پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 26

تعداد کلمات : 10700

مجله : Critical Reviews in Food Science and Nutrition

انتشار : 2015

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
17 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1515 بازدید
23,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهیِ: یک مقاله مروری

 چکیده

کیفیت تازگی ماهی نقش مهمی در سلامت انسان و پذیرش مصرف کننده ها و نیز در تجارت بین المللی فراورده های ماهی ایفا می کند. اخیرا ایمنی غذایی به یک مسئله حیاتی و بسیار مهم در دنیا تبدیل شده است و تعیین و ارزیابی  تازگی ماهی اهمیت زیادی در تحقیق و توسعه پیدا کرده است(کیفیت و ارزیابی ماهی وفیله ماهیِ). این مقاله مروری، به بررسی  و تاکید بر پیشرفت های اخیر در روش های ارزیابی تازگی ماهی  تحت تاثیر عوامل قبل از صید و پس از صید  پرداخته و روش های تعیین را برای تازگی ماهی از جمله ارزیابی حسی، بررسی میکروبی، اندازه گیری شیمیایی مقدار رطوبت، ترکیبات فرار، تغییرات پروتین، اکسایش لیپید و تجزیه آدنوزین تری فسفات (مقدار k)، اندازه گیری های فیزیکی و تشخیص آلودگی مواد خارجی می پردازد. به علاوه، مزیت ها و معایب این روش ها و فنون مقایسه شده و برخی دیدگاه ها در خصوص کار های فعلی و تغییرات آینده ارایه می شود(کیفیت و ارزیابی ماهی وفیله ماهیِ).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: Recent Advances in Methods and Techniques for Freshness Quality Determination and Evaluation of Fish and Fish Fillets: A Review

Abstract

The freshness quality of fish plays an important role in human health and the acceptance of consumers as well as in international fishery trade. Recently, with food safety becoming a critical issue of great concern in the world, determination and evaluation of fish freshness is much more significant in research and development. This review renovates and concentrates recent advances of evaluating methods for fish freshness as affected by preharvest and postharvest factors and highlights the determination methods for fish freshness including sensory evaluation, microbial inspection, chemical measurements of moisture content, volatile compounds, protein changes, lipid oxidation, and adenosine triphosphate (ATP) decomposition (K value), physical measurements, and foreign material contamination detection. Moreover, the advantages and disadvantages of these methods and techniques are compared and discussed and some viewpoints about the current work and future trends are also presented.

 

    دیدگاهتان را بنویسید