اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 25

تعداد کلمات : 6400

مجله : Food Chemistry

انتشار : 2016

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
4 جولای 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1542 بازدید
24,500 تومان

عنوان فارسی مقاله:اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی

  چکیده

میکروارگانیسم‌های پاتوژنیک نه تنها منجر به کاهش کیفیت مواد غذایی و خسارت پس از برداشت می شوندف بلکه تولید سموم و توکسین می‌کنند. اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی از دیرباز به عنوان منبع طبیعی مواد ضد میکروبی برای مدیریت تهاجم میکروبی روی محصولات غذایی، به خصوص میوه‌ها و سبزیجات تازه استفاده شده‌اند. این موارد معمولاً توسط سازمان غذا و داروی آمریکا به صورت ایمن در نظر گرفته می‌شوند زیرا سازگار با محیط زیست بوده و هیچ گونه بقایایی ندارند. آنتی میکروب‌های مصنوعی کاربردهای گسترده‌ای دارند، باثبات‌تر هستند و از این رو در سیستم بیولوژیکی مداوم و بیشتر در معرض خطرات سلامتی مصرف کننده تداوم داشته و این باعث کاهش استفاده از آن‌ها شده است. وقوع میکروارگانیسم‌های مقاوم به ضد میکروب به دلیل وجود مکانیسم دفاعی گسترده آنها، باعث ایجاد مشکلاتی در حفظ مواد غذایی می‌شود. فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های گیاهی طبیعی و روغنهای اساسی به چندین مولکول نسبت داده می‌شود که برای مبارزه با جمعیت میکروبی مقاوم به آنتی بیوتیک مناسب است. در این فصل، منبع، ترکیب و فعالیت ضد میکروب‌های طبیعی با منشاء گیاهی، عصاره‌های گیاهی و روغنهای اساسی با هدف شناسایی کاربردهای متنوع احتمالی آنها در کالاهای میوه و تره بار پس از برداشت مورد بحث قرار گرفته است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: ESSENTIAL OILS AND PLANT EXTRACTS AS NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS

Abstract

Pathogenic microorganisms not only cause edible quality deterioration and resulting postharvest losses but also produce toxins. Essential oils and plant extracts have been historically used as a natural source of antimicrobials for managing harmful microbial invasions on food products, particularly fresh fruits and vegetables. These are categorized as “generally recognized as safe” by the United States Food and Drug Administration as they are environmental friendly and leave no residues behind. Synthetic antimicrobials have wide-ranging applications, are more stable and hence are more persistent in biological system inducing consumer health hazards, which creates an aversion for their usage. The occurrence of antimicrobial-resistant microorganisms is widespread, due to their wide range of defense mechanisms, raising difficulties in food preservation. Antimicrobial activity of natural plant extracts and essential oils ascribes to several molecules, favorable for combating antibiotic-resistant microbial populations. In this chapter, source, composition, and activity of natural antimicrobials of plant origin, plant extracts and essential oils are discussed with the aim to identify their possible varied applications to the postharvest fruit and vegetable commodities.

دیدگاهتان را بنویسید