اندازه گیری بافت و ساختار و تجزیه تحلیل ارزیابی کیفیت تازگی فیله و ماهی: یک مقاله مروری

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 22

تعداد کلمات : 7000

مجله : ComprehensiveReviewsinFoodScienceandFoodSafety

انتشار : 2013

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
12 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1545 بازدید
42,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اندازه گیری بافت و ساختار و تجزیه تحلیل ارزیابی کیفیت تازگی فیله و ماهی: یک مقاله مروری

 چکیده  

اخیرا، ایمنی و کیفیت غذا به یک مسئله مهم در سرتاسر دنیا تبدیل شده است. ماهی یکی از ارزشمند ترین و فاسد شدنی ترین محصولات آبزی می باشد. ارزیابی تازگی ماهی و فیله ماهی در تحقیق و توسعه برای ارایه کیفیت بالا و تضمینی برای سلامت انسان و پذیرش توسط مصرف کننده و نیز برای تجارت جهانی از اهمیت بالایی برخوردار است.  بافت و ساختار ماهیچه ماهی از صفات مهم تازگی ماهی هستند که بستگی به پارامتر های مختلفی نظیر  سفتی، چسبندگی، اسفنجی بودن، قابلیت جویدن، انعطاف پذیری وانسجام  و نیز کراس لینک( ارتباط) داخلی بافت  های  ارتباطی و  جدایش الیاف دارد. هدف این مقاله مروری بر پیشرفت های اخیر در اندازه گیری و تجزیه تحلیل بافت و ساختار می باشد از جمله ارزیابی حسی و روش های ابزاری که برای نشان دادن و ارزیابی کیفیت تازگی ماهی استفاده می شود. عوامل موثر بر این اندازه گیری ها بررسی شده و همبستگی های بین بافت و ساختار بررسی می شوند. به علاوه، محدودیت ها و چالش های اندازه گیری بافت و ساختار ماهی توصیف شده و برخی نقطه نظرات در خصوص کار های فعلی و  چشم انداز های اینده ارایه می شود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Texture and Structure Measurements and Analyses for Evaluation of Fish and Fillet Freshness Quality: A Review

Abstract

Recently, food safety and quality have become critical issues of great concern throughout the world. Fish is one of the most vulnerable and perishable aquatic products. The evaluation of fish and fillet freshness is therefore very significant in research and development for providing premium and supreme quality for human health and acceptance by consumers, as well as for international trade. The texture and structure of fish muscle are important freshness quality attributes that depend on several parameters such as hardness, cohesiveness, springiness, chewiness, resilience, and adhesiveness, as well as the internal cross-linking of connective tissue and the detachment of fibers. This review aims to present recent advances of texture and structure measurements and analyses, including sensory evaluation and instrumental methods, for indicating and evaluating fish freshness quality. Factors affecting these measurements are detailed and correlations between texture and structure are discussed. Moreover, the limitations and challenges of fish texture and structure measurements are described and some viewpoints about current work and future trends are also presented.

دیدگاهتان را بنویسید