light box
امتیاز 2.65 کاهش استفاده ضد میکروبی در تکثیر و پرورش آبزیان و بهبود ایمنی غذایی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 36
تعداد کلمات : 7500
مجله : food and aquaculture
انتشار : 2019
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:کاهش استفاده ضد میکروبی در تکثیر و پرورش آبزیان و بهبود ایمنی غذایی

 چکیده

تکثیر و پرورش آبزیان در تولید بیش از ۵۰ درصد ماهیان دنیا نقش دارد و در بسیاری از بخش‌های جهان، تولید ماهی به مدت بیش از یک دهه راکد باقی مانده است زیرا حداکثر تولید پایدار حاصل شده است. از این روی، افزایش تقاضا برای ماهی بایستی مطابق با افزایش تولید ماهی از طریق تکثیر و پرورش آبزیان باشد. این خود به صورت یک چالش باقی مانده است زیرا شیوع بیماری موجب ضرر و زیان‌های جدی هم در تکثیر و پرورش ماهیان باله و هم صدف‌ها (نرم تنان) شده است. هم چنین نگرانی روز افزونی در مورد ظهور و گسترش باکتری‌های مقاوم به عوامل ضد میکروبی و انتقال عوامل مقاومت به پاتوژن های انسانی که ممکن است مربوط به محیط آبی باشد وجود دارد. در این رابطه، نیاز مبرمی به جست و جوی عوامل ضد میکروبی برای مدیریت بهداشت در تکثیر و پرورش ابزیان وجود دارد(پرورش آبزیان و بهبود ایمنی غذایی).

TITLE:minimising antimicrobial use in aquaculture and improving food safety

Abstract

Aquaculture is contributing to about 50 percent of global fish production and in most parts of the world fish capture production has stagnated for over a decade because maximum sustainable yields have been reached. Therefore the increasing demand for fish has to be met by increasing fish production by aquaculture. This has been a challenge because disease outbreaks have been causing serious losses in both finish as well as shellfish aquaculture. Detection of residues, in some countries, of certain banned antibiotics in aquaculture products has led to consumer concerns about the safery of these products. There is also growing concern about the emergence and spread of bacteria resistant to antimicrobial agents and transfer of resistance determinants to human pathogens that may be associated with the aquatic environment. In this context, there is a need to look for alternatives to antimicrobial agents for health management in aquaculture. Most often, disease problems in aquaculture are because of a shift in the delicate balance between the host, the pathogen and the environment. Therefore, disease problems can be significantly reduced by adopting good management practices. In the aquaculture of salmonids, the use of antimicrobials could be minimised substantially by vaccinating fish against some of the common bacterial and viral diseases. However, currently, no vaccines are available for parasitic diseases. Further, global aquaculture is dominated by Asian cyprinids and currently, there are no commercial vaccines available for these species. Crustaceans have a poorly developed immune system and there are no commercial vaccines for this sector of aquaculture. However, the innate immune response of fish and crustaceans can be stimulated by certain microbial molecules like glucans that can act as immunostimulants. Currently, immunostimulants are widely used for health management both in finfish as well as crustacean aquaculture.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    بهره وری و فرار مالیاتی
    خـریـد محـصـول
    تأثیر کمپین‌های رسانه‌ای روی تشکیل پرونده‌های مالیاتی: شواهد شبه تجربی از پاکستان
    خـریـد محـصـول
    هنجارهای اجتماعی و تمکین مالیاتی
    خـریـد محـصـول
    تمکین مالیاتی، انتخاب منطقی (انتخاب عقلانی) و نفوذ و تأثیر اجتماعی: مدل عامل محور
    خـریـد محـصـول
    تاثیرات سیگنال های فرار مالیاتی روی توزیع مجدد و ترجیحات رای دهی
    خـریـد محـصـول
    خود فریبی: اصول اقتصادی فرار مالیاتی
    خـریـد محـصـول
    هزینه‌های مالی و اجتماعی فرار مالیاتی: تأثیر گزارش کمتر درآمد توسط افراد خویش فرما
    خـریـد محـصـول
    رشد فروشگاه‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی موجب پشتیبانی از فرار مالیاتی می‌شود
    خـریـد محـصـول
    شبکه‌های اجتماعی، تعامل پذیری و رضایت: ارزیابی عوامل رفتاری، فنی –اجتماعی
    خـریـد محـصـول
    ترکیب بصری سازی (دیداری سازی) شبکه و داده کاوی برای ارزیابی ریسک مالیات
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا