زمینه های کاربرد دارچین تا تاثیر نوین آن روی بازدارندگی رگ زایی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 11

تعداد کلمات : 3700

مجله : Journal of Traditional and Complementary Medicine

انتشار : 2015

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
23 مارس 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1357 بازدید
35,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:زمینه های کاربرد دارچین تا تاثیر نوین آن روی بازدارندگی رگ زایی درسلول های مبتلا به سرطان و جلوگیری از فراموشی و نقش آن در ایجاد خواص آنتی اکسیدانی، ضد چربی، ضد قند، آنتی باکتریال

چکیده

این مطالعه در صدد به کارگیری موتورهای سرچ و جست و جو مانند سیفایندر و پاپ مد به منطور پیدا کردن مقاله‌ها و مطالب مهم در خصوص دار چین، تاثیرات نوین آن و بررسی کاربرد آن در جلوگیری و از بین بردن امراض شدید مانند قند، بیماری کاردیوواسکولار، فراموشی و سرطان است. دارچین در گذشته برای درست کردن غذا و داروی سنتی جهت مقابله با بیماری‌های مختلف استفاده می‌شده است. این ماده دارای کاربردهای ضد اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد التهاب و غیره است. تحقیقات اخیر اهمیت این ماده را به صورت ادویه تأیید کرده و نشان می‌دهد که دارچین یک داروی سنتی برای مقابله با امراض جدی مانند مرض قند نوع ۲، مشکلات گوارشی، سرطان و فراموشی است. این مطالعه در مورد ویژگی‌های گیاه شناسی، مواد شیمیایی و دارویی دارچین بحث می‌کند(کاربرد دارچین روی بازدارندگی رگ زایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: Cinnamon from the selection of traditional applications to its novel effects on the inhibition of angiogenesis in cancer cells and prevention of Alzheimer's disease, and a series of functions such as antioxidant, anticholesterol, antidiabetes, antibacterial, antifungal, nematicidal, acaracidal, and repellent activities

Abstract

The purpose of this article is to use search engines such as PubMed and Scifinder to locate scholarly articles and reports pertaining to Cinnamon (肉桂 rou guì), its novel effects, preparation, analysis, and use  in the prevention and treatment of serious illnesses, such as diabetes, cardiovascular diseases, Alzheimer’s disease, and cancer. Cinnamon has been used traditionally in food preparations and as an herbal medicine to treat a variety of ailments and their symptoms. Cinnamon is known to have antioxidant, antibacterial, anti-inflammatory, and other therapeutic properties. New studies reaffirm the importance of cinnamon as a spice but also suggest that it may be a natural remedy to treat serious diseases such as type 2 diabetes, chronic digestion problems, cardiovascular diseases, and even cancer and Alzheimer’s disease. This article presents a comprehensive analysis of the botanical, chemical, and pharmacological aspects of cinnamon.

دیدگاهتان را بنویسید