food-producing animals. This is without prejudice to the similar requirements which have been applied so far and which will be applied in the future in feed legislation applicable to all animals, including pets.

    دیدگاهتان را بنویسید