عنوان فارسی مقاله:اثرات سودمند قهوه در تغذیه انسان
چکیده
قهوه ترکیبی پیچیده از مواد شیمیایی مانند اسید کلروژنیک فنلیک، دیترپن ها و کافئین است که یک آلکالوئید طبیعی است که به مقدار زیاد در قهوه بیشتر از سایر محصولات غذایی یافت میشود. قهوه همچنین از بسیاری از ترکیبات دیگر مانند پتاسیم، نیاسین، منیزیم و مواد آنتی اکسیدانی مانند توکوفرول ها تشکیل شده است که ممکن است در فعالیت بیولوژیکی آن نقش داشته باشد. قهوه نوشیدنی است که بسته به روش تهیه نوشیدنی و نوع قهوه، میتواند غلظتهای مختلف کافئین داشته باشد. میزان قهوه مصرفی سالانه هر نفر در ایالات متحده حدود ۴ کیلوگرم و در انگلستان حدود ۳ کیلوگرم است.
در چند سال گذشته چندین مطالعه نشان داده است که مصرف قهوه با تأثیر بر بسیاری از سیستمهای بیولوژیکی میتواند فواید سلامتی داشته باشد. به عنوان مثال نشان داده شده است که افرادی که مرتباً قهوه مینوشند کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان روده بزرگ، سیروز کبدی و سنگ صفرا هستند. از آنجا که به نظر میرسد فواید قهوه برای سلامتی بیش از تأثیرات منفی است، میتوان قهوه را به عنوان یک ماده غذایی فراسودمند در نظر گرفت(اثرات سودمند قهوه در تغذیه انسان).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.