light box
امتیاز 2.53 زمینه های کاربرد دارچین تا تاثیر نوین آن روی بازدارندگی رگ زایی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 11
تعداد کلمات : 3700
مجله : Journal of Traditional and Complementary Medicine
انتشار : 2015
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:زمینه های کاربرد دارچین تا تاثیر نوین آن روی بازدارندگی رگ زایی درسلول های مبتلا به سرطان و جلوگیری از فراموشی و نقش آن در ایجاد خواص آنتی اکسیدانی، ضد چربی، ضد قند، آنتی باکتریال

چکیده

این مطالعه در صدد به کارگیری موتورهای سرچ و جست و جو مانند سیفایندر و پاپ مد به منطور پیدا کردن مقاله‌ها و مطالب مهم در خصوص دار چین، تاثیرات نوین آن و بررسی کاربرد آن در جلوگیری و از بین بردن امراض شدید مانند قند، بیماری کاردیوواسکولار، فراموشی و سرطان است. دارچین در گذشته برای درست کردن غذا و داروی سنتی جهت مقابله با بیماری‌های مختلف استفاده می‌شده است. این ماده دارای کاربردهای ضد اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد التهاب و غیره است. تحقیقات اخیر اهمیت این ماده را به صورت ادویه تأیید کرده و نشان می‌دهد که دارچین یک داروی سنتی برای مقابله با امراض جدی مانند مرض قند نوع ۲، مشکلات گوارشی، سرطان و فراموشی است. این مطالعه در مورد ویژگی‌های گیاه شناسی، مواد شیمیایی و دارویی دارچین بحث می‌کند(کاربرد دارچین روی بازدارندگی رگ زایی).

TITLE: Cinnamon from the selection of traditional applications to its novel effects on the inhibition of angiogenesis in cancer cells and prevention of Alzheimer's disease, and a series of functions such as antioxidant, anticholesterol, antidiabetes, antibacterial, antifungal, nematicidal, acaracidal, and repellent activities

Abstract

The purpose of this article is to use search engines such as PubMed and Scifinder to locate scholarly articles and reports pertaining to Cinnamon (肉桂 rou guì), its novel effects, preparation, analysis, and use  in the prevention and treatment of serious illnesses, such as diabetes, cardiovascular diseases, Alzheimer’s disease, and cancer. Cinnamon has been used traditionally in food preparations and as an herbal medicine to treat a variety of ailments and their symptoms. Cinnamon is known to have antioxidant, antibacterial, anti-inflammatory, and other therapeutic properties. New studies reaffirm the importance of cinnamon as a spice but also suggest that it may be a natural remedy to treat serious diseases such as type 2 diabetes, chronic digestion problems, cardiovascular diseases, and even cancer and Alzheimer’s disease. This article presents a comprehensive analysis of the botanical, chemical, and pharmacological aspects of cinnamon.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
ارزیابی فهرست یا چک لیست استانداردهای مبتنی بر سرشماری
خـریـد محـصـول
شیمی تجزیه در تحقیقات باستان شناسی
خـریـد محـصـول
استراتژی عقاب و تکامل افتراقی برای بهینه سازی سراسری محدود و نامحدود
خـریـد محـصـول
بهینه سازی جست و جوی فیل همراه با شبکه ی عصبی عمیق برای تحلیل داده های ریزآرایه
خـریـد محـصـول
الگوریتم بهینه سازی ملخ دودویی جدید برای مسئله‌ی انتخاب ویژگی
خـریـد محـصـول
اندازه ی جمعیت در بهینه سازی ازدحام ذرات
خـریـد محـصـول
کاربرد الگوریتم بهینه ساز گرگ خاکستری الهام گرفته از طبیعت در ژئودزی
خـریـد محـصـول
اثرات فرآیند بودجه ریزی بر عملکرد مالی دولت ایالت کوال در کنیا
خـریـد محـصـول
پاسخ بلند مدت ساختمان به زلزله‌ها در منطقه خلیج سانفرانسیسکو
خـریـد محـصـول
ارزیابی اثرات قرنطینه کل کلان شهرها در گسترش COVID-19 در فضای عمومی و خانوارها
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا