اثرات کافئین و قهوه بر عملکرد انسان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 6

تعداد کلمات : 2500

مجله : nutrients

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
22 اکتبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1400 بازدید
38,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اثرات کافئین و قهوه بر عملکرد انسان

 چکیده

  همانطور که انتظار می رفت ، سال ۲۰۱۹ از نظر شواهد جدید در مورد تأثیر مصرف قهوه و کافئین بر جنبه های مختلف عملکرد انسان ، سالی پربار بود. جستجو در PubMed برای مطالعات منتشر شده در سال ۲۰۱۹ در مورد اثرات کافئین یا قهوه بر انسان ، به دنبال دستورالعمل های ترجیحی برای بررسی سیستماتیک و متاآنالیزها (PRISMA) [1] ، در مجموع ۲۰۲ مقاله حاوی “قهوه” را نشان داد(اثرات کافئین و قهوه برعملکرد انسان). (n = 65 ، که ۳۲٫۲٪ از کل را نشان می دهد) یا “کافئین” (n = 137 ، که نشان دهنده ۶۷٫۸٪ از کل است) در عنوان مقاله (شکل ۱). در گروه مطالعاتی که تأثیر مصرف قهوه را مورد بررسی قرار داد ، ۵۸ مورد (۸۹٫۲ درصد) مربوط به استفاده از این نوشیدنی برای اصلاح یک یا چند پیامد سلامتی بود ، پنج مورد (۷٫۷ درصد) مربوط به استفاده از قهوه برای بهبود عملکرد انسان بود. و دو نفر (۳٫۱٪) مصرف منظم قهوه را ارزیابی کردند. در گروه مطالعاتی که تأثیر مصرف کافئین را بررسی کردند (در اکثر موارد به عنوان مجموع تمام منابع حاوی کافئین مانند قهوه ، چای ، شکلات ، نوشیدنی های انرژی زا و غیره) ، ۷۹ (۵۷٫۷)) با استفاده از کافئین با متغیرهای سلامتی ، ۵۲ مورد (۳۸٫۰٪) با مصرف کافئین با اهداف ارگونژیک ، شش مورد (۴٫۴٪) با مصرف منظم کافئین همراه بود. به طور خلاصه ، این تجزیه و تحلیل نشان می دهد که اطلاعات جدیدی که هر ساله در مورد مفید بودن قهوه و کافئین برای ایجاد تغییر در عملکرد انسان منتشر می شود افزایش می یابد ، در حالی که نشان می دهد بیشتر نشانه های قهوه و کافئین با ایجاد مزایایی برای سلامتی یا افزایش آن مرتبط است(اثرات کافئین و قهوه برعملکرد انسان).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effects of Caffeine and Coffee on Human Functioning

Abstract

 As expected, 2019 has been a prolific year in terms of new evidence regarding the effects of coffee and caffeine consumption on diverse aspects of human functioning. A search in PubMed for published studies in 2019 on the effects of caffeine or coffee on humans, following the Preferred Reporting Items for Systematic Review and Meta-Analyses (PRISMA) guidelines [1], showed a total of 202 manuscripts that contained “coffee” (n = 65, which represents 32.2% of the total) or “caffeine” (n = 137, which represents 67.8% of the total) in the title of the manuscript (Figure 1). In the group of studies that investigated the effect of coffee intake, 58 (89.2%) were related to the use of this beverage to modify one or more health outcomes, five (7.7%) were related to the use of coffee to improve human performance and two (3.1%) assessed regular intake of coffee. In the group of studies that investigated the effect of caffeine intake (in most cases measured as the sum of all the sources containing caffeine such as coffee, tea, chocolate, energy drinks, etc.), 79 (57.7%) were associated with the use of caffeine with health variables, 52 (38.0%) were associated with the use of caffeine with ergogenic purposes, six (4.4%) were associated with regular caffeine intake. Briefly, this analysis shows the elevated amount of new information published each year regarding the utility of coffee and caffeine to produce a change in human functioning while reveals that most of the indications of coffee and caffeine are associated with producing a benefit on health or with enhancing human performance.