light box
امتیاز 2.58 مصرف قهوه و سلامتی: فراتحلیل پیامدهای متعدد سلامتی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 27
تعداد کلمات : 14200
مجله : the bmj |
انتشار : 2017
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مصرف قهوه و سلامتی: فراتحلیل پیامدهای متعدد سلامتی

 چکیده

  اهداف

  ارزیابی شواهد موجود در مورد ارتباط بین مصرف قهوه و پیامد های سلامتی متعدد.

طرح

مرور   شواهد در سراسر متاآنالیز مطالعات مشاهده ای و مداخله ای در مورد مصرف قهوه و هر پیامد سلامتی.

منابع اطلاعات

PubMed ، Embase ، CINAHL ، بانک اطلاعات کوکران از بررسی سیستماتیک و غربالگری منابع.

ضوابط واجد شرایط بودن برای انتخاب مطالعات

فراتحلیل از هر دو مطالعه مشاهده ای و مداخله ای که ارتباط بین مصرف قهوه و هر نتیجه سلامتی را در هر جمعیت بالغ در همه کشورها و همه محیط ها بررسی کرد. مطالعات چند شکلی ژنتیکی برای متابولیسم قهوه از مطالعه خارج شد.

نتایج

بررسی   ، ۲۰۱ متاآنالیز تحقیقات مشاهداتی را با ۶۷ پیامد سلامتی   منحصر به فرد و ۱۷ متاآنالیز تحقیقات مداخله ای با ۹ نتیجه منحصر به فرد را شناسایی کرد.   مصرف  بیشتر با مزایا  همراه بود. شواهدی از ارتباط غیر خطی بین مصرف و برخی از نتایج وجود دارد ، با برآوردهای خلاصه نشان می دهد بزرگترین کاهش نسبی خطر در مصرف سه تا چهار فنجان در روز در مقابل هیچ ، از جمله همه باعث مرگ و میر می شود (خطر نسبی ۰٫۸۳ ، ۹۵٪ فاصله اطمینان ۰٫۸۳ تا ۰٫۸۸) ، مرگ و میر قلبی عروقی (۰٫۸۱ ، ۰٫۷۲ تا ۰٫۹۰) و بیماری های قلبی عروقی (۰٫۸۵ ، ۰٫۸۰ تا۰٫۹۰) مصرف زیاد در مقابل کم با ۱۸ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه بود (۰٫۸۲ ، ۰٫۷۴ تا ۰٫۸۹). مصرف نیز با کاهش خطر ابتلا به چندین سرطان خاص و شرایط عصبی ، متابولیکی و کبدی همراه بود. ارتباطات مضر با تنظیم کافی سیگار کشیدن ، بجز در بارداری ، که در آن مصرف زیاد در مقابل کم و بدون مصرف با وزن کم هنگام تولد همراه بود ، ارتباطات مضر تا حد زیادی باطل شد (نسبت شانس ۱٫۳۱ ، فاصله اطمینان ۹۵٪ ۱٫۰۳ تا ۱٫۶۷) ، زایمان زودرس در سه ماهه اول (۱٫۲۲ ، ۱٫۰۰ تا ۱٫۴۹) و دوم (۱٫۱۲ ، ۱٫۰۲ تا ۱٫۲۲) و از دست دادن بارداری (۱٫۴۶ ، ۱٫۰۶ تا ۱٫۹۹). همچنین ارتباطی بین نوشیدن قهوه و خطر شکستگی در زنان وجود دارد اما در مردان این رابطه وجود ندارد.

نتیجه گیری

مصرف قهوه به طور کلی در حد معمول مصرف ، بی خطر به نظر می رسد ، با برآوردهای خلاصه ای که نشان می دهد بیشترین میزان خطر را برای نتایج مختلف سلامتی در سه تا چهار فنجان در روز نشان می دهد ، و بیشتر از آسیب به سلامتی می رسد.   تصادفی کنترل شده برای درک علت بودن علل بودن ارتباطات مشاهده شده ، آزمایشات لازم است.   شواهد موجود نشان می دهد که قهوه می تواند به عنوان یک مداخله بدون خطر قابل توجهی برای ایجاد آسیب آزمایش شود. احتمالاً زناني كه در معرض خطر شكستگی استخوان   قرار دارند از مطالعه حذف شوند.

