مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 26

تعداد کلمات : 7500

مجله : Hospitality Management

انتشار : 2006

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
15 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1315 بازدید
23,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مدیریت ایمنی غذا، نقش  آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا

 چکیده

این مقاله مرور منابعی در خصوص آموزش مربوط به نقش آموزش بهداشت غذایی در راهبرد مدیریت ایمنی غذا ارائه می‌دهد.فرضیات مرسوم و متعارف مبنی بر این که فراهمی دانش به تنهایی منجر به تغییراتی در دانش و عملکرد می‌شود، بر مبنای غلطی بنیان گذاری شده است. بزرگی عوامل مربوط به روندها و رویدادهای پیش و پس از آموزش موجب کاهش اثر بخشی و کارایی آموزش در ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار می‌شود(نقش آموزش بهداشت غذایی دربخش خدمات). آموزش بهداشت غذایی مناسب و مؤثر ارائه شده با پشتیبانی سازمان، منابع کافی و پشتیبانی همکاران، اثر قابل توجهی بر روی هدف و رفتار واقعی مسئول غذا داشته و از این روی موجب افزایش این احتمال می‌شود که شیوه‌های کار مؤثر و ایمن درهمه اوقات انجام می‌شود. این رویکردها در صورتی لازم هستند که آموزش بهداشت اثر زیادی بر مدیریت ایمنی غذایی دارد. تحقیقات بیشتری در خصوص عوامل انگیزشی و باورها و اعتقادات کنترل کننده مواد غذایی و آموزش بهداشت غذا، ارتباط و اهمیت آن در محیط کار و اثر بخشی آن در راستای کمک به توسعه و ارائه روش‌های آموزش بهداشت مؤثرتر لازم است(نقش آموزش بهداشت غذایی دربخش خدمات).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: The management of food safety—the role of food hygiene training in the UK service sector

Abstract

This paper reviews the literature pertaining to the role of food hygiene training in a strategy to manage food safety. Traditional assumptions that the provision of knowledge alone will lead to changes in attitudes and thus performance has been shown to be ill founded. A multitude of factors relating to the course itself, and events pre- and post-training have been shown to mitigate the effectiveness of training in bringing about desired changes in behaviour. Effective and relevant food hygiene training delivered with the support of the organisation, adequate resources and the peer support of colleagues will have a greater effect on intention and actual behaviour of the food handler, increasing the likelihood that safe working practices are carried out at all times. Such approaches are necessary if hygiene training is to have an impact on food safety management. Further investigation into the motivational factors and beliefs of the food handler in relation to food hygiene training, its relevance in their working environment and its effectiveness are needed to aide the development and delivery of more effective food hygiene training methods.

 

    دیدگاهتان را بنویسید