آلودگی مایکوتوکسین زنجیره تامین مواد غذایی – اهمیت آن برای برنامه سلامت

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 7

تعداد کلمات : 1900

مجله : Procedia Food Science

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
13 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1205 بازدید
19,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آلودگی مایکوتوکسین زنجیره تامین مواد غذایی – اهمیت آن برای برنامه سلامت

چکیده

  مایکوتوکسین ها گروهی از مواد شیمیایی سمی طبیعی هستند که توسط گونه های مختلف قارچی تولید می شوند و به دلیل اثرات سمی، سرطان زا، جهش زا و تراتوژن می توانند باعث بیماری یا حتی مرگ شوند. اگرچه بیش از ۴۰۰ مایکوتوکسین شناخته شده است که هنگام مصرف همراه با مواد غذایی آلوده اثرات سمی بر انسان دارند، مایکوتوکسین هایی مانند آفلاتوکسین ها، اکراتوکسین ها، زرالنون، تریکوتسن ها و فومونیزین ها عمده ترین مایکوتوکسین ها هستند که بر سلامت عمومی و کشاورزی تأثیر می گذارند. با توجه به ماهیت جهانی عرضه مواد غذایی و پیشرفت در قابلیت های تحلیلی، آلودگی مایکوتوکسین همچنان یک منطقه نگرانی برای آژانس های نظارتی، صنایع غذایی و مصرف کنندگان خواهد بود(آلودگی مایکوتوکسین زنجیره تامین مواد غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Mycotoxin contamination of the food supply chain Implications for One Health programme

Abstract

 Mycotoxins are a group of naturally occurring toxic chemical substances, produced by different fungal species, which can cause illness or even death due to their toxigenic, carcinogenic, mutagenic and teratogenic effects. Though more than 400 mycotoxins are known to have toxic effects on human when ingested along with contaminated food, mycotoxins like aflatoxins, ochratoxins, zeralenone, trichothecenes and fumonisins are the major mycotoxins influencing the public health and agriculture. Due to the global nature of the food supply and advances in analytical capabilities, mycotoxin contamination will continue to be an area of concern for regulatory agencies, the food industry, and consumers.