Title: Coffee consumption and health: umbrella review of meta-analyses of multiple health outcomes

Abstract

OBJECTIVES
To evaluate the existing evidence for associations between coffee consumption and multiple health outcomes.
DESIGN
Umbrella review of the evidence across meta-analyses of observational and interventional studies of coffee consumption and any health outcome.
DATA SOURCES
PubMed, Embase, CINAHL, Cochrane Database of Systematic Reviews, and screening of references.
ELIGIBILITY CRITERIA FOR SELECTING STUDIES
Meta-analyses of both observational and interventional studies that examined the associations between coffee consumption and any health outcome in any adult population in all countries and all settings. Studies of genetic polymorphisms for coffee metabolism were excluded.

RESULTS
The umbrella review identified 201 meta-analyses of observational research with 67 unique health outcomes and 17 meta-analyses of interventional research with nine unique outcomes. Coffee consumption was more often associated with benefit than harm for a range of health outcomes across exposures including high versus low, any versus none, and one extra cup a day. There was evidence of a non-linear association between consumption and some outcomes, with summary estimates indicating largest relative risk reduction at intakes of three to four cups a day versus none, including all cause mortality (relative risk 0.83, 95% confidence interval 0.83 to 0.88), cardiovascular mortality (0.81, 0.72 to 0.90), and cardiovascular disease (0.85, 0.80 to 0.90). High versus low consumption was associated with an 18% lower risk of incident cancer (0.82, 0.74 to 0.89). Consumption was also associated with a lower risk of several specific cancers and neurological, metabolic, and liver conditions. Harmful associations were largely nullified by adequate adjustment for smoking, except in pregnancy, where high versus low/no consumption was associated with low birth weight (odds ratio 1.31, 95% confidence interval 1.03 to 1.67), preterm birth in the first (1.22, 1.00 to 1.49) and second (1.12, 1.02 to 1.22) trimester, and pregnancy loss (1.46, 1.06 to 1.99). There was also an association between coffee drinking and risk of fracture in women but not in men.
CONCLUSION
Coffee consumption seems generally safe within usual evels of intake, with summary estimates indicating largest risk reduction for various health outcomes at three to four cups a day, and more likely to benefit health than harm. Robust randomised controlled trials are needed to understand whether the observed associations are causal. Importantly, outside of pregnancy, existing evidence suggests that coffee could be tested as an intervention without significant risk of causing harm. Women at increased risk of fracture should possibly be excluded.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
تأثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر وفاداری مشتری: نقش میانجی اعتبار شرکت
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های سیستم مدیریت کیفیت بر عملکرد دانشگاه های خصوصی در کنیا
خـریـد محـصـول
ایمنی و ایمنی زایی(ایمنوژنیسیته) یک واکسن ویروسی کروناویروس
خـریـد محـصـول
سازگاری با پزشکی از راه دور در دوران COVID-19
خـریـد محـصـول
اتکای CJEU به حقوق بین الملل در تفسیر توافق نامه های اقتصادی
خـریـد محـصـول
شوک سپتیک در کودکان: تشخیص سریع و احیای اولیه (ساعت اول)
خـریـد محـصـول
رضایت(یاد گیرندگان) فراگیران از عملکرد وب سایت
خـریـد محـصـول
زمین(خشکی) و دریا: حل و فصل مناقشات مربوط به خشکی(زمین) تحت کنوانسیون حقوق
خـریـد محـصـول
تأثیر تحریم های اقتصادی بر سرمایه گذاری خصوصی در ایران
خـریـد محـصـول
نقش شوراهای مشورتی منطقه ای در سیاست مشترک شیلات اروپا
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا