عنوان فارسی مقاله: مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فراوری غذای دریایی
چکیده
کیفیت حسی دارای یک تأثیر کلیدی بر ادراک و احساس مصرف کننده از یک محصول میباشد. از این روی برای صنعت فراوری مهم است که کیفیت حسی مطابق با انتظارات مصرف کننده باشد. ارزیابیهای حسی، ابزار نهایی برای اندازه گیری و انعکاس و ارتباط کیفیت حسی میباشد با این حال به طور کلی در زنجیره متغیر از صید تا مصرف کننده پیاده سازی نمیشود(ارتباط کیفیت حسی درزنجیره غذای دریایی). اهمیت انعکاس تقاضاهای حسی و نتایج حاصل از ارزیابیها در زنجیره فراوری غذایی دریایی توصیف شده و مدل کیفیت حسی غذای دریایی SSQM به عنوان ابزار برقراری ارتباط پیشنهاد میشود(ارتباط کیفیت حسی درزنجیره غذای دریایی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.