light box
امتیاز 2.65 مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 26
تعداد کلمات : 7500
مجله : Hospitality Management
انتشار : 2006
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مدیریت ایمنی غذا، نقش  آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا

 چکیده

این مقاله مرور منابعی در خصوص آموزش مربوط به نقش آموزش بهداشت غذایی در راهبرد مدیریت ایمنی غذا ارائه می‌دهد.فرضیات مرسوم و متعارف مبنی بر این که فراهمی دانش به تنهایی منجر به تغییراتی در دانش و عملکرد می‌شود، بر مبنای غلطی بنیان گذاری شده است. بزرگی عوامل مربوط به روندها و رویدادهای پیش و پس از آموزش موجب کاهش اثر بخشی و کارایی آموزش در ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار می‌شود(نقش آموزش بهداشت غذایی دربخش خدمات). آموزش بهداشت غذایی مناسب و مؤثر ارائه شده با پشتیبانی سازمان، منابع کافی و پشتیبانی همکاران، اثر قابل توجهی بر روی هدف و رفتار واقعی مسئول غذا داشته و از این روی موجب افزایش این احتمال می‌شود که شیوه‌های کار مؤثر و ایمن درهمه اوقات انجام می‌شود. این رویکردها در صورتی لازم هستند که آموزش بهداشت اثر زیادی بر مدیریت ایمنی غذایی دارد. تحقیقات بیشتری در خصوص عوامل انگیزشی و باورها و اعتقادات کنترل کننده مواد غذایی و آموزش بهداشت غذا، ارتباط و اهمیت آن در محیط کار و اثر بخشی آن در راستای کمک به توسعه و ارائه روش‌های آموزش بهداشت مؤثرتر لازم است(نقش آموزش بهداشت غذایی دربخش خدمات).

TITLE: The management of food safety—the role of food hygiene training in the UK service sector

Abstract

This paper reviews the literature pertaining to the role of food hygiene training in a strategy to manage food safety. Traditional assumptions that the provision of knowledge alone will lead to changes in attitudes and thus performance has been shown to be ill founded. A multitude of factors relating to the course itself, and events pre- and post-training have been shown to mitigate the effectiveness of training in bringing about desired changes in behaviour. Effective and relevant food hygiene training delivered with the support of the organisation, adequate resources and the peer support of colleagues will have a greater effect on intention and actual behaviour of the food handler, increasing the likelihood that safe working practices are carried out at all times. Such approaches are necessary if hygiene training is to have an impact on food safety management. Further investigation into the motivational factors and beliefs of the food handler in relation to food hygiene training, its relevance in their working environment and its effectiveness are needed to aide the development and delivery of more effective food hygiene training methods.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    بررسی اهمیت و کاربرد فرهنگ سازمانی در در بهبود مدیریت کیفیت جامع در محیط دانشگاه
    خـریـد محـصـول
    توسعه مدل مدیریت سنجه شناسی و اندازه گیری از طریق تکنیک های تحلیل سلسله مراتبی
    خـریـد محـصـول
    بررسی خصوصیات ساختار سازمانی در ارتباط با استراتژی تلفیقی رقابتی
    خـریـد محـصـول
    نقد برابری و عدالت سلامت بازاریابی اجتماعی: مداخلات بر چه زمینه ای تأثیر می‌گذارند؟
    خـریـد محـصـول
    بررسی چارچوب ارزش های رقابتی در فرهنگ تولید و سازمانی
    خـریـد محـصـول
    ادغام و یکپارچه سازی خروجی های نامناسب و متغیر های کنترل ناپذیر در تحلیل پوششی داده ها
    خـریـد محـصـول
    ارزیابی روشهای شناسایی نقاط داغ برای جاده‌های شهری
    خـریـد محـصـول
    شناسایی نقاط سیاه مبتنی بر شدت آسیب: ارزیابی روش در شهرداری هجیرینگ
    خـریـد محـصـول
    ارزیابی و اعتبار آماری روشهای شناسایی نقاط سیاه
    خـریـد محـصـول
    بیماری کروناویروس ۱۹ (COVID-19): پیامدهای مربوط به مراقبتهای بالینی دندانپزشکی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا