light box
امتیاز 2.58 چشم انداز ها و دیدگاه‌های مربوط به مسائل و مدیریت جهانی مایکوتوکسین">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 25
تعداد کلمات : 12900
مجله : Plant Disease
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:چشم انداز ها و دیدگاه‌های مربوط به مسائل و مدیریت جهانی مایکوتوکسین از کارگروه ذرت میکوکی

چکیده

درک ما از نقش مایکوتوکسین ها در ایمنی مواد غذایی و خوراک از دهه ۱۹۶۰ که مایکوتوکسین ها برای اولین بار به صراحت شناخته شدند، به طور مداوم تکامل یافته است. صدها متابولیت قارچی سمی در حال حاضر توصیف شده اند و بسیاری از آنها در ذرت وجود دارند. در میان این بی شمار مایکوتوکسین ها، مشخص شده است که چهار نوع وجود دارد که به طور مداوم بر ذرت و حیواناتی که آن را مصرف می کنند تأثیر می گذارد. اینها آفلاتوکسین ها، دئوکسی نیوالنول (DON) و سایر تریکوتسن ها، فومونیزین ها و زئارالنون هستند (مونکلود۲۰۱۹). در نتیجه، تلاش‌ها برای مدیریت خطرات مایکوتوکسین در ذرت بر روی این ترکیبات و قارچ‌های تولیدکننده آنها در درجه اول، Aspergillus fla-vus (شکل ۱a)، Fusarium graminearum (شکل ۱b، c)، و F. verticillioides (شکل ۱d، e، f)متمرکز شده است.. پوسیدگی های بلال ناشی از F. graminearum و گونه های مرتبط با آن به عنوان “پوسیدگی بلال جیبرلا”، “پوسیدگی بلال قرمز” یا “فوزاریس قرمز” طبقه بندی می شوند، در حالی که آنهایی که توسط F. verticillioides و گونه های مرتبط ایجاد می شوند اغلب به عنوان “پوسیدگی بلال فوزاریوم” طبقه بندی می شوند. “پوسیدگی بلال صورتی” یا “فوزاریوز صورتی”. بوم‌شناسی، اپیدمیولوژی و مدیریت این قارچ‌ها و سموم آن‌ها از چندین دیدگاه در طول دهه گذشته مورد بررسی قرار گرفته است ( میلر۲۰۱۹). ). اگرچه ده‌ها مایکوتوکسین دیگر و گونه‌های قارچی سم‌زا در ذرت وجود دارد، مدیریت با هدف این سه گونه و سموم آن‌ها اثراتی دارد که به طور موثر به بسیاری از گونه‌های کمتر رایج و مایکوتوکسین‌ها منتقل می‌شود(مسائل و مدیریت جهانی مایکوتوکسین).

Title: Perspectives on Global Mycotoxin Issues and Management From the MycoKey Maize Working Group

Abstract

 Our perception of the role of mycotoxins in food and feed safety has evolved continuously since the 1960s when mycotoxins were first explicitly recognized. Hundreds of toxic fungal metabolites now have been described and many of them occur in maize. Among this myriad of mycotoxins, it has become clear that there are four types that consistently affect maize and the animals that consume it; these are aflatoxins, deoxynivalenol (DON) and other trichothecenes, fumonisins, and zearalenone (Munkvold et al. 2019). As a result, efforts to manage mycotoxin risks in maize have focused on these compounds and the fungi that produce them; primarily, Aspergillus flavus (Fig. 1a), Fusarium graminearum (Fig. 1b, c), and F. verticillioides (Fig. 1d, e, f). Ear rots caused by F. graminearum and related species are categorized as “Gibberella ear rot,” “red ear rot,” or “red fusariosis,” whereas those caused by F. verticillioides and related species are often categorized as “Fusarium ear rot,” “pink ear rot,” or “pink fusariosis.” Ecology, epidemiology, and management of these fungi and their toxins have been reviewed from several perspectives during the past decade (Miller et al. 2014; Munkvold 2014; Munkvold et al. 2019; Palumbo et al. 2020; Perrone and Gallo 2017). Although there are dozens of other mycotoxins and toxigenic fungal species in maize, management aimed at these three species and their toxins has effects that carry over effectively to many of the less common species and mycotoxins.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
مرزهای جدید در مدیریت سرطان رکتوم اولیه و پیشرفته
خـریـد محـصـول
ریسک میوکاردیت و پریکاردیت در بزرگسالان جوان به دنبال واکسیناسیون mRNA COVID-19
خـریـد محـصـول
بروز میوکاردیت و پریکاردیت در بیماران واکسینه نشده پس از کووید-۱۹
خـریـد محـصـول
الگوریتم ازدحام آفتاب پرست کارآمد برای مسئله توزیع بار اقتصادی
خـریـد محـصـول
فرآیند بازآفرینی شهری: مورد یک مجتمع مسکونی در حومه رم، ایتالیا
خـریـد محـصـول
رابطه پویا بین شاخص سهام و قیمت دارایی: تجزیه و تحلیل بلندمدت
خـریـد محـصـول
تشخیص بیماری پوسیدگی طوقه در گندم در شرایط محیطی کنترل شده
خـریـد محـصـول
بکارگیری بهینه سازی برای حمایت از مدیریت تطبیقی آب رودخانه ها
خـریـد محـصـول
ارزیابی تأثیر آموزش زیست محیطی بر رفتار سازگار با محیط زیست
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا