light box
امتیاز 2.65 پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهیِ">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 26
تعداد کلمات : 10700
مجله : Critical Reviews in Food Science and Nutrition
انتشار : 2015
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهیِ: یک مقاله مروری

 چکیده

کیفیت تازگی ماهی نقش مهمی در سلامت انسان و پذیرش مصرف کننده ها و نیز در تجارت بین المللی فراورده های ماهی ایفا می کند. اخیرا ایمنی غذایی به یک مسئله حیاتی و بسیار مهم در دنیا تبدیل شده است و تعیین و ارزیابی  تازگی ماهی اهمیت زیادی در تحقیق و توسعه پیدا کرده است(کیفیت و ارزیابی ماهی وفیله ماهیِ). این مقاله مروری، به بررسی  و تاکید بر پیشرفت های اخیر در روش های ارزیابی تازگی ماهی  تحت تاثیر عوامل قبل از صید و پس از صید  پرداخته و روش های تعیین را برای تازگی ماهی از جمله ارزیابی حسی، بررسی میکروبی، اندازه گیری شیمیایی مقدار رطوبت، ترکیبات فرار، تغییرات پروتین، اکسایش لیپید و تجزیه آدنوزین تری فسفات (مقدار k)، اندازه گیری های فیزیکی و تشخیص آلودگی مواد خارجی می پردازد. به علاوه، مزیت ها و معایب این روش ها و فنون مقایسه شده و برخی دیدگاه ها در خصوص کار های فعلی و تغییرات آینده ارایه می شود(کیفیت و ارزیابی ماهی وفیله ماهیِ).

TITLE: Recent Advances in Methods and Techniques for Freshness Quality Determination and Evaluation of Fish and Fish Fillets: A Review

Abstract

The freshness quality of fish plays an important role in human health and the acceptance of consumers as well as in international fishery trade. Recently, with food safety becoming a critical issue of great concern in the world, determination and evaluation of fish freshness is much more significant in research and development. This review renovates and concentrates recent advances of evaluating methods for fish freshness as affected by preharvest and postharvest factors and highlights the determination methods for fish freshness including sensory evaluation, microbial inspection, chemical measurements of moisture content, volatile compounds, protein changes, lipid oxidation, and adenosine triphosphate (ATP) decomposition (K value), physical measurements, and foreign material contamination detection. Moreover, the advantages and disadvantages of these methods and techniques are compared and discussed and some viewpoints about the current work and future trends are also presented.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    اثرات تغییر اقلیم بر حرکات توده ای- مطالعات موردی در کوه های آلپ اروپا
    خـریـد محـصـول
    اثرات تخریب و پیکره بندی زیستگاه و ترکیب ماتریکس بر روی گونه‌های تالابی در حال کاهش
    خـریـد محـصـول
    یک قالب کاری برای درک اثرات نویز روی حیات وحش؛ یک اولویت حفاظتی فوری
    خـریـد محـصـول
    رویکرد یکپارچه به منظور پایش کیفیت آب در مخازن، سیستم‌های آبرسانی و شبکه‌های توزیعی
    خـریـد محـصـول
    اتوماسیون پایش کیفیت آب در صربستان
    خـریـد محـصـول
    استفاده از تولید اندازه محور و آنالیز ایزوتوپ پایدار برای پیش بینی کارایی های انتقال غذایی
    خـریـد محـصـول
    حذف فلزات سنگین سرب، کادمیوم، روی، نیکل و آهن از آب از طریق جاذب‌های بیوسرامیک
    خـریـد محـصـول
    متریک‌ها و شاخص‌های چشم انداز: مروری بر کاربرد آن‌ها در تحقیقات چشم انداز
    خـریـد محـصـول
    روش‌های تهیه نقشه‌های تناسب اراضی (شایستگی): یک ارزیابی تفصیلی
    خـریـد محـصـول
    فناوری های آب شیرین کن حرارت خورشیدی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا