light box
امتیاز 2.65 اثرات تیمار موم بر روی کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه اناناس در سردخانه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 21
تعداد کلمات : 5000
مجله : African Journal of Biotechnology
انتشار : 2011
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:  اثرات تیمار موم بر روی کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه اناناس در سردخانه

چکیده

آناناس یک میوه مهم می‌باشد که در مناطق گرمسیری و نیمه حاره‌ای رشد می‌کند. سردخانه یکی از روش‌های افزایش طول عمر طول عمر پس از برداشت برای میوه آناناس می‌باشد. یک مسئله اصلی و مشکل مربوط به این روش این است که دمای پایین منجر به علایم آسیب سرما در میوه‌ها و یا از بین رفتن ارزش غذایی و یا کیفیت آن‌ها می‌شود. هدف این مطالعه یافتن شیوه‌ای جدید برای کاهش مؤثر آسیب سرما و حفظ کیفیت میوه در طی نگهداری در سردخانه می‌باشد(کیفیت وفیزیولوژی پس از برداشت میوه). از این روی، اثرات دو نوع تیمار واکس (Sta-Fresh 2952 wax و Sta-Fresh 7055 wax)) بر روی میوه‌های آناناس رقم پاریس (که یک رقم اصلی تولید اناناس است) بر کاهش آسیب سرما و پاسخ‌های فیزیولوژیک آن‌ها در طی نکهداری در یخچال بررسی شد. واکس Sta-Fresh 2952 در شرایط زیر مؤثر بود: ۱- کاهش آسیب سرما که موجب تأخیر در سفتی، رنگ میوه، کاهش وزن، و مقدار پروتین محلول می‌شود ۲- کاهش اسیدیته، جامدهای محلول، تراوایی غشایی سلول و مقدار مالون الدهید در مقایسه با شاهد می‌شود. این واکس موجب بهبود قند کل و محتوی اسید اسکوربیک در اناناس می‌شود. این نتایج نشان داد که این تیمار یک روش مفید برای کاهش اسی سرما و حفظ کیفیت میوه در طی سردخانه است(کیفیت وفیزیولوژی پس از برداشت میوه).

Title: Effects of wax treatment on quality and postharvest physiology of pineapple fruit in cold storage

Abstract

Pineapple (Ananas comosus (L.) Merr.) is an important fruit crop grown in tropical and subtropical areas. Cold storage is one of methods for prolonging postharvest storage life for pineapple fruit. A major problem of this method is that low temperature causes chilling injury symptoms in fruits and deterioration of their quality and nutritional values. This study aimed to find a new way to effectively alleviate chilling injury and maintain fruit quality during cold storage. Thus, the effects of two types of waxing treatment (Sta-Fresh 2952 wax and Sta-Fresh 7055 wax) of pineapple fruits of cultivar‘Paris’ (a major cultivar for pineapple production) on alleviating chilling injury and their physiological responses during cold storage were examined. Sta-Fresh 2952 wax (60 g/l) was more effective in: (1) alleviating chilling injury, which delayed the changes in firmness, flesh color, weight loss and soluble protein content; (2) decreasing titratable acidity, total soluble solids, cell membrane permeability and malondialdehyde content when compared with those in control. This waxing also improved total sugars and the contents of ascorbic acid in pineapple fruits. These results suggested that this treatment might be a useful technique to alleviate chilling injury and maintain fruit quality during cold storage.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
    خـریـد محـصـول
    پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
    خـریـد محـصـول
    جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
    خـریـد محـصـول
    بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
    خـریـد محـصـول
    دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
    خـریـد محـصـول
    الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
    خـریـد محـصـول
    استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
    خـریـد محـصـول
    تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
    خـریـد محـصـول
    مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
    خـریـد محـصـول
    تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
    برو بالا