light box
امتیاز 2.65 عوامل مؤثر بر کنترل کیفیت غذای آنلاین در میان پیک‌های تحویل غذا">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 10
تعداد کلمات : 3200
مجله : IOSR Journal of Business and Management (IOSR-JBM)
انتشار : 2020
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی : ،
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله: عوامل مؤثر بر کنترل کیفیت غذای آنلاین در میان پیک‌های تحویل غذا در فرایند تحویل در مالزی

 چکیده

 با توسعه‌ی کسب و کار آنلاین و تجارت سیار، غذای آنلاین در بازار مالزی در سال‌های اخیر، متداول و محبوب شده است. بسیاری از تحقیقات، در زمینه‌ی رفتار مشتری و کیفیت خدمات نظیر رضایت مشتری، وفاداری مشتری، قصد خرید و قصد بازخرید صورت گرفته است(عوامل مؤثربر کنترل کیفیت غذای آنلاین). در صنعت غذای آنلاین، کنترل کیفیت غذای آنلاین از ارائه دهنده تا مشتری مهم است لذا این مطالعه‌ی کیفی بر کنترل کیفیت غذای انلاین در طی فرایند تحویل متمرکز است. با مصاحبه با ارائه کنندگان غذای با تجربه در بازار مالزی، این تحقیق به بررسی عوامل حفظ کیفیت غذای انلاین در فرایند تحویل می‌پردازد و مؤلفه‌های خدمات، کیفیت غذای انلاین، تجارت سیار و کسب و کار سفارش غذای آنلاین در نظر گرفته می‌شود(عوامل مؤثربر کنترل کیفیت غذای آنلاین).

TITLE: Factors Affecting Online Food Quality Control among Delivers in Delivery Process in Malaysia

Abstract

With the mobile commerce and online business development, online food becomes more popular in Malaysia market in recent years. Many researches are on customer behavior and services quality, such as the customer satisfaction, customer loyalty, purchase intention and repurchase intention. In online food industry, online food quality control is important from the providers to the customers, so this qualitative study will focus on online food quality control during the delivery process. With the interview with the experienced delivers in Malaysia market, this research is to explore what factors can maintain the quality of online food in the delivery process, with the components of services, online food quality, mobile commerce and the online food ordering business.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    پیش بینی فناوری بلاک چین توسط تجزیه و تحلیل پتنت و متن کاوی
    خـریـد محـصـول
    کاربردهای فناوری بلاک چین در ارزیابی سیستماتیک بازاریابی شرکت های فناوری بازاریابی
    خـریـد محـصـول
    تأثیر تصمیم گیری استراتژیک بر عملکرد سازمانی
    خـریـد محـصـول
    تولید مثل در دوران شیردهی گاوهای شیری: ادغام جنبه های تغذیه ای کنترل
    خـریـد محـصـول
    مدیریت سرمایه در گردش و سن مدیرعامل
    خـریـد محـصـول
    تأثیر حاکمیت شرکتی و ارتباطات سیاسی بر عدم تقارن اطلاعات
    خـریـد محـصـول
    ساختار سرمایه و عملکرد شرکت: شواهدی از آلمان تحت پذیرش IFRS
    خـریـد محـصـول
    قوانین مالی ناکارآمد؟ تأثیر استانداردهای حسابداری بخش عمومی بر بودجه، کارایی و پاسخگویی
    خـریـد محـصـول
    طراحی پنجره دفاتر با تهویه طبیعی در اقلیم مدیترانه از نظر عملکرد CO2 و آسایش حرارتی
    خـریـد محـصـول
    رضایت از زندگی، بهزیستی ذهنی و مهارت های عملکردی در سالمندان
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

     
    برو بالا