عنوان فارسی مقاله:شناسایی کربوهیدرات های کمپلکس توسط پروتئین ها: بینش های اساسی از سیستم های چسبندگی (ادهیژن) سلول های باکتریوفاژ
چکیده
فعل و انفعالات پروتئین-گلیکان در طبیعت فراگیر است. با این حال، توصیف مولکولی تشکیل کمپلکس و ترمودینامیک زیربنایی به دلیل عدم وجود سیستمهای مدل به خوبی درک نشده است. پروتئین های باکتریوفاژ (TSP) دارای مکان های اتصال برای الیگوساکاریدهای سطوح سلولی باکتریایی هستند. در این مقاله تجزیه و تحلیل کمپلکس های TSP-الیگوساکارید را شرح می دهیم. TSP مکانهای برهمکنش گلیکان بزرگی را فراهم میکند که در آن میل و ویژگی توسط حلالپذیری سطح پروتئین و فضای ساختاری نمونهبرداری شده توسط گلیکان مربوطه هدایت میشوند. علاوه بر این، ما یک رویکرد محاسباتی را برای تجزیه و تحلیل فضای ساختاری نمونهبرداری شده توسط گلیکانهای انعطافپذیر با منشاء باکتریایی توصیف میکنیم، که پیش نیازی برای درک کامل برهمکنشهای TSP-الیگوساکارید است(شناسایی کربوهیدرات کمپلکس توسط پروتئین).