عنوان فارسی مقاله:آلودگی مایکوتوکسین زنجیره تامین مواد غذایی – اهمیت آن برای برنامه سلامت
چکیده
مایکوتوکسین ها گروهی از مواد شیمیایی سمی طبیعی هستند که توسط گونه های مختلف قارچی تولید می شوند و به دلیل اثرات سمی، سرطان زا، جهش زا و تراتوژن می توانند باعث بیماری یا حتی مرگ شوند. اگرچه بیش از ۴۰۰ مایکوتوکسین شناخته شده است که هنگام مصرف همراه با مواد غذایی آلوده اثرات سمی بر انسان دارند، مایکوتوکسین هایی مانند آفلاتوکسین ها، اکراتوکسین ها، زرالنون، تریکوتسن ها و فومونیزین ها عمده ترین مایکوتوکسین ها هستند که بر سلامت عمومی و کشاورزی تأثیر می گذارند. با توجه به ماهیت جهانی عرضه مواد غذایی و پیشرفت در قابلیت های تحلیلی، آلودگی مایکوتوکسین همچنان یک منطقه نگرانی برای آژانس های نظارتی، صنایع غذایی و مصرف کنندگان خواهد بود(آلودگی مایکوتوکسین زنجیره تامین مواد غذایی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.