light box
امتیاز 2.13 هزینه‌های اقتصادی و مزایای خوردن سالم">

عنوان فارسی:هزینه‌های اقتصادی و مزایای خوردن سالم

 چکیده

 بیشتر آمریکایی‌ها، توصیه‌های تغذیه‌ای فدرال را رعایت نمی‌کنند. این به دلیل هزینه‌های خوردن سالم است. این مقاله به بررسی هزینه‌ها و مزایای خوردن سالم می‌پردازد. از دیدگاه هزینه‌ای، ما در مورد قیمت‌های غذا، تهیه غذا و سایر هزینه‌ها، هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های روان شناختی، هزینه کسب اطلاعات غذایی و هزینه‌های امید به زندگی بیشتر بحث می‌کنیم. ما این هزینه‌ها را با ارزش دلار در نظر نمی‌گیریم زیرا منابع فعلی، برآوردهایی را در خصوص پشتیبانی از این ارزیابی ارائه نمی‌کند. از حیث مزایا، ما بر پنج وضعیت سلامت تاکید می‌کنیم که رژیم غذایی یک فاکتور ریسک است: بیماری قلبی کرونر، سکته، دیابت و شکستگی لگن. ما مزایای خوردن سالم در امریکا را ۱۱۴٫۵ میلیارد دلار در سال در هزینه‌های پزشکی، افزایش بهره وری و ارزش عمر طولانی برآورد کردیم که با کاهش در پنج وضعیت فوق مرتبط است(هزینه‌های اقتصادی و مزایای خوردن سالم).

دانلود جدیدترین مقالات ترجمه شده پزشکی‎ 

 

ارزیابی تفاوت‌ها در علل مرگ و میر در میان افراد خانه دار و بی خانمان

عنوان فارسی:مطالعه‌ی طولی برای ارزیابی تفاوت‌ها در علل مرگ و میر در میان افراد خانه دار و بی خانمان مبتلا به اچ ای وی در سان فرانسیسکو  چکیده استفاده از درمان ضد رتروویروسی مؤثر (ART)، به بسیاری از افراد امکان زندگی با HIV PLWH را برای داشتن زندگی‌های سالم‌تر و طولانی‌تر داده است. در سانفرانسیسکو،

 

تحلیل ویژگی‌های مبتنی بر رنگ و بافت پریوکولار برای تصاویر عنبیه رنگی

عنوان فارسی:تحلیل ویژگی‌های مبتنی بر رنگ و بافت پریوکولار برای تصاویر عنبیه رنگی با وضوح پایین  چکیده  تصاویر عنبیه با وضوح پایین در محیط غیر مشارکتی منجر به عدم تعیین مرکز چشم، مرز لیمبیک و پاپیلاری تقطیع مردمک شده است. از این رو، ترکیب با منطقه‌ی پریوکولار برای بهبود صحت سیستم تشخیص پیشنهاد می‌شود. با

 

وای فای یک تهدید مهم برای سلامت انسان است

عنوان فارسی:وای فای یک تهدید مهم برای سلامت انسان است  چکیده  مطالعات مکرر در زمینه‌ی وای فای نشان می‌دهند که وای فای موج بروز تنش اکسیداتیو، آسیب به اسپرم و بیضه، اثرات عصبی روانی از جمله تغییرات EEG، آپوپتوز، آسیب به DNA سلول، تغییرات اندوکرین و اضافه بار کلسیم می‌شود. هریک ازاین اثرات ناشی از

 

درمان مجدد ارتوگرید اندودنتیک و مدیریت حوادث حین درمان

عنوان فارسی:درمان مجدد ارتوگرید اندودنتیک و مدیریت حوادث حین درمان  چکیده  مطالعات طولی بر روی پیامدهای اندودنتیک انجام‌شده در مؤسسات و نهادهای دانشگاهی و یا توسط متخصصان، درصد بالایی از موفقیت را نشان داده‌اند که طبق برآورد، این درصد موفقیت از ۹۰ تا ۹۵ درصد متغیر است (۱). با فرض ۹۰ درصد موفقیت درمان‌ها به‌مرورزمان،

 

نقش عصاره‌های سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینه‌ی وابسته به هورمون

عنوان فارسی:نقش عصاره‌های سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینه‌ی وابسته به هورمون: فعالیت آروماتاز و اثرات بیولوژیک  چکیده  سرطان سینه (پستان) گیرنده‌ی استروژن مثبت (ER+)، شایع‌ترین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان در سرتاسر دنیا است. امروزه، رابطه‌ی بین رژیم غذایی سویا و سرطان سینه، به دلیل نقش ناشناخته‌ی ایزوفلاوون ها،

