light box
امتیاز 2.58 آفلاتوکسین: تولید کپک ، ساختار ، مسائل بهداشتی و بروز در کشورهای جنوب شرقی آسیا">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 45
تعداد کلمات : 21600
مجله : International Journal of Environmental Research and Public Health
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:آفلاتوکسین: تولید کپک ، ساختار ، مسائل بهداشتی و بروز در کشورهای جنوب شرقی آسیا و کشورهای جنوب صحرای آفریقا

چکیده

  این بررسی با هدف به روزرسانی جنبه های اصلی تولید آفلاتوکسین ، وقوع و بروز در کشورهای منتخب و شیوع آفلاتوکسیکوز انجام شد. روشهایی برای کاهش بروز آفلاتوکسین در محصولات نیز ، با تأکید بر فن آوری سازگار با محیط زیست با استفاده از سویه های آتوکسیژنیک Aspergillus flavus  ارائه شد. آفلاتوکسین ها به طور گسترده اجتناب ناپذیر هستند و آلاینده های طبیعی مواد غذایی و خوراک ها هستند و تأثیرات جدی بر سلامت ، بهره وری کشاورزی و دام و ایمنی مواد غذایی دارند. آنها متابولیت های ثانویه تولید شده توسط گونه های آسپرژیلوس هستند که در سه بخش اصلی از جنس توزیع شده اند (بخش Flavi ، بخش Ochraceorosei و بخش Nidulantes). وضعیت اقتصادی نامناسب یک کشور به دلیل شرایط نامناسب ذخیره سازی که معمولاً برای رشد کپک و تولید مایکوتوکسین مناسب هستند ، خطر و میزان آلودگی محصول را تشدید می کند: دمای ۲۲ تا ۲۹ ◦C و فعالیت آب از ۰٫۹۰ تا ۰٫۹۹٫ این وضعیت به موازات شیوع سرطان زیاد کبد و موارد آفلاتوکسیکوز حاد گاه به گاه که با این مناطق همراه بوده اند ، همراه شدند. مطالعات ارزیابی ریسک نشان داد که کشورهای جنوب شرقی آسیا (SEA) و کشورهای جنوب صحرای آفریقا (SSA) همچنان در معرض خطر بالایی هستند و جدا از تجدید نظر در محدودیت های استاندارد تنظیم مقررات ، اقدامات دیگری برای جلوگیری یا آلوده سازی محصولات برای اقدامات مناسب انجام می شود حفاظت از بهداشت عمومی در واقع ، مروری بر انتشار آفلاتوکسین در غذاها و خوراکهای منتخب کشورهایی که محصولات آنها به طور کلاسیک به دلیل بالاترین آلودگی به آفلاتوکسین ها شناخته می شود ، نشان می دهد که علیرغم تلاش های فشرده ای که برای کاهش چنین مواردی انجام شده ، تمایل مشخصی وجود نداشته است ، به استثنای آفریقای جنوبی ، به سمت پیشرفت های مداوم. با این وجود ، ارزیابی ریسک جهانی از وضعیت جدید در مورد آلودگی محصولات با آفلاتوکسین توسط سازمان های بین المللی با تخصص لازم برای ارزیابی آنچه که در حال حاضر هستیم ارائه شده است(مسائل بهداشتی و بروز در کشورها).

Title: Aflatoxins: Producing-Molds, Structure, Health Issues and Incidence in Southeast Asian and Sub-Saharan African Countries

Abstract

 This review aims to update the main aspects of aflatoxin production, occurrence and incidence in selected countries, and associated aflatoxicosis outbreaks. Means to reduce aflatoxin incidence in crops were also presented, with an emphasis on the environmentally-friendly technology using atoxigenic strains of Aspergillus flavus. Aflatoxins are unavoidable widespread natural contaminants of foods and feeds with serious impacts on health, agricultural and livestock productivity, and food safety. They are secondary metabolites produced by Aspergillus species distributed on three main sections of the genus (section Flavi, section Ochraceorosei, and section Nidulantes). Poor economic status of a country exacerbates the risk and the extent of crop contamination due to faulty storage conditions that are usually suitable for mold growth and mycotoxin production: temperature of 22 to 29 ◦C and water activity of 0.90 to 0.99. This situation paralleled the prevalence of high liver cancer and the occasional acute aflatoxicosis episodes that have been associated with these regions. Risk assessment studies revealed that Southeast Asian (SEA) and Sub-Saharan African (SSA) countries remain at high risk and that, apart from the regulatory standards revision to be more restrictive, other actions to prevent or decontaminate crops are to be taken for adequate public health protection. Indeed, a review of publications on the incidence of aflatoxins in selected foods and feeds from countries whose crops are classically known for their highest contamination with aflatoxins, reveals that despite the intensive efforts made to reduce such an incidence, there has been no clear tendency, with the possible exception of South Africa, towards sustained improvements. Nonetheless, a global risk assessment of the new situation regarding crop contamination with aflatoxins by international organizations with the required expertise is suggested to appraise where we stand presently.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
بررسی فناوری بلاک چین در تجارت بین المللی.مهندسی مجدد فرایند کسب و کار برای اعتبارنامه
خـریـد محـصـول
قرارداد ببندیم یا نبندیم: نگرش از طریق روایت مالیات و هزینه
خـریـد محـصـول
هوش اعتباری: نوآوری در مدیریت برند از طریق داده های رسانه های اجتماعی
خـریـد محـصـول
تجویز آستاکسانتین به عنوان یک داروی نوروپروتکتیو مناسب برای درمان امراض نورولوژیک
خـریـد محـصـول
مقایسه بانک‌های محلی، ملی و بین المللی از نظر ارزیابی اثر منابع ارتباطی
خـریـد محـصـول
یکپارچگی لاینفک روح و جسم: نظریه و چشم انداز مکتب سایکوسوماتیک پاریس
خـریـد محـصـول
تجزیه و تحلیل ریسک بدهی شرکت های غیر مالی با استفاده از شبکه های دو لایه ای
خـریـد محـصـول
دسته بندی اطلاعات و داده‌ها با استفاده از ماشین بردار پشتیبان
خـریـد محـصـول
استفاده از روش های نوین برای پیاده سازی روان درمانی اینترنتی
خـریـد محـصـول
استفاده از آزمون‌های برشی برای سنجش مقاومت و استحکام خاک
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا