light box
امتیاز 3.00 فرآیند تهیه ومشخصات جوشش استخری سیالات نانوی روی هیتر با صفحات مسطح">

عنوان فارسی مقاله: فرآیند تهیه   ومشخصات جوشش استخری سیالات نانوی روی هیتر با صفحات مسطح

 

چکیده

 از طریق روش پراش دهی، ذرات نانوی مسی با طیف متوسط ۱۰ نانومتر تولید شده‌اند و با میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)، پراش پرتو X  XRD) و میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) مطالعه شدند. انتقال حرارت جوشش استخری ۰٫۲۵٪، ۰٫۵٪ و ۱٫۰٪ از غلظت وزن نانوذرات مس مورد مطالعه قرار گرفته است(مشخصات جوشش استخری سیالات نانو). نانوذرات مختلف مس بر اساس در هر دو آب مقطر و آب مقطر با ۹٫۰ درصد وزنی از سدیم لوریل سولفات سدیم سورفکتانت آنیونی (SDS) تهیه شدند. اطلاعات انتقال حرارت استخر جوش برای جوشاندن نانوسیالات بیش از یک بخاری صفحه‌ای از فولاد ضد زنگ ضخامت ۰٫۴۴ میلی متر بدست آمد. نتایج تجربی نشان می‌دهد که برای شار گرمای بحرانی آب خالص ۸۰٪ بیشتر از مایع آب-فعال کننده است. همچنین، مشخص شد که شار گرمای بحرانی برای غلظت ۰٫۲۵٪، ۰٫۵٪ و ۱٫۰٪ از نانوذرات مس در نانوسیالات مس – آب ۲۵٪، ۴۰٪ و ۴۸٪ بیشتر از آب خالص است. اما در مورد آب آب مس با نانوذرات سورفکتانت در مقایسه با آب خالص، CHF برای غلظت مربوط به نانوذرات مس به ۷۵٪، ۶۸٪ و ۶۲٪ کاهش داشت. ضریب انتقال گرما با افزایش غلظت نانوذرات در آب و مس با نانوسیالات سورفکتانت روند کاهشی را نشان می‌دهد(مشخصات جوشش استخری سیالات نانو).

Title: Preparation and pool boiling characteristics of copper nanofluids over a flat plate heater

Abstract: 

The copper nanoparticles of average size of 10 nm have been prepared by the sputtering method and characterized through atomic force microscopy (AFM), X-ray diffraction (XRD) and transmission electron microscopy (TEM). The pool boiling heat transfer characteristics of 0.25%, 0.5% and 1.0% by weight concentrations of copper nanoparticles has been studied. Different copper based nanofluids were prepared in both, distilled water and distilled water with 9.0 wt% of sodium lauryl sulphate anionic surfactant (SDS).
The pool boiling heat transfer data were acquired for the boiling of nanofluids over a 30 mm square and 0.44 mm thick stainless steel plate heater. The experimental results show that for the critical heat flux of pure water is 80% higher than that of water–surfactant fluid. Also, it was found that the critical heat flux for 0.25%, 0.5% and 1.0% concentrations of copper nanoparticles in copper–water nanofluids are 25%, 40% and 48% higher than that of pure water. But in the case of copper–water with surfactant nanofluids comparing with pure water, the CHF decreases to 75%, 68%, and 62% for respective concentrations of copper nanoparticles. The heat transfer coefficient decreases with increase of nanoparticles concentration in both water–copper and water–copper with surfactant nanofluids.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
خـریـد محـصـول
استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
خـریـد محـصـول
تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
خـریـد محـصـول
مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
خـریـد محـصـول
تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا