رویبوس (Aspalathus linearis) فراتر از مزرعه: از دمنوش گیاهی تا داروی گیاهی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 25

تعداد کلمات : 7700

مجله : South African Journal of Botany

انتشار : 2011

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
18 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1176 بازدید
24,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:رویبوس (Aspalathus linearis) فراتر از مزرعه: از دمنوش گیاهی تا داروی گیاهی

 چکیده

رویبوس (Burm.f.) داهلیگ. (Fabaceae, Tribe Crotalarieae)، گونه فاینبوس بومی آفریقای جنوبی است، رویبوس برای تولید دمنوش گیاهی کشت شده است. در حال حاضر در بیش از ۳۷ کشور به همراه آلمان، هلند، انگلستان، ژاپن و ایالات متحده آمریکا ۸۶٪ از بازار صادرات در سال ۲۰۱۰ را به خود اختصاص داده‌اند. حالت بدون کافئین آن به فروش می‌رسد. خواص، به ویژه فعالیت آنتی اکسیدانی، منجر به محبوبیت آن شده است. برای اولین بار در سال ۱۹۰۴ در (اکسیده) فرم تخمیر آن به بازار عرضه شده است، رویبوس سبز یک محصول جدید در بازار است. استفاده از رویبوس نیز فراتر از دمنوش گیاهی به طور متوسط در ​​محصولات با ارزش افزوده از جمله عصاره آشامیدنی‌ها، مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی و غذادارو نقل مکان کرد. در مطالعات علمی اخیر نشان داده شده است که به صورت بالقوه دارای خاصیت غذایی و دارویی گیاهی می‌باشد، اما هنوز استفاده نشده است. این بررسی بر روی تحقیقات گذشته و حاضر با هدف افزایش ارزش رویبوس دمنوش گیاهی به عنوان یک محصول تخصصی و گسترش بالقوه ارزش افزوده در برابر پس زمینه استفاده سنتی و بازار فعلی، تمرکز دارد. تاکید اصلی بر ابعادی نظیر ترکیب، پردازش، کیفیت و رویبوس به عنوان غذا و دارو است(از دمنوش گیاهی تا داروی گیاهی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Rooibos (Aspalathus linearis) beyond the farm gate: From herbal tea to potential phytopharmaceutical

Abstract

 Aspalathus linearis (Burm.f.) Dahlg. (Fabaceae, Tribe Crotalarieae), an endemic South African fynbos species, is cultivated to produce the well known herbal tea, rooibos. It is currently sold in more than 37 countries with Germany, the Netherlands, the United Kingdom, Japan and the United States of America representing 86% of the export market in 2010. Its caffeine-free and comparatively low tannin status, combined with its potential health-promoting properties, most notably antioxidant activity, contributes to its popularity. First marketed in 1904 in its fermented (oxidised) form, green rooibos is a new product recently on the market. The utilisation of rooibos has also moved beyond a herbal tea to intermediate value-added products such as extracts for the beverage, food, nutraceutical and cosmetic markets. Its potential as a phytopharmaceutical, shown in recent scientific studies, has not yet been exploited. This review focuses on past and current research aimed at enhancing the value of rooibos herbal tea as a specialised, niche product and expanding its value-adding potential against the background of its traditional use and the current market. The focus falls specifically on aspects such as composition, processing, quality and rooibos as food and potential medicine.