light box
امتیاز 2.65 پایین آوردن قند خون، انسولین و چربی در اشخاص دارای قند خون بالا با دارچین">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 12
تعداد کلمات : 4200
مجله : Journal of Traditional and Complementary Medicine
انتشار : 2016
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:پایین آوردن قند خون، انسولین و چربی در اشخاص دارای قند خون بالا  با استفاده از دارچین

چکیده

گیاه دارویی دارچین موجب فعال سازی انسولین  می شود و  می تواند باعث  فعال سازی پروانتوسیانیدن  برای  پیشگیری از  ایجاد گلیکاسیون  شود. تعدادی از مطالعات انجام شده،  دوپهلو و ناقص بوده اند، ولی  تعدادی از تحقیقات ویژگی های مفید و خواص مناسب دارچین را روی  قند ، چربی و انسولین  اثبات کرده اند. این مطالعه ی  کنترل شده با  پلاسبو  مربوط به  تعیین   اثر عصاره ی  دارچین روی  دیابت، چربی،  انسولین و  تحمل انسولین است. در صورت داشتن گلوکز سرم ناشتا> 6.1 میلی مول در لیتر یا گلوکز ۲- ساعت> 7/8 میلی مول در لیتر ، از مردان و زنان پکن و دالیان چین دعوت به همکاری شد. شرکت کنندگان ، (۱۷۳ نفر وارد مطالعه شدند و ۱۳۷ مطالعه را به اتمام رساندند) به طور تصادفی به دو بار در روز به مدت دو ماه عصاره آب عصاره دارچین  CinSulin®) ، ۲۵۰ میلی گرم در کپسول یا دارونما دریافت کردند. ميانگين سني افراد شركت كننده ۸/۰ .۳ ۳/۶۱ سال ، BMI 0.3 ± ۳/۲۵ and و نسبت M / F برابر ۷۲/۶۵ بود(پایین آوردن قندخون بالا با دارچین). بعد از ۲ ماه ، گلوکز ناشتا در گروه مکمل عصاره دارچین (۳۶/۰ ۸۵ ۸۵/۸ to 8/29 ± ۸/۲۹ میلیمول در لیتر) در مقایسه با گروه دارونما (۳۲/۰ .۵ ۵۷/۸ .۵ ۳۴/۸ to 34/8 میلی مول در لیتر) کاهش یافت (P <0.001). 0.45). گلوکز ۲ ساعت پس از بار ۷۵ گرم کربوهیدرات ، انسولین ناشتا و HOMA-IR نیز با عصاره دارچین در مقایسه با دارونما کاهش یافت. کلسترول تام و LDL با عصاره دارچین کاهش یافته و کلسترول HDL در هر دو گروه عصاره دارچین و دارونما کاهش یافته است. در نتیجه ، مکمل ۵۰۰ میلی گرم عصاره آب دارچین به مدت دو ماه باعث کاهش انسولین ناشتا ، گلوکز ، کلسترول تام ، و کلسترول LDL و افزایش حساسیت به انسولین در افراد دارای گلوکز خون بالا می شود(پایین آوردن قندخون بالا با دارچین).

TITLE: Cinnamon extract lowers glucose, insulin and cholesterol in people
with elevated serum glucose

Abstract

Cinnamon (肉桂 rou guì) has  in vitro insulin potentiating activity, and proanthocyanidins from cinnamon prevent in vitro formation of advanced glycation end products. Some human studies were equivocal, but several have shown beneficial effects of cinnamon supplementation on circulating glucose, lipids, and/or insulin. This placebo-controlled double-blind trial tested the effects of a dried water extract of cinnamon (Cinnamomum cassia) on circulating glucose, lipids, insulin, and insulin resistance. Men and women from Beijing and Dalian, China, were invited to participate if they had fasting serum glucose >6.1 mmol/L or 2- h glucose >7.8 mmol/L. Participants, (173 were enrolled and 137 completed the study) were randomly assigned to receive either a spray-dried, water extract of cinnamon (CinSulin®), 250 mg/capsule, or a placebo, twice a day for two months. Mean ± SEM age of participants was 61.3 ± 0.8 years, BMI was 25.3 ± 0.3 and M/F ratio was 65/72. After 2 mo, fasting glucose decreased (p < 0.001) in the cinnamon extract-supplemented group (8.85 ± 0.36 to 8.19 ± 0.29 mmol/L) compared with the placebo group (8.57 ± 0.32 to 8.44 ± 0.34 mmol/L, p ¼ 0.45). Glucose 2 h after a 75 g carbohydrate load, fasting insulin, and HOMA-IR also decreased with cinnamon extract compared with placebo. Total and LDL-cholesterol decreased with cinnamon extract and HDL-cholesterol decreased in both the cinnamon-extract and placebo groups. In conclusion, supplementation with 500 mg of water-extract of cinnamon for two months reduced fasting insulin, glucose, total cholesterol, and LDL cholesterol and enhanced insulin sensitivity of subjects with elevated blood glucose.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
جنسیت در مطالعات ترجمه سمعی بصری
خـریـد محـصـول
زبان‌های اقلیت، برنامه ریزی زبان و ترجمه‌ی سمعی بصری
خـریـد محـصـول
کوید۱۹(COVID-19) و ترومبوآمبولی اندام اصلی: تظاهرات و علایم در سیستم های قلبی عروقی
خـریـد محـصـول
COVID-19 و سلامت روان در برزیل: علایم روانی و روانپزشکی در جمعیت عمومی
خـریـد محـصـول
تشخیص کوید-۱۹(COVID-19)- مرور اجمالی بر روش های فعلی
خـریـد محـصـول
کوید-۱۹(COVID-19) در محیط
خـریـد محـصـول
ترجمه سمعی بصری و موسیقی عامه پسند
خـریـد محـصـول
برهمکنش محاوره‌ای و گفتمان در ترجمه‌ی سمعی بصری: گفت و گوی فی البداهه
خـریـد محـصـول
میزان اطمینان از بیماری کرونا ویروس جدید (COVID-19) در ژاپن
خـریـد محـصـول
مدل سازی و پیش بینی ARIMA از شیوع COVID-19 با الگوی نامنظم
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا