light box
امتیاز 2.93 تمایز دانه‌های گندم آلمانی از دانه‌های گندم فراوری شده‌ی سبز (Grünkern)">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 27
تعداد کلمات : 7000
مجله : Journal of Archaeological Science
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی : ،
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تمایز  دانه‌های گندم آلمانی از دانه‌های  گندم فراوری شده‌ی سبز (Grünkern): جنبه‌های روش شناختی و مورد اولیه    لا تن  هدورف  واهینگن آلمان

 چکیده  

 فرایند برداشت دانه‌های سبز در سراسر جهان امری شناخته شده است و اگرچه نیازمند نیروی کار زیادی نسبت به جمع آوری محصولات رسیده است، ولی دارای برخی مزایای نظیر امکان طولانی شدن زمان برداشت یا تأمین محصولات زراعی به دلیل هوای بد قبل از رسیدگی است. با این حال، حضور غلات سبز برداشت شده در مجموعه‌های باستان شناختی هرگز مطالعه نشده است. هیچ مطالعه‌ای در خصوص اثر این فرایند روی اندازهی دانه‌ها با درجات مختلف بلوغ انجام نشده است. به خصوص در دانه‌هایی که تحت تأثیر فعالیت‌های فراوری مختلف قبل از برداشت شده است(گندم آلمانی ازدانه‌های گندم فراوری شده‌). هدف اصلی این مطالعه، مشاهده‌ی مورفولوژی دانه‌ی گندم آلمانی رسیده یا سبز و تعمیم نتایج به آثار باستان شناسی است که در آن اجتماعات باستان شناسی مربوط به دانه‌ها در مراحل مختلف بلوغ یافت شده است. برای تشخیص این دو مرحله‌ی بلوغ در گونه‌های غلات، نمونه‌های مدرن گندم آلمانی مقایسه شدند. نتایج این آزمایش به ما امکان تأیید همزیستی دانه‌های گندم آلمانی را در درجات مختلف بلوغ نشان می‌دهد. به طور مشابه، اطلاعات قوم نگاری تولید گندم آلمانی، اطلاعاتی را در مورد جزییات فراوری گندم نرسیده و انتخاب و تصمیمات انسانی ارائه می‌کند(گندم آلمانی ازدانه‌های گندم فراوری شده‌).

Title: Distinguishing ripe spelt from processed green spelt (Grünkern) grains: Methodological aspects and the case of early La T  ene Hochdorf (Vaihingen a.d. Enz, Germany)

Abstract

 The practice of harvesting green grains is known worldwide and, although it implies a higher investment of labour than collecting them ripe, it presents some advantages such as the possibility to extend the harvest time or to secure one year’s crop yield in case of, for instance, bad weather close to ripening. However, the presence of green-harvested cereals in archaeobotanical assemblages has so far never been studied. No previous work has been carried out on how charring affects the size of grains with different degrees of maturity or of immature grains that underwent different processing activities prior to charring. The main aim of the present study was to observe kernel morphology of modern ripe and unripe spelt (Triticum spelta L.) grains and apply the results to the archaeobotanical remains retrieved at the early La T  ene site of Hochdorf (Vaihingen a. d. Enz, Germany), where an archaeobotanical assemblage of charred spelt grains, apparently in different stages of maturity, was found. In order to discriminate these two maturity stages within one cereal species, modern specimens of ripe spelt and Grünkern have been charred and compared. The results of this experiment have allowed us to confirm the coexistence of spelt grains in different degrees of maturity in the early La T  ene Hochdorf assemblage. Similarly, ethnographical information on modern Grünkern production provided information on the details of the processing of unripe spelt and the human choices to produce it.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
مدیریت دولتی و منافع عمومی: ارائه مجدد یک مفهوم فراموش شده
خـریـد محـصـول
ویتامین B6: یک ترکیب طولانی شناخته شده با پیچیدگی‌های تعجب آور
خـریـد محـصـول
چارچوب یکپارچه مبتنی بر طراحی برای انتخاب منبع در تولید افزایشی
خـریـد محـصـول
یک روش تکراری برای حل پاسخ دینامیکی سیستم‌های متصل به وسایل نقلیه ریلی
خـریـد محـصـول
مقرون به صرفه بودن نگه داری و نوسازی زیرساخت راه آهن
خـریـد محـصـول
تحلیل مفهومی متغیرهای میانجی و واسطه در تحقیقات کسب و کار
خـریـد محـصـول
بررسی تجربی اثرات متغیرهای واسطه‌ای و تعدیل کننده در تحقیقات کسب و کار
خـریـد محـصـول
وضعیت زیرگروه حسابرس و کیفیت حسابرسی
خـریـد محـصـول
ساختار بانکداری و تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط
خـریـد محـصـول
کنترل هماهنگ مزارع بادی ساحلی و مبدل HVDC برای میرایی نوسان برق
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا