عنوان فارسی مقاله:تشریح اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر اختلاف دمای سنبلچه های فوقانی و تحتانی در خوشه(پانیکول) برنج
چکیده
دمای یک اندام گیاهی یک شاخص یکپارچه برای ویژگی ها و وضعیت زیست محیطی فیزیولوژیکی آن است. با این حال، تلاش کمی برای تشریح اثر ترکیبی عوامل اکولوژیکی و فیزیولوژیکی بر دمای سطح یک اندام گیاهی مانند سنبلچه برنج انجام شده است. در این مطالعه، با استفاده از یک گیاه غیر فعال به عنوان مرجع، ما یک روش مقایسه جدید برای تشریح اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر دمای سنبلچه برنج ایجاد کردیم. سه رقم برنج ژاپونیکا با ویژگی های تاج پوشش به عنوان مواد آزمایش استفاده شد. دمای برگ پرچم، سنبلچه های فوقانی و تحتانی و ریتم روزانه آنها در مرحله پر شدن دانه به طور دقیق توسط دماسنج مادون قرمز دستی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تغییرات شرایط محیطی در یک خوشه نسبتاً جزئی بود و تأثیر محدودی بر اختلاف دما بین سنبلچه فوقانی و تحتانی داشت. از سوی دیگر، این ویژگیهای فیزیولوژیکی ذاتی بود که به طور قابلتوجهی بر تغییرات فضایی دمای سنبلچه در یک خوشه تأثیر گذاشت. تجزیه و تحلیل شیمیایی ساکارز و نشاسته در غلات و برگگ ها نشان داد که سنبلچه فوقانی از نظر فیزیولوژیکی در جذب فتوسنتزی و بیوسنتز نشاسته فعال تر است. جالب توجه است که قند موجود در برگگ ها الگوی تغییرات روزانه مشابه برگ منشا را نشان می دهد، اما متفاوت از دانه است، که تأیید می کند که برگگ ها اندام های منبع برای پر شدن دانه هستند. یافتههای ما بینش قوی را در مورد بانی اکو فیزیولوژیکی دمای سنبلچه به دست میدهد، بنابراین برای استفاده از رویکردهای فیزیولوژیکی در اصلاح محصولات برای تاجپوششهای خنکتر مفید است(اثرات محیطی و فیزیولوژیکی بر سنبلچه).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.