 

استراتژی‌های شناختی و نورومدولاسیون برای تغذیه‌ی ناسالم و چاقی

عنوان فارسی:استراتژی‌های شناختی و نورومدولاسیون برای تغذیه‌ی ناسالم و چاقی: مرور سیستماتیک و بحث مکانیسم‌های شناختی  چکیده  ما به طور سیستماتیک به ارزیابی و مرور تحقیقات بر روی تمرین شناختی و مداخلات نورومدولاسیون برای کاهش اشتها و مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم و وزن پرداخته و در مورد مکانیسم‌های عمل آن‌ها بحث می‌کنیم. در ای

 

فیتواستروژن ها و خطر سرطان سینه

عنوان فارسی:فیتواستروژن ها و خطر سرطان سینه  چکیده  فیتواستروژن ها، مواد گیاهی طبیعی می‌باشند. سه دسته‌ی اصلی از فیتواستروژن شامل ایزوفلاوون ها، کومستان ها و لیگنان ها می‌باشند. فیتواستروژن ها، دارای پتانسیل ضد سرطان زایی هستند، ولی در عین حال دارای خواص استروژنیک بسیار مهی می‌باشند. برای ارزیابی اثر فیتواستروژن ها بر روی ریسک سرطان

 

بازنگری طبقه بندی تحلیل بافت مارژینال میلر پس از ۳۵ سال

عنوان فارسی:بازنگری طبقه بندی تحلیل بافت مارژینال میلر پس از ۳۵ سال  چکیده بیش از سه دهه قبل طبقه بندی اصلی تحلیل بافتی مارژینال چهار گروه تحلیل منتشر گردید. به عنوان مثال، در تحلیل کلاس ۳ میلر، سناریوهای مختلفی مبنی بر عدم وجود پوشش ریشه کامل وجود داشت. با این حال، امروزه، تکنیک‌های جراحی جدیدتر

 

پوشش کامل سطح ریشه با یک پیوند تک مرحله ای لثه

عنوان فارسی:پوشش کامل سطح ریشه  با یک پیوند تک مرحله ای لثه  چکیده تحلیل لثه و برون زدگی ریشه یک مشکل درمانی برای متخصصان در بالین ایجاد کرده است. در حال حاضر انواع روش های پیوندی تا حد زیادی با هدف جلوگیری از تحلیل بیشتر با افزایش عرض لثه کراتینیزه شده، به جای پوشاندن سطح

title: Economic Costs and Benefits of Healthy Eating

abstract

Most Americans fail to meet federal dietary recommendations. This may be partly due to the costs of healthy eating. This article reviews the costs and benefits of healthy eating. On the cost side, we discuss food prices, food preparation and other time costs, transportation costs, psychological costs, costs of obtaining nutrition information, and costs of longer life expectancy. We do not summarize these costs with a single dollar value as the current literature does not provide estimates to support such quantification. In terms of benefits, we focus on five health conditions for which poor diet is a major risk factor: coronary heart disease, cancer, stroke, diabetes, and osteoporotic hip fractures. We estimate the benefits of healthy eating in the United States to be $114.5 billion per year (in 2012 dollars) in medical savings, increased productivity, and the value of prolonged life that are associated with reductions in these five conditions.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
اثرات تغییر اقلیم بر حرکات توده ای- مطالعات موردی در کوه های آلپ اروپا
خـریـد محـصـول
اثرات تخریب و پیکره بندی زیستگاه و ترکیب ماتریکس بر روی گونه‌های تالابی در حال کاهش
خـریـد محـصـول
یک قالب کاری برای درک اثرات نویز روی حیات وحش؛ یک اولویت حفاظتی فوری
خـریـد محـصـول
رویکرد یکپارچه به منظور پایش کیفیت آب در مخازن، سیستم‌های آبرسانی و شبکه‌های توزیعی
خـریـد محـصـول
اتوماسیون پایش کیفیت آب در صربستان
خـریـد محـصـول
استفاده از تولید اندازه محور و آنالیز ایزوتوپ پایدار برای پیش بینی کارایی های انتقال غذایی
خـریـد محـصـول
حذف فلزات سنگین سرب، کادمیوم، روی، نیکل و آهن از آب از طریق جاذب‌های بیوسرامیک
خـریـد محـصـول
متریک‌ها و شاخص‌های چشم انداز: مروری بر کاربرد آن‌ها در تحقیقات چشم انداز
خـریـد محـصـول
روش‌های تهیه نقشه‌های تناسب اراضی (شایستگی): یک ارزیابی تفصیلی
خـریـد محـصـول
فناوری های آب شیرین کن حرارت خورشیدی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

برو بالا