اثرات سودمند قهوه در تغذیه انسان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 11

تعداد کلمات : 5200

مجله : Biology and Medicine

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
22 ژوئن 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1159 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اثرات سودمند قهوه در  تغذیه انسان

 چکیده

 قهوه ترکیبی پیچیده از مواد شیمیایی مانند اسید کلروژنیک فنلیک، دیترپن ها و کافئین است که یک آلکالوئید طبیعی است که به مقدار زیاد در قهوه بیشتر از سایر محصولات غذایی یافت می‌شود. قهوه همچنین از بسیاری از ترکیبات دیگر مانند پتاسیم، نیاسین، منیزیم و مواد آنتی اکسیدانی مانند توکوفرول ها تشکیل شده است که ممکن است در فعالیت بیولوژیکی آن نقش داشته باشد. قهوه نوشیدنی است که بسته به روش تهیه نوشیدنی و نوع قهوه، می‌تواند غلظت‌های مختلف کافئین داشته باشد. میزان قهوه مصرفی سالانه هر نفر در ایالات متحده حدود ۴ کیلوگرم و در انگلستان حدود ۳ کیلوگرم است.

در چند سال گذشته چندین مطالعه نشان داده است که مصرف قهوه با تأثیر بر بسیاری از سیستم‌های بیولوژیکی می‌تواند فواید سلامتی داشته باشد. به عنوان مثال نشان داده شده است که افرادی که مرتباً قهوه می‌نوشند کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان روده بزرگ، سیروز کبدی و سنگ صفرا هستند. از آنجا که به نظر می‌رسد فواید قهوه برای سلامتی بیش از تأثیرات منفی است، می‌توان قهوه را به عنوان یک ماده غذایی فراسودمند در نظر گرفت(اثرات سودمند قهوه در تغذیه انسان).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Beneficial Effects of Coffee in Human Nutrition

Abstract

Coffee is a complex combination of chemicals such as phenolic chlorogenic acid, di terpenes and caffeine, which is a natural alkaloid that can be found in large amounts more in coffee than in any other dietary products. Coffee is also composed of many other constituents such as potassium, niacin, magnesium, and antioxidant substances, like tocopherols, that may play a role in its biological activity. Coffee is a beverage that can have different caffeine concentrations, depending on the methodology of beverage preparation and type of coffee. The annual amount of coffee consumed per person is about 4 kg in USA and about 3 kg in United Kingdom. In the last few years several studies have pointed out that the consumption of coffee can bring health benefits by influencing on many biological systems; for instance it has been shown that people who drink coffee regularly have lower risks of developing type 2 diabetes, colon cancer, liver cirrhosis and gallstones. Because the benefits of coffee on health seem to exceed the negative effects, coffee can be regarded as a functional food.