light box
امتیاز 3.60 بررسی آزمایشگاهی روی ترکیبات فنولی و فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 14
تعداد کلمات : 3500
مجله : International Journal of Research Studies in Agricultural Sciences (IJRSAS)
انتشار : 2019
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:  بررسی آزمایشگاهی روی ترکیبات فنولی و فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دانه سویای سیاه

چکیده

چکیده: تمپه، توفو و سس سویا محصولات اصلی سویا هستند که معمولاً در غذای روزانه مردم اهالی اندونزی مصرف می‌شوند. سویا به دلیل داشتن پروتئین زیاد و وجود فعالیت‌های آنتی اکسیدانی قابل توجه، سویا به عنوان یک ماده غذایی کاربردی در نظر گرفته می‌شود. آنتی اکسیدان به دلیل توانایی آن در خنثی کردن اثر منفی اکسیژن واکنش پذیر می‌تواند سلامت انسان را بهبود بخشد و حفظ کند. مطالعه حاضر به منظور تعيين ميزان فنل كل و فعالیت‌های آنتي اكسيداني بعضي از دانه‌های سويا سياه اندونزي انجام شد. مشاهده در سه تکرار و انحراف استاندارد انجام شد. نتایج پژوهش حاضر تنوع محتوای فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را در بین دانه‌های سویا سیاه مورد آزمایش نشان داد. انواع سویا Detam 2 بالاترین میزان فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی را با روش ABTS و DPPH اندازه گیری کرد. فعالیت آنتی اکسیدانی دانه‌های سویا سیاه با میزان فنلی کل ارتباط داشت. بنابراین، محتوای فنولیک می‌تواند به عنوان یک نشانگر خوب از سویا موجود در آنتی اکسیدان بالا استفاده شود. در کلیه ارقام سویا سیاه آزمایش شده، فعالیت آنتی اکسیدانی به طور عمده در پوشش بذر واقع شده است(فعالیتهای آنتی اکسیدانی عصاره متانولی).

Title: In Vitro Investigation on Phenolic Compound and Antioxidant Activities from Methanolic Extracts of Black Soybean Seed

Abstract

Tempe, tofu and soy sauce are the main products of soybean commonly consumed in the daily food for the people of Indonesia. Due to its high protein content and the presence of significant antioxidant activities, soybean is considered as functional food. Antioxidant could improve and maintain human health due to its ability to nullify the negative effect of reactive oxygen. The present study was carried out to evaluate total phenolic content and antioxidant activities of some Indonesian black soybean seeds. Observation was done in three replicates and standard deviation was made. The results of the present study showed a variability of total phenolic content and antioxidant activities among the black soybean seeds tested. The soybean variety Detam 2 revealed the highest phenolic content and antioxidant activities as measured with ABTS and DPPH methods. Antioxidant activity of black soybean seeds was highly correlated to total phenolic content. Thus, phenolic content could be used as a good indicator of soybean high in antioxidant. In all black soybean varieties tested, antioxidant activity was found to be mainly located in the seed coat.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
بررسی افزایش بازدهی و بهره وری سازمان با استفاده از تیم های خود مختار و رهبری چابک
خـریـد محـصـول
شبکه‌های اجتماعی و اجتناب از پرداخت مالیات (فرار مالیاتی): شواهدی از بهشت مالیاتی
خـریـد محـصـول
فرار و اجتناب از پرداخت مالیات شرکتی: آیا راه حل، شفافیت مالیاتی است؟
خـریـد محـصـول
همسو سازی راهبردهای زنجیره تأمین با عدم قطعیت‌های محصول
خـریـد محـصـول
بررسی فاکتورهای تاثیرگذار بر اجرای موفق تجارت الکترونیک
خـریـد محـصـول
مروری کامل بر علایم کروناویروس جدید در شرایط همه گیری جهانی COVID-19
خـریـد محـصـول
بررسی همبستگی و ارتباط بین خدمات دهی آنلاین و برخط، اعتماد و نیت و قصد خرید مشتریان
خـریـد محـصـول
تلفیق کننده های سرمایه فکری سازمانی
خـریـد محـصـول
تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها بر رفتار مشتری در بخش بانکداری لبنان
خـریـد محـصـول
ابعاد فرهنگی و سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری: مطالعه موردی فرافرهنگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

برو بالا